Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

έρευνα για περίεργα toys? :devil: :devil:

Yeap. Κατι τετοιο.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Yeap. Κατι τετοιο.

:lol: :lol:

Δημοσ.

Απο τις συζητησεις που εκανα καταλαβα οτι τα αγορια στην πλειοψηφεια τους ειναι ανωριμα-καμμια εκπληξη-απο την αλλη οι ''ωριμοι'' ειναι δεσμευμενοι,αδιαφοροι,θελουν θεες,δεν ξερουν τι θελουν,κοιταζουν αλλα δεν τολμουν,φοβουνται την απορριψη,τις σοβαρες κοπελες,κ,λ,π.Το θεμα μου εχει να κανει με το γιατι οι νεοι δεν προσεγγιζονται μεταξυ τους σημερα.Ο αυθορμητισμος ειναι εμφυτος και αποδεκτος στους νεους αν εκλειψει αλλιμονο μας και αλλιμονο σας.Σε τελικη αναλυση η ζωη ειναι εκει εξω γιατι δεν βγαινεται να την ζησεται;

Ειμαι και εγω 21 χρονων φοιτητρια και θα σας πω ασταρτη τι εχω παρατηρησει απο φιλους και φιλες...

Ναι οι γυναικες εχουμε γινει πολυ πιο επιθετικες,πολλες περπαταμε και κοιταμε αφ΄υψηλου και καποιες ζηταμε μονο επιβεβαιωση και ψωνιζομαστε.

Οι αντρες εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις λογω των απειρων περιοδικων-διαφημησεων-μοντελων και γενικα τις γυναικες photoshop που ομως δεν υπαρχουν στο δρομο.

Ετσι και οι αντρες ανεβαζουν πολυ τα στανταρ τους και οι γυναικες υπεραμυνονται σε αυτα.

Θα μου πεις μονο τα μοντελα ζευγαρωνουν? Οχι βεβαια! Ομως δυστυχως ειναι ενας κοσμος που βασιζεται πολυ στην εμφανιση...και οταν ανοιγεις το internet και καλυπτεις εκει τα κενα σου ειτε με γκομεναρες σε τσοντες ειτε με παιχνιδια που λιωνεις με τις ωρες αντι να βγεις εξω,τοτε δυστυχως χανεις επαφη με τον εξω κοσμο.

Καλως η κακως το internet (οπως και ολα τα πραγματα,εδω που τα λεμε) ειναι πως θα το χρησιμοποιησεις.

Πολλοι καθονται με τις ωρες στον υπολογιστη...ξενυχτανε...αλλαζει το προγραμμα τους γιατι κοιμουνται μερα και παιζουν τα βραδια,αρα πολλοι φοιτητες δεν πατανε και στη σχολη που θα εκαναν σιγουρα γνωριμιες και τελικα γινονται αντικοινωνικοι.

Ετσι και το αγορι δεν μπορει να προσεγγισει ομορφα μια κοπελα και το κοριτσι προτιμα να ειναι μονο του απο το να συμβιβαστει.

Cat-DogLove.jpg

Δημοσ.

Απο τις συζητησεις που εκανα καταλαβα οτι τα αγορια στην πλειοψηφεια τους ειναι ανωριμα-καμμια εκπληξη-απο την αλλη οι ''ωριμοι'' ειναι δεσμευμενοι,αδιαφοροι,θελουν θεες,δεν ξερουν τι θελουν,κοιταζουν αλλα δεν τολμουν,φοβουνται την απορριψη,τις σοβαρες κοπελες,κ,λ,π.Το θεμα μου εχει να κανει με το γιατι οι νεοι δεν προσεγγιζονται μεταξυ τους σημερα.Ο αυθορμητισμος ειναι εμφυτος και αποδεκτος στους νεους αν εκλειψει αλλιμονο μας και αλλιμονο σας.Σε τελικη αναλυση η ζωη ειναι εκει εξω γιατι δεν βγαινεται να την ζησεται;

Είδες τι σου λέω ? είμαστε ανώριμοι.. που είναι εκείνες οι εποχές οι παλιές που παντρευόντουσαν τα 14-15χρονα κάτι σαραντάρηδες ώριμους και ήσασταν όλοι ευτυχισμένοι?. :devil:

young-woman-old-man.jpg

πσσσ πάω να ξεράσω μισό επιστρέφω.

