Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμετικό τουλάχιστον. :eek: Αυτές οι γυναίκες είναι που τρέφουν αυτή την κατάσταση μαζί με όσους ληγούρηδες μπαίνουν σε αυτό το τριπάκι. Έχεις γκόμενο και γουστάρεις άλλον; Χώρισέ τον και ακολούθα την καρδιά σου. Αλλά αυτό το έχω γκόμενο και γκομενίζω και με 2-3 για να είμαι καλυμένη είναι ότι πιο γκλοιώδες μπορεί να κάνει μια γκόμενα. Αν προκρίνεται για έναν τέτοιο (τιμητικό κατά τ' άλλα) χαρακτηρισμό.

Αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από το low self respect που έχει η γκόμενα και την ανάγκη συνεχούς επιβεβαίωσης. Εμετικό και τρισάθλιο αλλά καράcommon :/ Φυσικά δεν φταίει μόνο το γκομενέτο σε αυτό αλλά και οι τρισάθλιοι ενδοπαλαμικοί παλινδρομιστές που την περιτριγυρίζουν και αισθάνονται ολοκληρωμένοι με τα κοκαλάκια που τους πετάει όντας σε σχέση. Δεν μπορεί να προκύψει ηλίθια χωρίς ηλίθιους, μαλάκο χωρίς μαλάκες και vice versa, απαράβατος κανόνας.

Rule number one (και μοναδικός :P) για ευτυχισμένες,ξέγνοιαστες σχέσεις μετά από πολύχρονη ανάλυση : μην αναλύεις τίποτα :-)

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από το low self respect που έχει η γκόμενα και την ανάγκη συνεχούς επιβεβαίωσης. Εμετικό και τρισάθλιο αλλά καράcommon :/ Φυσικά δεν φταίει μόνο το γκομενέτο σε αυτό αλλά και οι τρισάθλιοι ενδοπαλαμικοί παλινδρομιστές που την περιτριγυρίζουν και αισθάνονται ολοκληρωμένοι με τα κοκαλάκια που τους πετάει όντας σε σχέση. Δεν μπορεί να προκύψει ηλίθια χωρίς ηλίθιους, μαλάκο χωρίς μαλάκες και vice versa, απαράβατος κανόνας.

Rule number one (και μοναδικός :P) για ευτυχισμένες,ξέγνοιαστες σχέσεις μετά από πολύχρονη ανάλυση : μην αναλύεις τίποτα :-)

Προφανέστατα, το γράφω άλλωστε ("μαζί με όσους ληγούρηδες μπαίνουν σε αυτό το τριπάκι"). Για την ανάλυση πάντως θα διαφωνήσω. Αν το ασπαστώ, όλο αυτό το κατεβατό που έγραψα πριν, χάνει το νόημά του. Επίσης, επειδή δεν είμαστε παρτάκηδεις, αναλύουμε για το καλό της επιστήμης, και κατ' επέκτασιν της ανθρωπότητας ολόκληρης, που θα βρει έτοιμη τη γνώση. Ένα μικρό (μην παραθέσει κανείς το σεντόνι και αστειευτεί με το "μικρό") βήμα για μας... :-D

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας.Περναω πολυ ομορφα μαζι σας.Ισως καταλαβα και λαθος αλλα αρκετοι απο εσας ειστε μπακουρια.Απορια εχω γιατι η κορη μου και πολλες φιλες της ειναι επισης μονες,Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο.Γιατι δεν διασταυρωνονται οι δρομοι σας.Φοιτητες ειστε οι περισσοτεροι.Που ειναι το προβλημα ,γιατι ειναι δυσκολο να τα βρειτε,στην γενια την δικη μου τα πραγματα ηταν απλα και ευκολα.Να υποθεσω οτι τα σημερινα αρσενικα φοβουνται την απορριψη,οτι ειναι δειλα ,απορω...Μηπως φταινε τα κοριτσια και γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω..συγνωμη ξεχασα τους τονους,εξασκουμαι που θα μου παει θα τα καταφερω.Ευχαριστω για την παρεα σας με κανετε και γελαω με τα σχολια σας κι αυτο ειναι ανακουφιστικο ,με ξεκουραζει

http://www.logoclub.gr/component/content/article/44-dihghma/1056-2010-09-27-23-02-27.html

Με εκτίμηση,

orange_juice

Δημοσ.

