Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Zeniath δεν σας εχω δει.Η εξωτερικη εμφανιση παιζει ρολο στην αρχη μιας γνωριμιας δεν ειναι το παν.Ασχημοι αντρες ειχαν ωραιες γυναικες και το αντιθετο π.χ καρεμπε -ποσο πιο ασχημος μπορεινα ειναι καποιος-.Εξαλου αν καποιος δινει σημασια μονο σ αυτο ειναι ρηχος και αδιαφορος. Αstak δεν ειναι κατι νεο αυτο.Και εμεις τις ιδιες προτεραιοτητες ειχαμε φυσικα αυτο δεν μας εμποδισε να ερωτευτουμε,να διασκεδασουμε,να ονειρευτουμε.Σημερα θεωρω οτι η ξεπετα ειναι πιο πολυ ρωσικη ρουλετα -ηταν πιο ασφαλες στη γενια μου-.Φορτωθει;Τα ζευγαρια λειτουργουν,σ ολα τα επιπεδα αρμονικα .Μπορει καποιες στιγμες να τραβα ο ενας περισσοτερο κουπι ,καποιες φορες ο αλλος.Σκεψου καποιο αθλημα που γινεται απο ζευγαρι, καπως ετσι ειναι τ α πραγματα.Ηρακλη οι μαμαδες παντα ιδιες ηταν.Η ανατροφη ενος παιδιου ειναι δυσκολη .Προσωπικα προσπαθησα να μαθω την κορη μου να ειναι διαλλακτικη ,να αναγνωριζει τα λαθη της και το βασικοτερο να ζητα συγνωμη.Αυτο το -δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου-ειναι συνταγη αποτυχιας στις οποιες σχεσεις ειτε φιλικες ειτε επαγγελματικες ειτε ερωτικες,καταληγεις μονος .Γνωριμια απο το φαιησμπουκ;Εχει καποιο ρομαντισμο αλλα κρυβει πολυ περισσοτερους κινδυνους και ενδεχομενως πολλες απογοητευσεις.Τον αλλο πιστευω πρεπει να τον εχεις απεναντι σου -φυσικη παρουσια-να μπορεις να δεις τα ματια του,να ακουσεις το γελιο το του κ,λ,π.Σχολη δεν πατε καθολου;Δεν υπαρχουν συμφοιτητριες,φιλες;ΚΟΙταζετε καθολου γυρω σαςτι παιζει;Πουρναρα διαβαζα τα ποστ σε διαφορα θεματα ε,δεν ηταν δυσκολο να καταλαβω τι εστι τρολ.

Δημοσ.

Μαραντονι η μανα ακουει.Και απαντω οχι με τραγουδι-δεν ξερω πως να το κανω -με κατι που μου ελεγε η γιαγια μου. Ο θεοσ φροντιζει για τα πετεινα του ουρανου αλλα δεν τους παει το φαι και στη φωλια τους.Τελικα τα πραγματα ειναι παντα πολυ απλα ,ειρωνια ειναι να το καταλαβει κοποιος αργα.Ο τολμων νικα και αυτο ισχυει σ ολα τα επιπεδα,φυσικα η τολμη πρυποθετει και γνωση για να μην καταληξει ανοησια

Δημοσ.

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στις σχέσεις του σήμερα με τις σχέσεις πριν 40 ή και 10 χρόνια πριν. Για την αλλαγή αυτή συνέβαλλε η ελινήδα μάνα. Η ανατροφή των κοριτσιών έχει γίνει ώστε να μην "σηκώνει μύγα στο σπαθί της" κυριώς λόγο της καταπίεσης που υπέστει αυτή κατά τον έγαμο βίο της. Τα αγόρια τα ανατρέφει με τον ίδιο τρόπο και ποτέ δεν θα ήθελε μια γυναίκα να τον κυριευσει. Οπότε ο καθένας καταλείγει να κοιτάει την πάρτη του. Επισης τι σχέση να κάνεις με κάποιον/κάποια που γνώρισες μέσω φαισμπουκ που είναι και η νέα μόδα στις σχέσεις?