Πλάκα μας κάνεις ρε θειά; 3 πόστ και ένα πμ σου έχω απευθύνει και με έχεις κλάσει πιο ηχηρά κι από βουβουζέλα. Στη θέση σου θα άφηνα τους νέους ήσυχους και θα αναρωτιόμουν "γιατί η εμμηνόπαυση σκοτώνει την γυναικεία προδιάθεση για ερωτική προσέγγιση από νεότερους;" .

Πλάκα μας κάνεις ρε θειά; 3 πόστ και ένα πμ σου έχω απευθύνει και με έχεις κλάσει πιο ηχηρά κι από βουβουζέλα. Στη θέση σου θα άφηνα τους νέους ήσυχους και θα αναρωτιόμουν "γιατί η εμμηνόπαυση σκοτώνει την γυναικεία προδιάθεση για ερωτική προσέγγιση από νεότερους;" .

ρε φιλε σοβαρά τώρα νιώθω περήφανος που σε έχω friend list στο insomnia ! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Εξηγηστε μου κατι ενα νοημων ον περιμενει απο ενα κοριτσι που ο ιδιος θεωρει σοβαρο να του ''κατσει'-συγνωμη για την εκφραση-ακοπα με το καλημερα σας;Νικο η κορη μου θα κρινει αν κινδυνευει απο σενα.Ο τυρογυφτουλας μου φανταζει με καποιον που χρησιμοποιει αυτοματο για να κυνηγησει τσιχλες.Μπορει και να κτυπησει καποια στην τυχη,κατα τα αλλα κλασσικα γραφικος.Οταν ομως εστω δεις καποια που σου κανει ρε παιδι μου κλικ γιατι να μην το κυνηγησεις;

Firewalker ειναι πρωτοετης φοιτητρια.Απ οσα γνωριζω οχι.

Γιατι ενω ο κόσμος εχει γινει πλεον πολυ μικρός,εμεις παίρνουμε το αυτοκίνητο για να παμε στο περίπτερο.

Γιατι ενω ο αλλος ή η αλλη κάθεται στη καφετέρια, στην απέναντι καρέκλα,εμεις προτιμούμε να τον/την βρούμε και να του μιλήσουμε απο το facebook.Ο κοσμος εχει αποξενωθεί,αν το δεις και λιγο πολιτικα/συνομοσιολογικα,συμφέρει ο ανθρωπος να ειναι αποξενωμένος απο τους υπόλοιπους.Μας εχουν εμφυτεύσει μια δειλία και μια φοβια για τον ανθρωπο γενικότερα και οχι μονο προς το αντίθετο φυλο.

διαβαζα προχθες οτι ο Αθηναίος λεει ειναι το νούμερο 1 ιντερνετικο καμακι,εκ του σύνεγγυς ομως; Εκει κόβονται τα ποδια,θεωρούμε μαγκια την απρόσωπη ξεπέτα(και γινονται πολλες),κοτευουμε ομως να αντιμετωπίσουμε τον ιδιο τον άνθρωπο.

Εχουμε χασει λιγο απο την υπόσταση μας.

Καποιοι ελπίζουν να χρεοκοπήσουμε για να γυρισουμε στο παλιο καλο εγω μας και ομως,ακομα κι αν χρεοκοπήσουμε δεν θα αλλάξει κατι,θα αλλάξει αναγκαστικά οποτε και αργότερα θα ξανά αλλάξει μιας κι έγινε με τη βια.

Πρεπει να ξεκινήσουμε απο την αρχη και να προωθούμε την ανθρώπινη επαφη εκ του σύνεγγυς και οχι τα οποια facebook.

Δημοσ.

χαααχαχαχα δν σημαινει οτι αυτοι που εχουν σχεση ειναι και ωριμοι!!!

επισης ολοι κατι εχουμε...καποιοι ειναι ντροπαλοι,αλλοι επιλεκτικοι,αλλοι φοβουνται την απορριψη,αλλοι βγηκαν απο σχεση και δεν ψαχνονται!

Ολοι εχουν τα κολληματα τους και ισως για αυτο γινεται δυσκολα η πρωτη κινηση...πολλοι θελουν να το παιξουν και υπερανω "ας με παρει αυτος/η πρωτος/η" κτλ και απο εγωισμο δεν συνεχιζει το πραγμα.

Γιατι κοριτσακια και αγορακια ψαχνουν το τελειο και δεν συμβιβαζονται..

