Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελατε μην τα τσουβαλιαζουμε ολα. ειναι δλδ απιθανο μια γυναικα να ειναι μονη της γιατι απλα ΔΕΝ?

πχ εχει την χ/ψ εξωτερικη εμφανιση, λιγο περιεργη να ναι και με λιγο κάλο στον εγκέφαλο.. οση λυσσα κι αν υπαρχει, την προσπερναει:(

δεν λεω οτι ειναι συχνο φαινομενο, αλλα σε ενα μικρο ποσοστο δυστυχως υπαρχει.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[..]λιγο περιεργη να ναι [..]. :(

να προσθεσω και το οτι αν καποιος ασχοληθει στ αληθεια μαζι της, τον πληγώνει ...

Δημοσ.

να προσθεσω και το οτι αν καποιος ασχοληθει στ αληθεια μαζι της, τον πληγώνει ...

Μα το "πληγωμα" δεν εχει κατηγορια. ολοι και πληγωνουμε και πληγωνομαστε, οποιοι κ οπως κι αν ειμαστε. αναποφευκτο.

Δημοσ.

ελατε μην τα τσουβαλιαζουμε ολα. ειναι δλδ απιθανο μια γυναικα να ειναι μονη της γιατι απλα ΔΕΝ?

πχ εχει την χ/ψ εξωτερικη εμφανιση, λιγο περιεργη να ναι και με λιγο κάλο στον εγκέφαλο.. οση λυσσα κι αν υπαρχει, την προσπερναει:(

Ναι είναι απίθανο.

Δημοσ.

Πολλές γυναίκες πάντως είναι πιο επιλεκτικές γιατί έχουν προνοήσει ακόμα και στην περίοδο της σχέσης να έχουν τις καβάτζες τους οπότε έχουν μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή. Το να μην είναι καμία καθόλου επιλεκτική δεν παίζει απλά...

Εμετικό τουλάχιστον. :eek: Αυτές οι γυναίκες είναι που τρέφουν αυτή την κατάσταση μαζί με όσους ληγούρηδες μπαίνουν σε αυτό το τριπάκι. Έχεις γκόμενο και γουστάρεις άλλον; Χώρισέ τον και ακολούθα την καρδιά σου. Αλλά αυτό το έχω γκόμενο και γκομενίζω και με 2-3 για να είμαι καλυμένη είναι ότι πιο γκλοιώδες μπορεί να κάνει μια γκόμενα. Αν προκρίνεται για έναν τέτοιο (τιμητικό κατά τ' άλλα) χαρακτηρισμό.

Αν και λίγο διφορούμενο αυτό που γράφεις (ΔΕΝ ενδιαφέρεται ή ΔΕΝ λέει σαν γκόμενα; χ/ψ εμφάνιση, μοντέλο, ή χ/ψ εμφάνιση φάτσα Στάθης Ψάλτης με σώμα Κώστας Βουτσας στα late 90s;), θα απαντήσω θεωρώντας ότι εννοείς κάποια άσχημη που δεν μπορεί να βρει σχέση. Προφανώς και υπάρχουν. Η ζωή άλλωστε φέρεται πούστικα σε κάποιους και υπηρετεί κάποιους άλλους. Ξέρεις κάτι; Δεν είναι οι μόνες. Ας μάθουν να ζουν με αυτό. Και μόλις συμφιλιωθούν με την ιδέα, και ξεκομπλεξάρουν (πςςς!) θα βρουν και γκόμενο, αλλά -το σημαντικότερο- θα αρχίσουν να βλέπουν τον εαυτό τους να ομορφαίνει. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά έτσι είναι.

Αν εννοείς το αντίθετο, τότε αυτό το ποσοστό δεν είναι μικρό, και -πραγματικά δυστυχώς- γίνεται όλο και μεγαλύτερο, καθώς όλο και περισσότερα υβρίδια γυναίκας μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία μονολογώντας "οι άντρες δεν υπάρχουν πια" και ακούγοντας "Γιατί δεν τους αντέχω, ζευγαρωμένους κι εγώ να μην έχω" (κάποιες μάλιστα το ακούνε σε ημίφως στο δωμάτιό τους με ένα ποτήρι κρασί και ξεσπάνε σε λυγμούς στο ρεφραίν). Με συγχωρείς, αλλά έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να νοιώσω οίκτο για τις γυναίκες (λέμε τώρα, απέχουν πολύ από τον πραγματικό ορισμό της γυναίκας) που επιλέγουν την ασφάλεια της μοναξιάς τους. Μέσα στα σοβαρότερα πράγματα από αυτό συγκαταλέγεται και το να μετρήσω τα κρόσια του χαλιού ή να συζητήσω τα μεγαλύτερα ψυχολογικά μου προβλήματα στο 4chan.

