Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ λέω το πολύ απλό να έμπαινε ανώνυμα σε φόρουμ που ξέρει ότι μπαίνει η μάνα της και να συζητούσε τον έγγαμο βίο των γονιών της πχ.

Το πιο εξυπνο σχολιο σε ολο το νημα ΜΑΚΡΑΝ!! :mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως εμένα πιο πολύ μου κάνει η Αστάρτη να είναι η ίδια η κόρη. Μου θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ κάποιους και κάποιες που ρωτάνε και καλά για μια φίλη ή για ένα φίλο, για κάποιον γνωστό τέλος πάντων για ένα θέμα που και καλά απασχολεί τον άλλο, αλλά ντρέπονται οι ίδιοι να ρωτήσουν ευθέως.

Δημοσ.

Πάντως εμένα πιο πολύ μου κάνει η Αστάρτη να είναι η ίδια η κόρη. Μου θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ κάποιους και κάποιες που ρωτάνε και καλά για μια φίλη ή για ένα φίλο, για κάποιον γνωστό τέλος πάντων για ένα θέμα που και καλά απασχολεί τον άλλο, αλλά ντρέπονται οι ίδιοι να ρωτήσουν ευθέως.

Εντάξει,

that makes it sound so much better.

Δημοσ.

Το οποιο τι λογικη εχει?Το νετ ειναι απολυτα ανωνυμο.

Ανώνυμο είναι φυσικά. Αλλά ακόμα και έτσι, μπορεί ο άλλος ή η άλλη να κολλάει να μιλήσει με το νικ που χρησιμοποιεί για όλα τα υπόλοιπα. Γι' αυτό το λόγο στο νετ υπάρχουν και τα sock-puppets.* Μη μου πεις ότι πρώτη φορά το ακούς;

*ΥΓ

κάποτε ήμουν mod σε (σχετικά γνωστό) site με αρκετές χιλιάδες μέλη. Το πόσα sock-puppets υπήρχαν (που απαγορεύονταν για κάποιο λόγο) από ίδιους χρήστες δεν μπορείς να φανταστείς. Και πάντα ο ορίτζιναλ χρήστης έκανε τον ανήξερο λες και εσύ ήσουν βλήμα και δεν είχες εργαλεία να τον ανιχνεύσεις...

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα κατάφερα επιτέλους να διαβάσω όλα τα posts . Έχω μείνει λίγο άφωνη με αυτά που διάβασα , δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω . Θα προσπαθήσω να μείνω ontopic.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα , δεν την πλησιάζουν καθόλου , αυτοί που την πλησιάζουν δεν είναι του γούστου της , κοιτάει άντρες της ηλικίας της ή μεγαλύτερους ; Στα 19 θεωρώ φυσιολογικό να μη καίγεσαι να κάνεις σχέση αλλά να περνάς καλά ( το οποίο δε μεταφράζεται απαραιτήτως ότι κάνεις συνέχεια one - night stand ) , να κάνεις γνωριμίες , να διασκεδάζεις .

Ας πούμε ότι υπάρχει πρόβλημα στο ότι δεν την προσεγγίζουν πολλοί άντρες ; Μήπως κάνει κάτι στραβά και δεν την πλησιάζουν ; Π.χ. εγώ ανέκαθεν ήμουν ντροπαλή και με περνούσαν για σνομπαρία στην αρχή ( μέχρι να μιλήσουμε δηλαδή ). Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν υπάρχει ούτε φλερτ .

Ας μιλήσουμε για τις γνωριμίες σε club - μπουζούκια και τα συναφή . Μήπως οι παρέες της είναι μεγάλες γυναικοπαρέες ή βγαίνουν μικτές παρέες ( άντρες και γυναίκες ; ) .Συνήθως η σύνθεση δύο - τριών γυναικών είναι ιδανική , οι μεγάλες γυναικοπαρέες βγάζουν κάτι τρομακτικό ( δεν ξέρω γιατί , τους άντρες ρωτήστε ) . Στη σχολή οι παρέες διαμορφώνονται συνήθως από το δεύτερο - τρίτο εξάμηνο και μετά . Όσον αφορά τα προξενιά μπορεί να πετύχουν μπορεί και να μην πετύχουν , το να σου προξενέψει μία φίλη σου έναν φίλο του δικού της δεν πάει να πει ότι είναι και το ιδανικό .

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση το ότι οι άντρες κοιτάνε τις πολύ όμορφες ή τις πολύ πεταχτούλες δε με βρίσκει σύμφωνη. Αυτό που έχω παρατηρήσει σε γνωστούς και φίλους είναι ότι συνήθως τους αρκεί ένα προσόν στο σώμα και όχι να είναι σωματάρα και ένα πρόσωπο που να βλέπεται όχι με τόνους make - up. Αλίμονο αν βρίσκανε μόνο οι μοντέλες άντρα.

Μήπως το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν την προσεγγίζουν αλλά ό,τι υπολογίζει πολύ τη γνώμη των φίλων της ως προς την επιλογή ; Ξέρω πολλές που το αν έχει αμάξι ή όχι και τι αμάξι ήταν βασικότατος παράγοντας επιλογής ή απόρριψης και μάλιστα προσπαθούν να επιβάλλουν και τις απόψεις τους σε φίλες τους . Κάποια πράγματα πρέπει να τα διαχωρίζεις , εσύ αποφασίζεις , όχι η φίλη σου . Αν κρίνεις επιφανειακά τους ανθρώπους μην περιμένεις να σε κρίνουν και οι άλλοι διαφορετικά.

Μιλάω πάντα από εμπειρίες προσωπικές , φίλων και γνωστών . Ούτε ψυχολόγος είμαι , ούτε έρευνα έχω κάνει .