Τόσο απλά τόσο ευκόλα. Ασταρτη το παραπάνω είναι απάντηση στο πρώτο post σου. Και είναι η πλησιέστερη στην αλήθεια. Κι επίσης είναι λάθος η χρήση της φράσης "φοβάται την απόρριψη". Αυτό θα ίσχυε αν μιλούσαμε για ηλικίες μικρές. Αυτό για το οποίο έχει επιφυλάξεις σήμερα ο άντρας είναι τα περαιτέρω της σχέσης κ η έκβασή της. Και πέρα από αυτό ο άνθρωπος σαν νοήμων όν , όταν διαπιστώνει ότι κάτι δεν αποδίδει (πχ φλερτ κ παιχνίδι να μην καταλήγει σε σεξ, κ τσάμπα παίζει) το κάνει σπάνια ή σταματάει να το κάνει. Απόλυτα ορθολογικό. Αλλιώς θα είναι θα καταντήσει "τσογαδόρος" στη ζωή και έρμαιο των καταστάσεων. Και αυτό είναι απείρως χειρότερο. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε σιχαθεί τον τυρογύφτουλα που την πέφτει άκομψα σε οτιδήποτε κινείται; Αυτός είναι ΟΚ δηλαδή; Θα μου απαντήσετε "Ναι καλύτερα από τον αντικοινωνικό, forever alone τύπο". Να σου εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο σας αρέσει περισσότερο ο "τυρογύφτουλας" από τον "αντικοινωνικό". Επειδή σαν ανεβάζει ψυχολογικά με κολακείες, δηλαδή μη ειλικρινείς επαίνους κ επεφημισμούς. Οπότε βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας κ έρχονται τα υπόλοιπα μόνα τους και από τους υπόλοιπους :-D

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας.Περναω πολυ ομορφα μαζι σας.Ισως καταλαβα και λαθος αλλα αρκετοι απο εσας ειστε μπακουρια.Απορια εχω γιατι η κορη μου και πολλες φιλες της ειναι επισης μονες,Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο.Γιατι δεν διασταυρωνονται οι δρομοι σας.Φοιτητες ειστε οι περισσοτεροι.Που ειναι το προβλημα ,γιατι ειναι δυσκολο να τα βρειτε,στην γενια την δικη μου τα πραγματα ηταν απλα και ευκολα.Να υποθεσω οτι τα σημερινα αρσενικα φοβουνται την απορριψη,οτι ειναι δειλα ,απορω...Μηπως φταινε τα κοριτσια και γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω..συγνωμη ξεχασα τους τονους,εξασκουμαι που θα μου παει θα τα καταφερω.Ευχαριστω για την παρεα σας με κανετε και γελαω με τα σχολια σας κι αυτο ειναι ανακουφιστικο ,με ξεκουραζει

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω πέσιμο σε οποιαδήποτε αλλα είμαι 21 χρονων ανώριμος άνθρωπος με σκοπό στη ζωή του να κάνει φράγκα ,ταξίδια και κρεπάλες μέχρι αηδίας ακόμα και αν πεθάνει νέος. Καλός η κακός αυτά έχει το κεφάλι μου μέσα και σε οποια αρέσει. Πια το θέλει αυτό? Σχεδόν όλες ψάχνουν έναν τύπο να τις πάει σε κανένα clubάκι να πάνε για καφέ να έχει την σωστή δουλίτσα του να είναι σωστός για την κοινωνία και τους κανόνες της κλπ.

Υπάρχουν γκόμενες που σκέφτονται όπως εγώ αλλα δεν συχνάζουν εδώ μέσα οποτε η κόρη σου δεν "κινδυνεύει" από εμενα μπορείς να είσαι ήσυχη. :rolleyes:

Δημοσ.
είμαι 21 χρονων ανώριμος άνθρωπος με σκοπό στη ζωή του να κάνει φράγκα ,ταξίδια και κρεπάλες μέχρι αηδίας ακόμα και αν πεθάνει νέος.

Δεν ειναι ανωριμοτητα αυτο ρε.

Δημοσ.

Δεν ειναι ανωριμοτητα αυτο ρε.

είπα ανωριμότητα γιατί είναι η λέξη που χρησιμοποιούν πολλές για να το περιγράψουν

μαλακία είναι ? πες το όπως θες εγώ αυτό έχω και σε όποια αρέσει ^_^

Δημοσ.

Εγω για καλο στο ειπα. Μια χαρα. Ως και ωριμοτητα μπορεις να το πεις, αφου ξερεις τι θελεις και πως το θελεις. Δεν ειναι δα οτι υπαρχει και καποιο απωτερο νοημα στη ζωη ;)

Δημοσ.

Εξηγηστε μου κατι ενα νοημων ον περιμενει απο ενα κοριτσι που ο ιδιος θεωρει σοβαρο να του ''κατσει'-συγνωμη για την εκφραση-ακοπα με το καλημερα σας;Νικο η κορη μου θα κρινει αν κινδυνευει απο σενα.Ο τυρογυφτουλας μου φανταζει με καποιον που χρησιμοποιει αυτοματο για να κυνηγησει τσιχλες.Μπορει και να κτυπησει καποια στην τυχη,κατα τα αλλα κλασσικα γραφικος.Οταν ομως εστω δεις καποια που σου κανει ρε παιδι μου κλικ γιατι να μην το κυνηγησεις;

Firewalker ειναι πρωτοετης φοιτητρια.Απ οσα γνωριζω οχι.

