Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε δεν πλήττεις στο ινσομνια!!!

Δεν εχεις μεταφέρει ακομα καλά καλα την τσίμπλα απο το δεξι στο αριστερό ματι και ξαφνικά διαβάζεις "Γιατι η κορη μου δεν εχει σχέση?"

Το μονο που εχω να πω εγω είναι, ασε τη κόρη σου και θα τον βρει το δρόμο της. Με το στανιό αυτα τα πράγματα δεν γίνονται.

(απο την αλλη, τις τυχόν ευθύνες σου σαν μανα σε αυτο το θεμα τις εχεις αναγνωρίσει? )

Φιλικά.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τοπικο φαινομενο;Οχι δεν νομιζω.Πιστευω οτι υπαρχει ελλειψη αυτοπεποιθεσης στον συγκεκριμενο τομεα.Εχει να κανει με τα στανταρ που ''επιβαλλει''η καθε εποχη.Σημερα που υπαρχει βομβαρδισμος εικονας και που υπαρχει διαχυτη η εντυπωση οτι το εικονικο αντικατοπτριζεικαιτο πραγματικο ολοι νιωθουν ''λιγοι''.Η λαρα κροφτ ειναι πολυ ωραια ,κατι σαν την Μαναρα της εποχης μου αλλα το εχετε αντιληφθει οτι ειναι σχεδιο;Επισης οι ανθρωποι στην πραγματικη ζωη δεν επιδεχονται fotoshop και εκει ειναι η γοητεια μας,στις ατελειες μας.Τα προβληματα γινονται μικροτερα οταν τα μοιραζομαστε,το σχολειο δυστυχως κανει πολλα παιδια να βλεπουν τη ζωη σαν πρωταθλητισμο και να δισταζουν να μοιραστουν ,να κοιταξουν γυρω τους,να διασκεδασουν.Η ζωη γινεται στιβος και παντα υπαρχει στοχος ,ελεος.Ολα θα γινουν ενα βουνο το ανεβαινεις ευκολοτερα με παρεα στην τελικη.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

στην γενια την δικη μου τα πραγματα ηταν απλα και ευκολα.

Καλημέρα. Μη με παρεξηγήσεις, αλλά έχεις πολύ ωραία πόδια. Θέλεις να πάμε να πιούμε έναν καφέ μαζί;

Δημοσ.

Βλεπω εχεις μια μερικη απαντηση στο προβλημα

Αυτα που λες τα λεγαμε οταν ημουν εγω 20-25. (2000-2005)

Τωρα ειναι βαθυτερο. Η εξαρτηση των νεων στην τεχνολογια ειναι απολυτη. Βλεπω παιδια να μιλανε στο facebook και msn on the road. Δεν τους ενδιαφερει τι γινετε στο περιβαλλον. ΑΥτο το online τους εχει φαει

Δημοσ.

Φυσικα και θα βρει το δρομο της.Γι αυτες τις τυχον ευθυνες ψαχνω.Δεν αποποιουμαι το μεριδιο που μου αναλογει.Φυσικα ενας γονιος τιποτε δεν κανει με κακη προθεση για το παιδι του.Υπερπροστατευτικη ειμαι-λιθοβολιστεμαι-αλλα δεν νομιζω οτι οι κλασσικες συμβουλες που δινει ενας γονιος στο παιδι του γινονται τροχοπεδι στις διαπροσωπικες του σχεσεις.

Δημοσ.
Απορία: γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

Δικές μου απορίες:

την κόρη σου και τις φίλες της τις ρώτησες;

αν όχι, γιατί;

αν ναι, γιατί δεν παραθέτεις τις απαντήσεις;

Δημοσ.

Φυσικα και θα βρει το δρομο της.Γι αυτες τις τυχον ευθυνες ψαχνω.Δεν αποποιουμαι το μεριδιο που μου αναλογει.Φυσικα ενας γονιος τιποτε δεν κανει με κακη προθεση για το παιδι του.Υπερπροστατευτικη ειμαι-λιθοβολιστεμαι-αλλα δεν νομιζω οτι οι κλασσικες συμβουλες που δινει ενας γονιος στο παιδι του γινονται τροχοπεδι στις διαπροσωπικες του σχεσεις.

Γενικα βρισκεσαι σε λαθος τοπο για να συζητησεις το προβλημα και τις ανησυχιες σου, ποσο μαλλον να επιριπτεις ευθυνες στον εαυτο σου η να μοιραζεσαι το πως συμπεριφερεσαι απεναντι στο παιδι σου (υπερπροστατευτικα κλπ).

Δημοσ.

Γενικα βρισκεσαι σε λαθος τοπο για να συζητησεις το προβλημα και τις ανησυχιες σου, ποσο μαλλον να επιριπτεις ευθυνες στον εαυτο σου η να μοιραζεσαι το πως συμπεριφερεσαι απεναντι στο παιδι σου (υπερπροστατευτικα κλπ).

Γιατί σε λάθος τόπο ? ξέρει ότι η κόρη της "συχνάζει" στο insomnia όπως και αλλα παιδιά της ηλικίας της πάνω κάτω και μπήκε να ζητήσει την άποψη μας, ποιος πιο ειδικός για να της πει για σχέσεις της γενιάς μας από την ίδια την γενιά μας? :P

δεν νομιζω οτι οι κλασσικες συμβουλες που δινει ενας γονιος στο παιδι του γινονται τροχοπεδι στις διαπροσωπικες του σχεσεις.

