Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ατάκα της νέας Ελληνίδας μαμάς

>Γίνε ανεξάρτητη κόρη μου μην έχεις κανένα πούστη ανάγκη ποτέ

2.Όσο και αν θέλει η κοινωνία μας να το ξεχάσει ο άντρας είναι κυνηγός. Όταν λοιπόν οι γυναίκες πλέον του παίρνουν το ρόλο αυτό, ο άντρας τα χάνει ( και τα έχουμε χάσει πολύ)

3. Ως κυνηγοί λοιπόν μας αρέσει να κυνηγάμε το θήραμα.Όταν το "θήραμα" έρχεται από μόνο του χάνετε και το ενδιαφέρον του κυνηγιού. Μπορεί να διαβαστεί λίγο ωμό αλλά είναι κοινό μυστικό μεταξύ αντρών ότι ο "ενθουσιασμός" φεύγει λίγο όταν ρίξεις την γυναίκα στο κρεβάτι.

4.Υπάρχει η ατάκα ότι ο άντρας είναι το κεφάλι όμως η γυναίκα είναι ο λαιμός, πράγμα που το πιστεύω 100% γιατί όπως λέει και η λαϊκή ρήση το νινί σέρνει καράβι.Όμως λόγω του 1 όταν η γυναίκα θα διεκδικήσει αυτό που θέλει θα το κάνει με φωνές, βρισιές, χτυπήματα στο τραπέζι και άλλα φαλλοκρατικά σύμβολα ισχύος. Πως συνδυάζετε ο τσαμπουκάς και το σουτιέν ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω

5. Τηλεόραση.Στην καλύτερη των περιπτώσεων το ίνδαλμα των νέων κορασίδων είναι η lady gaga η sakira και η Julia.. Αν με βρίσκετε υπερβολικό κάποιοι κοιτάξτε καλύτερα την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω πόσο ξέκολα κυκλοφορούν.Είναι πολλά είναι παντού και είναι διαθέσιμα..

6.Ρόδα-Τσέπη. Δεν χρειάζεται επεξήγηση όλοι μας έχουμε δει τους χοντρούς φαλακρούς γλοιώδεις τύπους με τα χλιδάτα αυτοκίνητα τι γυναίκες έχουν δίπλα τους. Και τι έγινε που δεν τον αγαπάει. Ο νέος-νέα που τους βλέπει μαζί δεν το πιάνει αυτό..

7. Ευκολία στη γνωριμία της επόμενης σχέσης. Λίγο το fb λίγο το msn όλοι μας είναι πολύ εύκολο να βρούμε το επόμενο άτομο που θα παίξουμε μέχρι να βαρεθούμε και δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με αυτό που έχουμε δίπλα μας. 2 :) 3 :P , έχεις msn ,ναι, οκ ραντεβού στα 3x, οκ , :P ( Γνώριμος διάλογος;) Και στο τέλος φυσικά ακούγετε και η ατάκα " Πρώτη φορά είναι που μου συμβαίνει" -Ναι καλά..

8.Sex Sex Sex παντού sex. Όσο και αν ακούγετε γραφικό πάντα η κοινωνία θα λέει τον άντρα που πάει με πολλές μάγκα και την γυναίκα που πάει με πολλούς πουτ@ν@. Δεν άλλαξε, δεν θα αλλάξει στον αιώνα των αιώνων αμήν.Πως λοιπόν να πάρεις στα σοβαρά μια γυναίκα που στα 30 της έχει πάει με τη μισή Άρτα και τα Γιάννενα; Αυτή θα γίνει μητέρα των παιδιών μου;

Κλείνω δεν λέω άλλα. Και όχι δεν είμαι μισογύνης απλά ειλικρινής

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμαι Ελληνιδα μαμα και γνωριζω πολλες αλλες.Τετοιο φραση δεν την ακουσα ποτε.Ανεξαρτητη ναι σε αλλο επιπεδο και για αλλους λογους.Ειναι δυνατον να μην εχεις κανεναν αναγκη;Μεχρι κι ο θεος χρειαστηκε εναν διαβολο για να υπαρχει.