Δημοσ.

Ζουμε σε εναν εικονικο κοσμο και κανουμε εικονικες σχεσεις. Εχουμε απομακρυνθει τελειως απο την φυση μας λογω της τεχνολογιας. Και το πραγμα χειροτερευει. Παρατηρησα στον εαυτο μου οσο ημουν ανεργος λιγοτερο συναστραφομουν με κοσμο και εκανα γνωριμιες.

Στις κοινωνιες σε αλλες χωρες συμβαινει το ιδιο; Μηπως ειναι τοπικο φαινομενο;

Δημοσ.

Πρωτη φορα γραφεις σε φορουμ αλλα τα τρολλ ξερεις τι ειναι :rolleyes:

Ακουσε απτην κορη τι σημαινει λογικα :rolleyes:

Ο τυρογυφτουλας μου φανταζει με καποιον που χρησιμοποιει αυτοματο για να κυνηγησει τσιχλες.Μπορει και να κτυπησει καποια στην τυχη,κατα τα αλλα κλασσικα γραφικος.

Ωραια παρομοιωση αυτη :-)

Τωρα στο θεμα μας.

Ασταρτη γιατι τα παιδια της γενιας μου και των επομενων γενιων μαθανε να ζουνε ανετα με τα πολλα. Νομιζω πως η γενια των σημερινων 25ρηδων ειναι η τελευταια που προλαβε λιγο τις αλανες και τις πλατειες κι αυτα μεχρι να τελειωσει δημοτικο. Επειτα σπιτι, τηλεοραση, κομπιουτερ κλπ. Το παιδι εμαθε απο μικρο να νιωθει μια πληροτητα με τετοιου ειδους αγαθα, δεν βγηκε εξω, δεν συναναστραφηκε απο 13 χρονων παιζοντας κλπ και ετσι δεν αναπτυχθηκε κοινωνικα οσο αναπτυσσονταν οι παλαιοτερες γενιες.

Βολευτηκε με το mirc, επειτα με το msn, με το facebook κλπ. Ακομα και στο θεμα της ερωτικης ικανοποιησης οι νεοι τα εχουν ολα ετοιμα πλεον. Απτο ιντερνετ. Αρα, και οι ορμες που υποτιθεται σε σπρωχνουν προς το αντιθετο φυλο, εξαφανιζονται με αλλο τροπο.

Αρα οταν ενας νεος δεν αναπτυσει σχεσεις καλα-καλα με το φυλο του, μην περιμενουμε οτι θα αναπτυξει με το αντιθετο φυλο. Το αγορι βρισκει αλλα αγορια κανουν τις καφριλες τους και περναν καλα, το κοριτσι βρισκει αλλα κοριτσια λενε τα κουτσομπολια τους και πανε για shoping therapy και ολα καλα. Παραμενουν ξεχωριστες παρεες ομως.

Τελος, αν υποθεσουμε οτι μ'αρεσει μια κοπελα και την ερωτευομαι, ποιος σου ειπε πως εγω ως σημερινος νεος ξερω να την προσεγγισω και ποιος σου ειπε πως δεν φοβαμαι τον ιδιο μου τον (αβγλατο) εαυτο απεναντι σε κατι που εχω μυθοποιησει και θαυμαζω?

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 26 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Παιδια γεια σας.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας.Περναω πολυ ομορφα μαζι σας.Ισως καταλαβα και λαθος αλλα αρκετοι απο εσας ειστε μπακουρια.Απορια εχω γιατι η κορη μου και πολλες φιλες της ειναι επισης μονες,Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο.Γιατι δεν διασταυρωνονται οι δρομοι σας.Φοιτητες ειστε οι περισσοτεροι.Που ειναι το προβλημα ,γιατι ειναι δυσκολο να τα βρειτε,στην γενια την δικη μου τα πραγματα ηταν απλα και ευκολα.Να υποθεσω οτι τα σημερινα αρσενικα φοβουνται την απορριψη,οτι ειναι δειλα ,απορω...Μηπως φταινε τα κοριτσια και γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω..συγνωμη ξεχασα τους τονους,εξασκουμαι που θα μου παει θα τα καταφερω.Ευχαριστω για την παρεα σας με κανετε και γελαω με τα σχολια σας κι αυτο ειναι ανακουφιστικο ,με ξεκουραζει

Καλημέρα. Έχεις ώρα; Έχεις φωτιά; Μήπως έχεις ένα κατοστάρικο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...