thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σύλβια, υπάρχουν πουτάνες που δεν έχουν κάνει σεξ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που έχουν πάρει όλο τον πλανήτη. Το να έχεις πάρει 200 φύκους δεν σε κάνει έμπειρη στο σεξ, κατ' αντιστοιχία με το "constantly talking doesn't mean communicating". Και, επίσης, το να λέω "δεν μου αρέσει το μοντέρνο θέατρο" δεν σημαίνει ότι είμαι άξεστος.
javavall Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ηρεμία παιδιά μην πορώνεστε τόσο... Ακούστε λίγο να χαλαρώσετε http://www.youtube.com/watch?v=CkoMbxHQmuM
black_widow Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ναι, αλλά επικροτείς μια τέτοια νωοτροπία; Έστω τη θεωρείς αποδεκτή; Ό,τι το αναφέρω ότι γίνεται δε σημαίνει ότι και το επικροτώ κιόλας. Αυτό που με εκνευρίζει ότι προσπαθούν να σε βάλουνε στο τριπάκι να κάνεις και εσύ το ίδιο. Να έχεις χωρίσει και να σου φέρνει η φίλη από την πρώτη μέρα χωρισμού νέο υποψήφιο λέγοντας " μη σκας , υπάρχουν και καλύτεροι " . Δε θέλω ρε παιδί μου , θέλω να στεναχωρεθώ , να μιζεριάσω πρώτα και είμαι και επιλεκτική . Γιατί να υπάρχει τέτοια προκατάληψη απέναντι στις γυναίκες που είναι πιο εκλεκτικές και δε φοβούνται να μείνουν και μόνες ;Ούτε όλοι οι άντρες είναι ίδιοι , ούτε οι γυναίκες , όχι άλλες γενικεύσεις...
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ναι ρε Μπλακ Γουήντοου, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιες γυναίκες θέλουν να μείνουν μόνες για κάποιο διάστημα (κάθε άλλο). Το πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφεία των γυναικών θεωρεί πέσιμο το να τους πιάσει κάποιος την κουβέντα. Μπορεί να θέλεις να μείνεις μόνη σου, αλλά δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Επίσης, ο άλλος μπορεί να έχει να σου πει και δυο τρία πράγματα, πραγματικά ουσιαστικά. Δεν θέλουν όλοι οι άντρες να πάνε μαζί σου, κάποιοι μπορεί απλά να θέλουν να κουβεντιάσουν (κι όμως)... ΥΓ> Το β' ενικό δεν είναι προσωπικό, έτσι; Γενικά αναφέρομαι.
chill Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ό,τι το αναφέρω ότι γίνεται δε σημαίνει ότι και το επικροτώ κιόλας. Αυτό που με εκνευρίζει ότι προσπαθούν να σε βάλουνε στο τριπάκι να κάνεις και εσύ το ίδιο. Να έχεις χωρίσει και να σου φέρνει η φίλη από την πρώτη μέρα χωρισμού νέο υποψήφιο λέγοντας " μη σκας , υπάρχουν και καλύτεροι " . Δε θέλω ρε παιδί μου , θέλω να στεναχωρεθώ , να μιζεριάσω πρώτα και είμαι και επιλεκτική . Γιατί να υπάρχει τέτοια προκατάληψη απέναντι στις γυναίκες που είναι πιο εκλεκτικές και δε φοβούνται να μείνουν και μόνες ;Ούτε όλοι οι άντρες είναι ίδιοι , ούτε οι γυναίκες , όχι άλλες γενικεύσεις... Αγαπάμε και εκτιμάμε τις γυναίκες που είναι επιλεκτικές και δεν είναι emotionless παρτόλες, καβατζογκόμενες Φυσικά η μιζέρια και η στεναχώρια να μην τραβήξει και πολύ έτσι....γιατί τότε προκύπτουν άλλα προβλήματα