Πολλές γυναίκες πάντως είναι πιο επιλεκτικές γιατί έχουν προνοήσει ακόμα και στην περίοδο της σχέσης να έχουν τις καβάτζες τους οπότε έχουν μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή. Το να μην είναι καμία καθόλου επιλεκτική δεν παίζει απλά...

αυτο δε γινεται. δε μπορει αυτη να εχει τις καβατζες της. με αυτη τη λογικη οι καβατζες της μενουν στασιμοι στο χρονο οσο αυτη εχει σχεση? αποκλειεται. οποτε δεν υπαρχει κατι να της μεινει. τωρα αν μιλας για χρονια κολλημενα ατομα νομιζω οτι ειναι η εξαιρεση του κανονα.

αν δεν μπαζώσεις , δεν χτίζεις

θα διαφωνησω. για να μπαζωσεις θα πρεπει να πας με μια που εσυ τη θεωρεις μπαζο. δε νομιζω οτι καποιος θελει να κανει κατι τετοιο. καταρχας δεν ελκεσαι απο μια που δε σου αρεσει αρα οτι κανεις το κανεις μονο για τη σαρκα. μπορεις καλλιστα να πας σε οικο ανοχης. σχεση παντως ετσι δεν κανεις.

Δημοσ.

Όσον αφορά τις σχέσεις στην Ελλάδα παρατηρώ ότι γενικά οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ της ξεπέτας και γενικότερα σε γνωρίζω κάνω μια σχέση, βρίσκω μια άλλη σε παρατάω, πονάς ίσως κάνω και εγώ το ίδιο μετά στην επόμενη σχέση και πάει λέγοντας. Προσωπικά σαν άτομο που κοιτάει τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την εκτίμηση σε έναν άνθρωπο δεν μου αρέσει αυτό! Αυτό δείχνει ότι είμαστε ακόμα πρωτόγονοι και δεν δίνουμε δεκάρα για το άτομο ως ολότητα αλλά μας ενδιαφέρει μόνο το σεξ. Στην Ελλάδα πιστεύω ότι είμαστε πολύ επιφανειακοί άνθρωποι στα πρότυπα της Β.Αμερικής...

Βέβαια λίγο πολύ, παντού συμβαίνουν αυτά, όμως υπάρχουν και χώρες που οι άνθρωποι ξέρουν να αγαπάνε και να αφοσιώνονται στον σύντροφό τους και από τις 2 πλευρές. Θαυμάζω αυτούς που το κάνουν και δεν βλέπουν μια σχέση ως κάτι παροδικό ως μια ξεπέτα ή αλλιώς μια σχέση με την υλιστική της μορφή.

Προσωπικά δεν κατανοώ αυτή την ανάγκη της εναλλαγής, εντάξει ίσως να είναι κανόνες της φύσης αλλά δεν είμαστε πρωτόγονοι. Από τη στιγμή που σε ολοκληρώνει ένας σύντροφος τι άλλο ψάχνεις;!

Οπότε ίσως και να θαυμάζω την κόρη της Αστάρτης γιατί ίσως να περιμένει να βρει κάποιον σωστό... Αλλά θα δείξει (μόνο ο χρόνος). Ποτέ δεν ξέρεις γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν, πολλές φορές προς το καλό, πολλές προς το κακό...

Δημοσ.

αυτο δε γινεται. δε μπορει αυτη να εχει τις καβατζες της. με αυτη τη λογικη οι καβατζες της μενουν στασιμοι στο χρονο οσο αυτη εχει σχεση? αποκλειεται. οποτε δεν υπαρχει κατι να της μεινει. τωρα αν μιλας για χρονια κολλημενα ατομα νομιζω οτι ειναι η εξαιρεση του κανονα.

Ε καλά δεν είπα ότι οι καβάτζες κάθονται και περιμένουν σαν την Πηνελόπη ένα πράγμα ...