Δημοσ.

Συνήθως η σύνθεση δύο - τριών γυναικών είναι ιδανική , οι μεγάλες γυναικοπαρέες βγάζουν κάτι τρομακτικό ( δεν ξέρω γιατί , τους άντρες ρωτήστε ).

Επειδή αυτομάτως δημιουργούν κλειστό κλοιό και αν προσεγγίσεις σαν άντρας αλίμονό σου,πάντα βρίσκεται τουλάχιστον μία που να σε στείλει στο διάολο «καλά δεν βλέπεις ότι μιλάμε;;».

Γυναικοπαρεες και εμενα με τρομοκρατουνε .Ειναι αντιαισθητικο και δεν προσφερει τιποτε.

Η μόνη περίπτωση, όπου μια παρέα 5-6-7 γυναικών είναι τρομακτική και αντιαισθητική, είναι όταν το συνολικό βάρος είναι πάνω απο 420 κιλά..

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση, όπου μια παρέα 5-6-7 γυναικών είναι τρομακτική και αντιαισθητική, είναι όταν το συνολικό βάρος είναι πάνω απο 420 κιλά..

οπως και να χει, 5-6-7 γυναικες = πολυ δραμα!!

Δημοσ.

47

Τότε σκέψου λίγο ότι ο telegames που αναφέρθηκε στο γιο του ήταν μόλις 23 όταν τον έκανε κι εσύ 28 όταν έκανες την κόρη σου.

Εδώ μιλάμε για μια γενιά που στα 28 άντε να έχεις προλάβει να κάνεις τα βασικά στη ζωή σου - γι'αυτό μίλησα για επιμήκυνση εφηβείας - και φαντάσου ότι μεγαλώνουμε με αυτό το δεδομένο, ότι δηλαδή η αποκατάσταση όσον αφορά πολλούς τομεις στη ζωή δεν θα έρθει ιδιαίτερα γρήγορα. Πόσω μάλλον στον έρωτα.

Μόνη σου ανέφερες ότι στη γενιά σου αυξήθηκαν τα διαζύγια, έχεις σκεφτεί τι μήνυμα δίνει αυτό στους μικρότερους; Πόσο επιφυλακτικός μπορεί να γίνει κανείς απέναντι στον πολυπόθητο έρωτα με τέτοιου είδους κοινωνικά μηνύματα και πόσο κυνικός σε τελική ανάλυση; Αν θες την δική μου παρατήρηση από τους γύρω μου, ναι, και κυνισμός υπάρχει και μοναξιά, το πρόβλημα δεν έγγυται στον τρόπο που μιλάμε για το σεξ όμως, το πρόβλημα εγγυται στο πώς νιώθουν οι νέοι ότι καλούνται να αντεπεξέλθουν στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Προσεκτικά.

Δημοσ.

Η αποκατασταση οντως δεν ερχεται γρηγορα και δυστυχως εχουν χειροτερεψει τα πραγματα.Οι γονεις λεμε συχνα ''πρωτα να αποκατασταθεις επαγγελματικα και μετα τα υπολοιπα''.Με τα σημερινα δεδομενα ειναι βλακεια.Τα υπολοιπα δεν θαρθουν ποτε η αν ερθουν θαναι λειψα.Τον ερωτα ομως δεν μπορεις να τον βαλεις στην αναμονη.Τον ψαχνεις η αδιαφορεις.Μηνυματα δινει η καθε γενια στην επομενη,καλα και κακα.Προβληματα στα ζευγαρια παντα υπηρχαν.Η γενια μου δεν μπορεσε να διχειριστει την νεοαποκτηθεισα ανεξαρτησια της γυναικας .Υποχωρησεις και διεκδικησεις γινανε σε πολλες περιπτωσεις αρενα.Η ορμη των αλλαγων δεν αφηνε πολλες φορες περιθωρια συμβιβασμου.Τα πραγματα σημερα ειναι τελειως διαφορετικα .Επιφυλακτικος γιατι;Που θα καταληξει μια σχεση εχει να κανει με τα προσωπα.Οσα δωσεις τοσα θα παρεις.Παρατηρεις κυνισμο και μοναξια .Συμφωνω.Αρα κατι δεν παει καλα.Ο εγωισμος και η αισθηση της αυταρκειας και η λογικη του δεν εχω κανενα αναγκη σκοτωνουν οτι αισθημα πασχιζει να φυτρωσει.Προσεκτικα ναι οχι ομως ταμπουρωμενοι πισω απο κλισε και στη λογικη του ολο το κοπαδι ετσι κανει εγω θα διαφερω;