Δημοσ.

λοιπον αμα η κορη σου ειναι <21 τοτε ειναι λογικο που δεν εχει γκομενο. η πλειοψηφια δεν εχει.

αμα ειναι αναμεσα σε 21 και 23 αντε 24 τοτε ειναι θεμα χρονου να βρει.

αμα ειναι πανω απο 24 τοτε και η κορη σου και οι φιλες της ειναι ελλεινηδες του κερατα.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι ακόμη και όσοι βγαίνουν έξω, κάθονται και βγάζουν 30-40 φωτογραφίες για να τις παρουσιάσουν μετά στο facebook για να δείξουν ότι είναι κάποιοι.

Αυτή είναι η εκνευριστική νέα μόδα, πηγαίνεις στο μπαρ και βλέπει συνεχώς φλας

19 ετών είναι η κόρη σου. Τι να τον κάνει τον σοβαρό άντρα; Πρέπει δηλαδή να έχει ο άλλος αυτοκίνητο-χρήμα και να ντύνεται στην τρίχα σε αυτή την ηλικία; Ας βρει ένα αγόρι την ηλικίας της να περάσουν καλά. Όταν γίνει 30+ ας αρχίσει να ψάχνει για σοβαρούς.

Οι γυναίκες συνήθως έχουν το πατρικό πρότυπο του άντρα-προστάτη, που στην σημερινή εποχή δεν μπορεί να υπάρξει.

Οπότε καταλήγουμε στο ότι και τα δυο φύλα έχουν μη ρεαλιστικά πρότυπα.

Φρινταμπα δεν ειμαι θεια οπως το εννοεις .Συμβουλη να αποφευγεις μεστωμενες μητερες πανω απο 40.Θα παρεις πολυ πολυ λιγοτερα απ οσα θα δωσεις.Η εμμηνοπαυση σκοτωνει πολλα ,σ ελευθερωνει ομως απο αλλα.

Δημοσ.

Συγγνώμη, κυρία Αστάρτη μου... Αλλά εμένα όσο διάβαζα τους έντονους προβληματισμούς σας, μου έκανε εντύπωση ένα πράγμα...

Η κόρη σας είναι περίπου 19 ετών....ΜΟΝΟ.......Ως εκ τούτου, η αγωνία σας πού έγκειται; Στο αν έχει σχέση(σκέτο), έστω και για να αποκτάει σιγά σιγά εμπειρίες ή αν έχει σοβαρή σχέση με κάποιον(δηλαδή χόρτασε από ασόβαρους δεσμούς στο σχολείο και τώρα ήρθε η ώρα να βρει τον άντρα της ζωής της...;)...

Εκτός και αν ακόμα δεν έχει κάνει σχέση στη ζωή της(σπάνιο για τη γενιά των τελευταίων 7-8 ετών) και ανησυχείτε για το ότι άργησε... ειδικά για τα νέα δεδομένα που θέλουν τα μισά κορίτσια στην τάξη τουλάχιστον να έχουν @@@@@@ από τα 13-14 και μάλιστα όσες έχουν μείνει στην "απέξω" να ανησυχούν για το πότε και αυτές θα @@@@@@ για να είναι in! Γιατί, αν δεν το ξέρετε, αυτή η εποχή μας..... :confused:

Πολύ κακώς μεν , αλλά αυτή είναι... Και το χειρότερο είναι, ότι είναι και τελείως απρόσωπη λόγω της φρενήρους χρήσης των νέων τεχνολογιών....

Τελικά κυρία Αστάρτη, σε ποιο πλαίσιο κινούμαστε όσον αφορά στην απορία σας; Γιατί δεν νομίζω ότι έχει και νόημα να συζητάμε τελείως αυθαίρετα... Και να υπενθυμίσω λίγο ότι σε τέτοιες ηλικίες το μυαλό σκέφτεται πιο επιπόλαια και πιο πολύ βάσει των ορμονών....

Φρινταμπα δεν ειμαι θεια οπως το εννοεις .Συμβουλη να αποφευγεις μεστωμενες μητερες πανω απο 40.Θα παρεις πολυ πολυ λιγοτερα απ οσα θα δωσεις.Η εμμηνοπαυση σκοτωνει πολλα ,σ ελευθερωνει ομως απο αλλα.

Ελευθερώνει την καταπίεση και απωθημένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...