black_widow Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν αντιλέγω , δεν είμαστε όλες τόσο ντίβες . Αλλά στις γνωριμίες στις βραδινές εξόδους όλες μπορούμε να γίνουμε και λίγο σκύλες λόγω κακών εμπειριών ακόμα και αν δε φταίει ο άλλος αλλά κάποιοι βλάκες που μας έχουν πλησιάσει πιο πριν . Επίσης παίζουν και άλλοι παράγοντες να έχει κάποια φίλη υπερζηλιάρη γκόμενο με γνωστούς στο μαγαζί ή να τον περιμένει να σκάσει μύτη λόγω κάποιου καβγά και να μη μιλάς με κάποιον απλά για να μη γίνει κανα περίεργο σκηνικό με τη φίλη σου και τον δικό της . Δεν είναι όλες οι μέρες και οι στιγμές ίδιες , μην το παίρνετε προσωπικά και μη τις βγάζετε όλες ίδιες. Τις καβατζογκόμενες δεν τις κρίνω αυστηρά , κάποιες από αντίδραση διαμορφώνουν αυτή τη στάση απέναντι στους άντρες αλλά όχι να θεωρείται και must για μία γυναίκα να έχει καβάτζες . Το ποιές εκτιμάτε άλλη κουβέντα Φυσικά η μιζέρια και η στεναχώρια να μην τραβήξει και πολύ έτσι....γιατί τότε προκύπτουν άλλα προβλήματα Ε καλά δε θα μονάσουμε κιόλας...
YiN Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μεταμοντέρνα λελέουδα χωρίς ταυτότητα,πνιγμένα στην "πρέζα" της υποκρισίας και της βλαχογλαμουριάς. Η επόμενη μυτιά εύχομαι να χτυπήσει μοιραία τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα...Δηλαδή 1 (ολογράφως: ένα) Πέρασα (ατυχέστατα) ένα διάστημα ώς μέρος/μέλος μια παρέας που απαρτιζόταν κυρίως απο θηλυκά ή θηλυπρεπή άτομα.Το τι ειπώθηκε μέσα σε αυτήν την παρέα θα προκαλούσαν δέος σε πολλούς "μαμιάδες της γειτονιάς". Γιατί δέν κόμπλαραν μέ εμένα μπροστά, ρωτάτε;Πόσες νεοελεεινήδες βλέπουν στα σοβαρά (σάν άντρα) ένα φλώρο; "Και τον τάδε έσκισα" ειπώθηκε και "του την έκανα αρκοντεόν" άκουσα και στο φινάλε έμαθα πώς υπάρχουν κοπέλες που έχουν δεί ανδρικό πέος ΜΟΝΟ σε στύση!Το πιάσατε;Δέν έχει δεί τσουστούνι χαλαρό ποτέ!Never!Mai!Μόνο όταν έχει πάρει την μορφή μπετόβεργας!Λουλούδι σε λέω απο τα λίγα. Και για να έχουμε καλό ρώτημα,επειδή μιλάμε για ουσιαστική ισότητα σε όλα τα επίπεδα,όταν πέφτουν οι μάπες (είτε για την πάρτη σας, είτε στήν πάρτη σας) γιατί λακίζετε;Εκτός αν φοβάστε οτι το επόμενο direct θα χαλάσει το ήδη άθλιο μακιγιάζ σας... Από πότε οι μάπες είναι σεβαστός τρόπος επίλυσης, για να θεωρούνται το ίδιο και απέναντι στις γυναίκες; Δεν νομίζω ότι η ουσία της ισότητας βρίσκεται σε σωματική ικανότητα, let's face it, δεν έχουμε την ίδια δύναμη. Αν δε ακόμα κι αυτό δεν απαντά στα random thoughts σου πήγαινε βάλτα με έναν τσιλιμίγκρα στο μισό σου ύψος. Εμετικό και μόνο που το σκέφτηκες πάντως. Το χρονικό διάστημα στην εν λόγω παρέα το πέρασες από επιλογή σου. Όπως επιλογή είναι γενικότερα το με ποιον διαλέγει ο καθένας να συναναστρέφεται. Αν εγώ αρχίσω να κάνω παρέα μεθαύριο με τίποτε γαμίκους που αρκούνται να συζητάνε πόσες έσκισαν κάθε βράδυ αυτό δε σημαίνει α. ότι δεν έχω μερίδιο ευθύνης β. ότι μπορώ να γενικεύσω ότι σύσσωμο το αντρικό είδος φέρεται κατά τον ίδιο τρόπο.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ηρεμία παιδιά μην πορώνεστε τόσο... Ακούστε λίγο να χαλαρώσετε http://www.youtube.com/watch?v=CkoMbxHQmuM πολύ καλό.και soo true..