Δημοσ.

Η αποκατασταση οντως δεν ερχεται γρηγορα και δυστυχως εχουν χειροτερεψει τα πραγματα.Οι γονεις λεμε συχνα ''πρωτα να αποκατασταθεις επαγγελματικα και μετα τα υπολοιπα''.Με τα σημερινα δεδομενα ειναι βλακεια.Τα υπολοιπα δεν θαρθουν ποτε η αν ερθουν θαναι λειψα.Τον ερωτα ομως δεν μπορεις να τον βαλεις στην αναμονη.Τον ψαχνεις η αδιαφορεις.Μηνυματα δινει η καθε γενια στην επομενη,καλα και κακα.Προβληματα στα ζευγαρια παντα υπηρχαν.Η γενια μου δεν μπορεσε να διχειριστει την νεοαποκτηθεισα ανεξαρτησια της γυναικας .Υποχωρησεις και διεκδικησεις γινανε σε πολλες περιπτωσεις αρενα.Η ορμη των αλλαγων δεν αφηνε πολλες φορες περιθωρια συμβιβασμου.Τα πραγματα σημερα ειναι τελειως διαφορετικα .Επιφυλακτικος γιατι;Που θα καταληξει μια σχεση εχει να κανει με τα προσωπα.Οσα δωσεις τοσα θα παρεις.Παρατηρεις κυνισμο και μοναξια .Συμφωνω.Αρα κατι δεν παει καλα.Ο εγωισμος και η αισθηση της αυταρκειας και η λογικη του δεν εχω κανενα αναγκη σκοτωνουν οτι αισθημα πασχιζει να φυτρωσει.Προσεκτικα ναι οχι ομως ταμπουρωμενοι πισω απο κλισε και στη λογικη του ολο το κοπαδι ετσι κανει εγω θα διαφερω;

Για να εξηγούμαι δεν κατηγορώ με κάποιον τρόπο την γενιά σου, ούτε η πρόθεσή μου είναι να δικαιολογήσω την δική μου. Γράφω τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα.

Νομίζω το κύριο μελανό σημείο στο ποστ σου βρίσκεται στο "όσα δώσεις τόσα θα πάρεις". Ιδανικά έτσι θα έπρεπε να είναι, αλλά νομίζω το πιο σκληρό μάθημα των γενεών του 80-φεύγα είναι αυτό ακριβώς (κι όχι μόνο στον τομέα των σχέσεων). Ότι δεν θα λάβουν απαραιτήτως όσα θα δώσουν. Ξέρεις πόσες σχέσεις χρόνων αποτυγχάνουν σήμερα λόγω προτεραιοτήτων, λόγω απωθημένου, έλλειψης εμπειριών κ.ο.κ.; Άπειρες.