Δημοσ.

1. Ατάκα της νέας Ελληνίδας μαμάς

>Γίνε ανεξάρτητη κόρη μου μην έχεις κανένα πούστη ανάγκη ποτέ

2.Όσο και αν θέλει η κοινωνία μας να το ξεχάσει ο άντρας είναι κυνηγός. Όταν λοιπόν οι γυναίκες πλέον του παίρνουν το ρόλο αυτό, ο άντρας τα χάνει ( και τα έχουμε χάσει πολύ)

3. Ως κυνηγοί λοιπόν μας αρέσει να κυνηγάμε το θήραμα.Όταν το "θήραμα" έρχεται από μόνο του χάνετε και το ενδιαφέρον του κυνηγιού. Μπορεί να διαβαστεί λίγο ωμό αλλά είναι κοινό μυστικό μεταξύ αντρών ότι ο "ενθουσιασμός" φεύγει λίγο όταν ρίξεις την γυναίκα στο κρεβάτι.

4.Υπάρχει η ατάκα ότι ο άντρας είναι το κεφάλι όμως η γυναίκα είναι ο λαιμός, πράγμα που το πιστεύω 100% γιατί όπως λέει και η λαϊκή ρήση το νινί σέρνει καράβι.Όμως λόγω του 1 όταν η γυναίκα θα διεκδικήσει αυτό που θέλει θα το κάνει με φωνές, βρισιές, χτυπήματα στο τραπέζι και άλλα φαλλοκρατικά σύμβολα ισχύος. Πως συνδυάζετε ο τσαμπουκάς και το σουτιέν ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω

5. Τηλεόραση.Στην καλύτερη των περιπτώσεων το ίνδαλμα των νέων κορασίδων είναι η lady gaga η sakira και η Julia.. Αν με βρίσκετε υπερβολικό κάποιοι κοιτάξτε καλύτερα την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω πόσο ξέκολα κυκλοφορούν.Είναι πολλά είναι παντού και είναι διαθέσιμα..

6.Ρόδα-Τσέπη. Δεν χρειάζεται επεξήγηση όλοι μας έχουμε δει τους χοντρούς φαλακρούς γλοιώδεις τύπους με τα χλιδάτα αυτοκίνητα τι γυναίκες έχουν δίπλα τους. Και τι έγινε που δεν τον αγαπάει. Ο νέος-νέα που τους βλέπει μαζί δεν το πιάνει αυτό..

7. Ευκολία στη γνωριμία της επόμενης σχέσης. Λίγο το fb λίγο το msn όλοι μας είναι πολύ εύκολο να βρούμε το επόμενο άτομο που θα παίξουμε μέχρι να βαρεθούμε και δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με αυτό που έχουμε δίπλα μας. 2 :) 3 :P , έχεις msn ,ναι, οκ ραντεβού στα 3x, οκ , :P ( Γνώριμος διάλογος;) Και στο τέλος φυσικά ακούγετε και η ατάκα " Πρώτη φορά είναι που μου συμβαίνει" -Ναι καλά..

8.Sex Sex Sex παντού sex. Όσο και αν ακούγετε γραφικό πάντα η κοινωνία θα λέει τον άντρα που πάει με πολλές μάγκα και την γυναίκα που πάει με πολλούς πουτ@ν@. Δεν άλλαξε, δεν θα αλλάξει στον αιώνα των αιώνων αμήν.Πως λοιπόν να πάρεις στα σοβαρά μια γυναίκα που στα 30 της έχει πάει με τη μισή Άρτα και τα Γιάννενα; Αυτή θα γίνει μητέρα των παιδιών μου;

Κλείνω δεν λέω άλλα. Και όχι δεν είμαι μισογύνης απλά ειλικρινής

όχι καλέ γιατί να ακούγεσαι μισογύνης ; Επειδή βγάζεις τρελή την κάθε γυναίκα που θέλει να διεκδικήσει κάτι ...με φωνές και παρατράγουδα ; Επειδή αποκαλείς τα κοριτσάκια που μιμούνται τους σταρ ...ξέκολα ;Επειδή αναφέρεις τους γλοιώδες τύπους με τις νεαρές τύπισσες από δίπλα τους ;

Η μήπως επειδή έχεις προκαταλήψεις απέναντι στις γυναίκες που πάνε με όλη την υφήλιο ;

Οχι καλέ προς Θεού ...καθόλου μισογύνης....