So what? Γιατί εσένα δεν σε έχουνε πληγώσει ακόμα και άτομα που τελικά δεν άξιζε ούτε να συμμετέχουν στις προσωπικές σου στιγμές στο μπάνιο; Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, παιχνίδι είναι. Παίζεις και μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να χάσεις. Και συνήθως όλοι χάνουν. Αλλά "δεν μπορώ να βγω μαζί σου γιατί δεν σε ξέρω"...

Μα το "πληγωμα" δεν εχει κατηγορια. ολοι και πληγωνουμε και πληγωνομαστε, οποιοι κ οπως κι αν ειμαστε. αναποφευκτο.

Δεν συμφωνώ, ή μάλλον συμφωνώ αλλά όχι 100%. Όντως όλοι πληγώνουμε και πληγωνόμαστε, αλλά αυτό είναι και λίγο σχετικό. Διότι μπορεί να σε πληγώσει κάποιο άτομο, για να ανακαλύψεις μετά από χρόνια πως τελικά έπρεπε να το κάνει για το καλό όλων. Μου έχει τύχει και από τις δυο πλευρές. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να το καταλάβεις και σου σπάνε τα νεύρα. Τελικά, όμως, μετά από πολύ καιρό φάνηκε το μεγαλείο του να το επιλέξει κάποιος. Όλα είναι σχετικά. Δεν είναι άσπρο/μαύρο.

Δημοσ.

Δεν είναι άσπρο/μαύρο.

που βρε να σε κανουμε κουοτ τετοια σεντονια που γραφεις :Ρ χαρα στον οιστρο σου

Ασπρο/μαυρο μπορει να μην ειναι, αλλα οταν πονας, δεν σε νοιαζει τι χρωμα ειναι ο πονος.

Οσο για την κατηγορια γυναικων, ναι εννοουσα τις κακοπροικισμενες που το προβλημα δεν ειναι το αν θα βρουνε σχεση, αλλα εστω κι αν θα βρεθει αντρας εστω για ενα φλερτ. sucks :S

Νομιζω οτι το να δεχεσαι κατι τετοιο δεν σου κανει καλο. παιρνεις την κατω βολτα μετα. Ειναι καλυτερο ο ανθρωπος να προσπαθει για αυτα που θελει. Οχι να λεει 'α δεν ειναι για μενα αυτα' και να τα παραταει ολοσδιολου.

Δημοσ.

Ε, έπρεπε να καλύψω 27 χαμένες σελίδες. :D

Άλλο το να δεχτείς κάτι τέτοιο, άλλο να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι έτσι φαίνεσαι. Θεωρώ πως το υγιές είναι να γνωρίζεις τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σου, ώστε να μπορείς να προβάλλεις αυτά που σε κάνουν μοναδικό. Ακόμα κι αν είσαι η μεγαλύτερη κάμπια στον πλανήτη, πιθανώς να μπορείς ακόμα να με κερδίσεις με τον αυτοσαρκασμό και το χαρακτήρα σου. Ακόμα κι αν δεν μπορείς, με το τουπέ ή την κλάψα σίγουρα θα σε αντιπαθήσω.

ΕΝΤΙΤ: Είπαμε, όταν θα ξεκομπλεξάρεις, τότε θα φαίνεσαι και πιο όμορφη. Όχι προσωπικά ε.

Δημοσ.

Εννοειται! μα ουσιαστικα αυτο που ομορφαινει εναν ανθρωπο ειναι ο χαρακτηρας, ο αερας, η μαγκια του.

αλλα επιμενω πως υπαρχουν και κατι τουβλα που ουτε να ανοιξουν το στομα τους δεν μπορουν.

ε τετοιες καταστασεις ειναι που δεν παλευονται. οχι οχι. με τιποτα. (και ισχυει και για τα 2 φυλα αυτο ε.)

Σε κοροιδευουνε στο οοτ βρε? :huh:

Δημοσ.

Άρα γιατί να σε πάρει από κάτω;

Άσ'τους να λένε, αυτοί είναι 2 μπάκουροι που μιλάνε μόνοι τους, εγώ είμαι σε ένα θρεντ που γράφουν 2 γυναίκες κ ο αλεξ_000. Επίσης, το έχω πει και στη μαμά μου.

εντιτ:

ποτέ.Είχε κάνει κοιλιά το θέμα και το αναζωογόνησε.