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δεν αντιλέγω , δεν είμαστε όλες τόσο ντίβες . Αλλά στις γνωριμίες στις βραδινές εξόδους όλες μπορούμε να γίνουμε και λίγο σκύλες λόγω κακών εμπειριών ακόμα και αν δε φταίει ο άλλος αλλά κάποιοι βλάκες που μας έχουν πλησιάσει πιο πριν . Επίσης παίζουν και άλλοι παράγοντες να έχει κάποια φίλη υπερζηλιάρη γκόμενο με γνωστούς στο μαγαζί ή να τον περιμένει να σκάσει μύτη λόγω κάποιου καβγά και να μη μιλάς με κάποιον απλά για να μη γίνει κανα περίεργο σκηνικό με τη φίλη σου και τον δικό της . Δεν είναι όλες οι μέρες και οι στιγμές ίδιες , μην το παίρνετε προσωπικά και μη τις βγάζετε όλες ίδιες. Τις καβατζογκόμενες δεν τις κρίνω αυστηρά , κάποιες από αντίδραση διαμορφώνουν αυτή τη στάση απέναντι στους άντρες αλλά όχι να θεωρείται και must για μία γυναίκα να έχει καβάτζες . Το ποιές εκτιμάτε άλλη κουβέντα Ε καλά δε θα μονάσουμε κιόλας... Α, γεια σου. Τώρα μιλάς σωστά. Το ότι κάποιοι λοιπόν είναι πέφτουλες και γλοιώδεις δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Το ότι κάποιοι το παίζουν μπήχτες στην παρέα τους επειδή τους απάντησες στην ερώτηση "τί ώρα είναι;", δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Παρόλαυτά, κάποιες, χάριν πλειοψηφίας, τους αντιμετωπίζουν όλους έτσι. Και από την πλευρά τους, και αυτοί χάριν πλειοψηφίας, τις λένε όλες δυσκοίλιες. Το να αρχίζεις κάθε δεύτερη πρόταση επισημαίνοντας "το όλες δεν σημαίνει 100% όλες, αλλά επειδή είναι η πλειοψηφία, το λέω έτσι, ελέω καλύτερης και γρηγορότερης επικοινωνίας" είναι γραφικό, και δρα αρνητικά στην ουσία της επικοινωνίας. Άλλωστε, ο καθένας που έχει βρεθεί σε χώρο με αρκετά άτομα όλων των κατηγοριών για πάνω από 20', μπορεί να καταλάβει αν τα όσα αντίστοιχα λέγονται είναι κοντά στο απόλυτο (πχ οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα βυζιά από τους άντρες), ή απλά μια σχετική πλειοψηφία (πχ οι άντρες στις μέρες μας έχουν γίνει λουλούδες και οι γυναίκες δυσκοίλιες).
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 99.9% των γυναικων παντως ειναι καραψωναρες. FACT.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 99.9% των γυναικων παντως ειναι καραψωναρες. FACT. Ας σοβαρευτουμε λιγο φιλτατε.Ισως εννοεις οτι στατιστικα ειναι αδυνατον κατω απο το 99.9% των γυναικων να μην ειναι καραψωναρες.Ας ακριβολογουμε λοιπον παρακαλω.
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 εξαρταται το στατιστικο δειγμα.αν δεν κανω λαθος εδω συζηταμε για τις νεες και ωραιες κοπελες οχι για τις γιαγιαδες μας στα χωρια.σωστα;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Σε παρακαλω,που θα μου κανεις κ υποδειξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.