Καλημέρα. Βλέπω οτι με αγνοείτε. Ζητώ συγγνώμη αν σας τρόμαξα με το άκομψο πέσιμό μου, είμαι και κομμάτια από kyuss. Απλά έχω μια προτίμηση στις μεστωμένες μητέρες άνω των 40, και ιδιαίτερα στις καλλιεργημένες και ευαισθητοποιημένες ως προς τα προβλήματα των νέων όπως εσείς. Οι πρωτοετείς φοιτήτριες είναι πολύ σαχλές, ανώριμες, σπαστικές, χωριάτισσες και εκνευριστικές για τα γούστα μου. Θα θέλατε να συζητήσουμε..διεξοδικότερα το θέμα, όχι όμως χαμένοι μέσα στην ανωνυμία ενός φόρουμ, κρυμμένοι πίσω από εικόνες και οθόνες, αλλά από κοντά; Θα είμαι σοβαρός και εχέμυθος. Ευχαριστώ.

Έχετε πμ.

Μήπως ψάχνει γκόμενο η ίδια και η ιστορία με την κόρη είναι μούφα? ΜΙΛΦ

Μήπως ψάχνει γκόμενο η ίδια και η ιστορία με την κόρη είναι μούφα? ΜΙΛΦ

milf.jpg

Οντως. Μια ερευνα της μανας θα ηταν διαφωτιστικη νομιζω.

έρευνα για περίεργα toys? :devil: :devil:

Δημοσ.

Συγγνώμη, κυρία Αστάρτη μου... Αλλά εμένα όσο διάβαζα τους έντονους προβληματισμούς σας, μου έκανε εντύπωση ένα πράγμα...

Η κόρη σας είναι περίπου 19 ετών....ΜΟΝΟ.......Ως εκ τούτου, η αγωνία σας πού έγκειται; Στο αν έχει σχέση(σκέτο), έστω και για να αποκτάει σιγά σιγά εμπειρίες ή αν έχει σοβαρή σχέση με κάποιον(δηλαδή χόρτασε από ασόβαρους δεσμούς στο σχολείο και τώρα ήρθε η ώρα να βρει τον άντρα της ζωής της...;)...

Εκτός και αν ακόμα δεν έχει κάνει σχέση στη ζωή της(σπάνιο για τη γενιά των τελευταίων 7-8 ετών) και ανησυχείτε για το ότι άργησε... ειδικά για τα νέα δεδομένα που θέλουν τα μισά κορίτσια στην τάξη τουλάχιστον να έχουν @@@@@@ από τα 13-14 και μάλιστα όσες έχουν μείνει στην "απέξω" να ανησυχούν για το πότε και αυτές θα @@@@@@ για να είναι in! Γιατί, αν δεν το ξέρετε, αυτή η εποχή μας..... :confused:

Πολύ κακώς μεν , αλλά αυτή είναι... Και το χειρότερο είναι, ότι είναι και τελείως απρόσωπη λόγω της φρενήρους χρήσης των νέων τεχνολογιών....

Δημοσ.

Ειμαι και εγω 21 χρονων φοιτητρια και θα σας πω ασταρτη τι εχω παρατηρησει απο φιλους και φιλες...

Ναι οι γυναικες εχουμε γινει πολυ πιο επιθετικες,πολλες περπαταμε και κοιταμε αφ΄υψηλου και καποιες ζηταμε μονο επιβεβαιωση και ψωνιζομαστε.

Οι αντρες εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις λογω των απειρων περιοδικων-διαφημησεων-μοντελων και γενικα τις γυναικες photoshop που ομως δεν υπαρχουν στο δρομο.

Ετσι και οι αντρες ανεβαζουν πολυ τα στανταρ τους και οι γυναικες υπεραμυνονται σε αυτα.

Θα μου πεις μονο τα μοντελα ζευγαρωνουν? Οχι βεβαια! Ομως δυστυχως ειναι ενας κοσμος που βασιζεται πολυ στην εμφανιση...και οταν ανοιγεις το internet και καλυπτεις εκει τα κενα σου ειτε με γκομεναρες σε τσοντες ειτε με παιχνιδια που λιωνεις με τις ωρες αντι να βγεις εξω,τοτε δυστυχως χανεις επαφη με τον εξω κοσμο.

Καλως η κακως το internet (οπως και ολα τα πραγματα,εδω που τα λεμε) ειναι πως θα το χρησιμοποιησεις.

Πολλοι καθονται με τις ωρες στον υπολογιστη...ξενυχτανε...αλλαζει το προγραμμα τους γιατι κοιμουνται μερα και παιζουν τα βραδια,αρα πολλοι φοιτητες δεν πατανε και στη σχολη που θα εκαναν σιγουρα γνωριμιες και τελικα γινονται αντικοινωνικοι.

Ετσι και το αγορι δεν μπορει να προσεγγισει ομορφα μια κοπελα και το κοριτσι προτιμα να ειναι μονο του απο το να συμβιβαστει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...