εσύ μωρή λουλού, αμέσως να μπεις σφήνα ε; :P

Δημοσ.

[...]

Νομιζω οτι το να δεχεσαι κατι τετοιο δεν σου κανει καλο. παιρνεις την κατω βολτα μετα.

[...]

[...]

Όχι προσωπικά ε.

[...]

ποιον θα παρει απο κατω?

:rolleyes: (θα αληθωρήσω σήμερα)

Δημοσ.

οχι απλα δεν ηξερα σε ποιον απευθυνοσουν :Ρ

την κατηγορια -τουβλο- θα παρει απο κατω. και το χαααανει το παιχνιδι. :-(

φτου μας

ααααα εντιτ: τελικα δεν εχουμε clue για το ποια ειναι η κορη ε? :devil:

Δημοσ.

Και κάπου εδώ να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που πήρατε μέρος, άμεσα ή έμμεσα, και να σας παρουσιάσουμε την μπάντα μας, τη Σαλιάρα, τον Ινσόμνιακ, την Μπλακ Γουήντοου, τον Άλεξ_000, την Αστάρτη... Καληνύχτα!

Καλού κακού ρώτα τη μάνα σου, "μάνα, πώς να γράφω μόνο γκρήκλις στο ινσόμνια"; Αν σου απαντήσει, ετοίμαζε νταμπλ ακάουντ...

Δημοσ.

Εμετικό τουλάχιστον. :eek: Αυτές οι γυναίκες είναι που τρέφουν αυτή την κατάσταση μαζί με όσους ληγούρηδες μπαίνουν σε αυτό το τριπάκι. Έχεις γκόμενο και γουστάρεις άλλον; Χώρισέ τον και ακολούθα την καρδιά σου. Αλλά αυτό το έχω γκόμενο και γκομενίζω και με 2-3 για να είμαι καλυμένη είναι ότι πιο γκλοιώδες μπορεί να κάνει μια γκόμενα. Αν προκρίνεται για έναν τέτοιο (τιμητικό κατά τ' άλλα) χαρακτηρισμό.

Οσο δεν παει λεμε. Ειλικρινα δεν τις λυπαμαι τετοιες οτι και να παθαινουνε. Το αξιζουν.

Αν και λίγο διφορούμενο αυτό που γράφεις (ΔΕΝ ενδιαφέρεται ή ΔΕΝ λέει σαν γκόμενα; χ/ψ εμφάνιση, μοντέλο, ή χ/ψ εμφάνιση φάτσα Στάθης Ψάλτης με σώμα Κώστας Βουτσας στα late 90s;), θα απαντήσω θεωρώντας ότι εννοείς κάποια άσχημη που δεν μπορεί να βρει σχέση. Προφανώς και υπάρχουν. Η ζωή άλλωστε φέρεται πούστικα σε κάποιους και υπηρετεί κάποιους άλλους. Ξέρεις κάτι; Δεν είναι οι μόνες. Ας μάθουν να ζουν με αυτό. Και μόλις συμφιλιωθούν με την ιδέα, και ξεκομπλεξάρουν (πςςς!) θα βρουν και γκόμενο, αλλά -το σημαντικότερο- θα αρχίσουν να βλέπουν τον εαυτό τους να ομορφαίνει. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά έτσι είναι.

Αν εννοείς το αντίθετο, τότε αυτό το ποσοστό δεν είναι μικρό, και -πραγματικά δυστυχώς- γίνεται όλο και μεγαλύτερο, καθώς όλο και περισσότερα υβρίδια γυναίκας μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία μονολογώντας "οι άντρες δεν υπάρχουν πια" και ακούγοντας "Γιατί δεν τους αντέχω, ζευγαρωμένους κι εγώ να μην έχω" (κάποιες μάλιστα το ακούνε σε ημίφως στο δωμάτιό τους με ένα ποτήρι κρασί και ξεσπάνε σε λυγμούς στο ρεφραίν). Με συγχωρείς, αλλά έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να νοιώσω οίκτο για τις γυναίκες (λέμε τώρα, απέχουν πολύ από τον πραγματικό ορισμό της γυναίκας) που επιλέγουν την ασφάλεια της μοναξιάς τους. Μέσα στα σοβαρότερα πράγματα από αυτό συγκαταλέγεται και το να μετρήσω τα κρόσια του χαλιού ή να συζητήσω τα μεγαλύτερα ψυχολογικά μου προβλήματα στο 4chan.

Εγραψες. Με εκανες και γελασα πολυ ειδικα στο κομματι με το τραγουδι στο ημιφως. Ποσο δικιο μπορει να εχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...