Τι σε νοιάζει αγαπητέ με πόσους γ@#%^& μια γυναίκα ; Είναι ...μαγκιά του άντρα να χώνει την αγγούρα του σε κάθε τρύπα ; Χα χα !! χα χα χα!!!!!!!!

Μαγκιά είναι να στέκεσαι στα πόδια σου και να είσαι τίμιος στον λόγο σου αγαπητέ μου...και όχι να λες στον φίλο σου "πωπω μαλάκα εγώ αυτήν την ξέσκισα εχθές"

Δικαίωμα της γυναίκας να κάνει ότι γουστάρει όπως κάνετε και εσείς οι "άντρες" και οι "μάγκες"...Το πουταναριό πλέον έχει να κάνει με την ψυχή του καθενός και όχι με το πόσους την βρίσκει κάποια στο κρεβάτι της ...

Οχι βέβαια ..γιατί να κάνεις μάνα των παιδιών σου μια "πόρνη"....γιατί ως γνωστόν οι άντρες πάνε από την πεπατημένη σε αυτήν την γ#$%&* ζωή και είναι οι ηθικοί και γίνονται η σούπερ πατεράδες ...το σκατόν πατέρες είναι !!!

Καλύτερα να κάνει παιδιά μια γυναίκα που έχει πάει με την Αρτα και τα Γιάννενα και άμα θες και με όλη την Τζουμέρκα παρά να αποκτήσει παιδιά κάποιο σκατόπαιδο που τρέχει πίσω από κάθε τρύπα και παρατάει την γυναίκα του και την οικογένειά του μόνη..!

Οχι δεν ακούστηκες μισογύνης...Αλοίμονο !!!

Πάμε στην Αστάρτη τώρα !

Το βρίσκω πολύ γλυκό να ανησυχείτε για την κόρη σας αλλά μέχρι εκεί...είναι μικρή και έχει μια ζωή ολόκληρη μπροστά της...και να ερωτευτεί και να αλλάξει χαρακτήρα και να αγαπήσει και να την αγαπήσουν ...η ζωή είναι ωραία χαμογελάτε !! Ο χρόνος δεν θα φύγει,ούτε για εκείνη ούτε για εσάς !!!

Δημοσ.

όχι καλέ γιατί να ακούγεσαι μισογύνης ; Επειδή βγάζεις τρελή την κάθε γυναίκα που θέλει να διεκδικήσει κάτι ...με φωνές και παρατράγουδα ; Επειδή αποκαλείς τα κοριτσάκια που μιμούνται τους σταρ ...ξέκολα ;Επειδή αναφέρεις τους γλοιώδες τύπους με τις νεαρές τύπισσες από δίπλα τους ;

Μεταμοντέρνα λελέουδα χωρίς ταυτότητα,πνιγμένα στην "πρέζα" της υποκρισίας και της βλαχογλαμουριάς.

Η επόμενη μυτιά εύχομαι να χτυπήσει μοιραία τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα...Δηλαδή 1 (ολογράφως: ένα)

Τι σε νοιάζει αγαπητέ με πόσους γ@#%^& μια γυναίκα ; Είναι ...μαγκιά του άντρα να χώνει την αγγούρα του σε κάθε τρύπα ; Χα χα !! χα χα χα!!!!!!!!

Μαγκιά είναι να στέκεσαι στα πόδια σου και να είσαι τίμιος στον λόγο σου αγαπητέ μου...και όχι να λες στον φίλο σου "πωπω μαλάκα εγώ αυτήν την ξέσκισα εχθές"

Δικαίωμα της γυναίκας να κάνει ότι γουστάρει όπως κάνετε και εσείς οι "άντρες" και οι "μάγκες"...Το πουταναριό πλέον έχει να κάνει με την ψυχή του καθενός και όχι με το πόσους την βρίσκει κάποια στο κρεβάτι της ...