Προσωπική μου παρατήρηση είναι και το γεγονός ότι οι σχέσεις έχουν γίνει αναλώσιμες και βάσει πληθώρας επιλογών - και μάλιστα έχω παρατηρήσει ότι όσο μεγαλύτερη η πόλη τόσο πιο έντονο το φαινόμενο. Το χρονικό διάστημα που ήμουν σε μεγάλη πόλη της Αμερικής είδα το γεγονός αυτό μεγεθυμένο ακόμα περισσότερο. Οι σχέσεις είχαν τραγική έλλειψη προσπάθειας με το σκεπτικό ότι αν κάτι δεν "κουμπώνει" εξ αρχής (σε βαθμό υστερίας με λεπτομέρειες), στην άλλη γωνία έχεις κάποιον άλλο υποψήφιο. Βάλε σε αυτό και τις προτεραιότητες που προανέφερα, τουτ'έστιν, καριέρα, ανεξαρτησία κ.ο.κ.

Ο μέσος νέος άνθρωπος σήμερα θα περάσει από περισσότερες σχέσεις απ'ότι ο μέσος νέος της δικής σου γενιάς. Δεδομένου ότι αυτό μπορεί να είναι επιζήμιο (ψυχικά), είναι φυσικό να νιώθει κανείς την ανάγκη να είναι αυτάρκης. Ο λόγος είναι πολύ απλός - η απώλεια είναι επίπονη διαδικασία και η κάθε εμπειρία της προστίθεται στην προηγούμενη, άπαξ και τη ζήσεις το κοντέρ δεν μηδενίζει. Με τέτοια δεδομένα πριν καν ξεκινήσει κανεις να μπαίνει στο πεδίο των σχέσεων είναι λογικό να είναι εξ αρχής επιφυλακτικός.

Δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηρίσω την επιφύλαξη και την δυσκολία απαραιτήτως σαν κάτι που πάει στραβά, είναι θέμα "επιβίωσης" - τρόπος του λέγειν.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα για φόβος και τρόμος,δεν θέλω εγώ τουλάχιστον να παίξω μπουνιές με της γυναίκες,απλά λέω ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα όταν είναι σε μεγάλη γυναικοπαρέα,πιάνει το Crab mentality στης γυναίκες,σου λέει «δεν μου μιλάνε εμένα;δεν θα μιλήσουν με καμία στην παρέα».

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα για φόβος και τρόμος,δεν θέλω εγώ τουλάχιστον να παίξω μπουνιές με της γυναίκες,απλά λέω ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα όταν είναι σε μεγάλη γυναικοπαρέα,πιάνει το Crab mentality στης γυναίκες,σου λέει «δεν μου μιλάνε εμένα;δεν θα μιλήσουν με καμία στην παρέα».

ω μα θελει @@ για να το κανεις αυτο! βγαζω καπελο σ'οποιον το τολμαει :-D

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 29 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 29 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

παμε για legendary thread? :mrgreen:

Δημοσ.

Οσοι ζυγιζουν μονιμα το τι δινουν και το τι παιρνουν ειτε σε υλικο ειτε σε συναισθηματικο επιπεδο τοτε ειναι αξιοι της επιλογης τους,Μενουν με την αισθηση του δικαιου και την πικρα.Οσα δωσεισ τοσα θα παρεις δεν το ειπα μπακαλιστικα.Καποιος θα θυσιασει κατι ο αλλος θα στερηθει κατι αλλο .Το ποιος εκανε το περισσοτερο ποιος θα το κρινει;Το αποτελεσμα εχει σημασια.Αν εισαι εκει που θελεις και νιωθεις γεματος.Ειπες την σωστη λεξη προτεραιοτητα.Αμερικανικος πολιτισμος;Οχι δεν μου βγαινει.Διυλιζουν τον κωνωπα και χανουν την ουσια.Σε μια σχεδον ανθρωποφαγικη αρενα καθημερινης επιβιωσης και συχνων υποχωρησεων δεν βλεπω γιατι καποιος να φοβαται να ρισκαρει στο θεμα ερωτας.Οι απωλειες οντως πονανε αλλα ποναει πολυ περισσοτερο οταν ερθει ο λογαριασμος στο τελος και διαπιστωσεις οτι εισαι μονος και σε τιποτε δε βοηθαει το αλλωβητος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...