Πέρασα (ατυχέστατα) ένα διάστημα ώς μέρος/μέλος μια παρέας που απαρτιζόταν κυρίως απο θηλυκά ή θηλυπρεπή άτομα.Το τι ειπώθηκε μέσα σε αυτήν την παρέα θα προκαλούσαν δέος σε πολλούς "μαμιάδες της γειτονιάς".

Γιατί δέν κόμπλαραν μέ εμένα μπροστά, ρωτάτε;Πόσες νεοελεεινήδες βλέπουν στα σοβαρά (σάν άντρα) ένα φλώρο;

"Και τον τάδε έσκισα" ειπώθηκε και "του την έκανα αρκοντεόν" άκουσα και στο φινάλε έμαθα πώς υπάρχουν κοπέλες που έχουν δεί ανδρικό πέος ΜΟΝΟ σε στύση!Το πιάσατε;Δέν έχει δεί τσουστούνι χαλαρό ποτέ!Never!Mai!Μόνο όταν έχει πάρει την μορφή μπετόβεργας!Λουλούδι σε λέω απο τα λίγα.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα,επειδή μιλάμε για ουσιαστική ισότητα σε όλα τα επίπεδα,όταν πέφτουν οι μάπες (είτε για την πάρτη σας, είτε στήν πάρτη σας) γιατί λακίζετε;Εκτός αν φοβάστε οτι το επόμενο direct θα χαλάσει το ήδη άθλιο μακιγιάζ σας...

Δημοσ.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα,επειδή μιλάμε για ουσιαστική ισότητα σε όλα τα επίπεδα,όταν πέφτουν οι μάπες (είτε για την πάρτη σας, είτε στήν πάρτη σας) γιατί λακίζετε;Εκτός αν φοβάστε οτι το επόμενο direct θα χαλάσει το ήδη άθλιο μακιγιάζ σας...

...

Δημοσ.

Μεταμοντέρνα λελέουδα χωρίς ταυτότητα,πνιγμένα στην "πρέζα" της υποκρισίας και της βλαχογλαμουριάς.

Η επόμενη μυτιά εύχομαι να χτυπήσει μοιραία τα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα...Δηλαδή 1 (ολογράφως: ένα)

Πέρασα (ατυχέστατα) ένα διάστημα ώς μέρος/μέλος μια παρέας που απαρτιζόταν κυρίως απο θηλυκά ή θηλυπρεπή άτομα.Το τι ειπώθηκε μέσα σε αυτήν την παρέα θα προκαλούσαν δέος σε πολλούς "μαμιάδες της γειτονιάς".

Γιατί δέν κόμπλαραν μέ εμένα μπροστά, ρωτάτε;Πόσες νεοελεεινήδες βλέπουν στα σοβαρά (σάν άντρα) ένα φλώρο;

"Και τον τάδε έσκισα" ειπώθηκε και "του την έκανα αρκοντεόν" άκουσα και στο φινάλε έμαθα πώς υπάρχουν κοπέλες που έχουν δεί ανδρικό πέος ΜΟΝΟ σε στύση!Το πιάσατε;Δέν έχει δεί τσουστούνι χαλαρό ποτέ!Never!Mai!Μόνο όταν έχει πάρει την μορφή μπετόβεργας!Λουλούδι σε λέω απο τα λίγα.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ΄γηξκλ

Δημοσ.

Anything you say can and will be used against you in the court of law...ΝΟΤ

Δέν θίγομαι καρδιά μου,άλλοι έχουν το πρόβλημα.

ΥΓ. Θέλετε φαλλοκρατικές καφρίλες;Ούτε ένα bold δέν μπορείτε να κάνετε ολοκληρωμένα!Και αυτό απο εμάς το περιμένετε;:P

όταν πέφτουν οι μάπες (είτε για την πάρτη σας, είτε στήν πάρτη σας) γιατί λακίζετε;Εκτός αν φοβάστε οτι το επόμενο direct θα χαλάσει το ήδη άθλιο μακιγιάζ σας...

Ούγκ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...