Για μεγαλύτερες ηλικίες ( 25 + ) οι σχέσεις περιπλέκονται . Πολύ άγχος με δουλειά και οικονομικά και επαγγελματική κατάσταση , πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής , διαφορετικοί στόχοι ζωής , πολλοί παράγοντες. Το θέμα μας όμως είναι για μικρότερες ηλικίες.

Δημοσ.
οι μεγάλες γυναικοπαρέες βγάζουν κάτι τρομακτικό ( δεν ξέρω γιατί , τους άντρες ρωτήστε )

Επειδή αυτομάτως δημιουργούν κλειστό κλοιό και αν προσεγγίσεις σαν άντρας αλίμονό σου,πάντα βρίσκεται τουλάχιστον μία που να σε στείλει στο διάολο «καλά δεν βλέπεις ότι μιλάμε;;».

Δημοσ.

Black widow κιεγω εχω μεινει αφωνη.Καποια σχολια με τρομοκρατησαν.Θα μπορουσα να εκφρασω την απορια μου με γενικοτητες .Εκανα λαθος που εκφραστηκα με ειλικρινια.Στοχοποιηθηκε το ολο θεμα σ ενα προσωπο .Γνωριζω οτι και πολλα αγορια εχουν το ιδιο προβλημα δηλαδη ειναι μονα τους.Τωρα γιατι υπαρχει αυτη η δυσκολια στην επαφη μεταξυ τους συνεχιζω να δηλωνω αγνοια.Καποιοι αναφερθηκαν στο μικρο της ηλικιας , βεβαια σου απαντα ο αλλος οτι τα κοριτσια το'' κανουν '' απο τα 13.Στην ηλικια 18-19 ειναι καλα να ξεκινησει κανεις.Το ανδροκρατουμενο φορουμ εχει ασχημη γνωμη για τις γυναικες.Τις εχει αναγκη και δεν το παραδεχεται,ουτε το θελει.Ο χαρακτηρας ειναι σημαντικος παραγοντας αλλα δεν ειναι κατι καινουριο κατι που δεν ισχυε παλια.Το αυτο και για την εξωτερικη εμφανιση.Γυναικοπαρεες και εμενα με τρομοκρατουνε .Ειναι αντιαισθητικο και δεν προσφερει τιποτε .Πωω τρομακτικο ειτε ειναι με 19χρονα ειτε με 50αρες.Ατομα που σε αυτη την ηλικια κοιτανε το πορτοφολι,τι να πω;Με απογοητευσε που σε κανενα ποστ δεν αναφερθηκε ο ερωτας.Πολυ φαστ-φουντ σχεσεις,καχυποψια ,κυνισμος και τελικα πολυ μοναξια.

Δημοσ.

.Να υποθεσω οτι τα σημερινα αρσενικα φοβουνται την απορριψη,οτι ειναι δειλα ,απορω...Μηπως φταινε τα κοριτσια και γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω..συγνωμη

Κατ'αρχην να σου πω οτι ειμαι 41 χρονων και πατερας ενος αγοριου 18 χρονων .

Νομιζω οτι και αυτο παιζει τον ρολο του .

Τα κοριτσια εχουν γινει πολυ διαφορετικα και πλεον οι ρολοι εχουν αλλαξει .

Αν δεις πως μιλουν μεταξυ τους (αγορια με κοριτσια) ειδικα για θεματα σεξ θα σου σηκωθει η τριχα .

Λες και μιλω εγω με εναν φιλο μου στο καφενειο ..

Ασε που στην εποχη της ταχυτητας και της συνεχους επικοινωνιας μεσω ιντερνετ,κινητων κ.λ.π απομυθοποιειται η οποια σχεση .

Και τελος να αναφερω οτι υπαρχει πολυς -πολυς ομως ρε παιδακι μου - εγωισμος και απο τις δυο πλευρες.

Μαλλον φταιει ο τροπος που τα μεγαλωσαμε ,εχοντας τα ολα και παρεχοντας τα ολα.

Δημοσ.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση το ότι οι άντρες κοιτάνε τις πολύ όμορφες ή τις πολύ πεταχτούλες δε με βρίσκει σύμφωνη. Αυτό που έχω παρατηρήσει σε γνωστούς και φίλους είναι ότι συνήθως τους αρκεί ένα προσόν στο σώμα και όχι να είναι σωματάρα και ένα πρόσωπο που να βλέπεται όχι με τόνους make - up. Αλίμονο αν βρίσκανε μόνο οι μοντέλες άντρα.

Θα μιλησω για τις προκλητικες σε ντυσιμο αλλα και τροπους γενικοτερα.

Οτι τις κοιταμε ειναι γεγονος.

Εχει κατσει ομως καμια σας να ακουσει τα σχολια που γινονται μεταξυ μας μετα ?

Εκει ειναι η ουσια .

Δημοσ.

Τι εννοεις εχουν γινει διαφορετικα τα κοριτσια;Πιο επιθετικα ,πιο χυμα;Ειναι ομως αλληλενδετες οι οποιες αλλαγες στη συμπεριφορα δεν γινονται μονομερως.Στα αλλα θα συμφωνησω .Νικο θλιβερη σκεψη.Αρνουμαι να την κανω.

Δημοσ.

<---μπακούρι Νο1. Όποιος(-α αν υπάρχει) θέλει φίλο να με κάνει add :P :P :P

(Who knows) Ίσως επειδή το ίντερνετ είναι η νέα μορφή επικοινωνίας, φλερτ και δημιουργίας σχέσεων αλλά παράλληλα και η εύκολη λύση να την πέφτεις για σεξ, κάτι το οποίο το θεωρώ πολύ άσχημο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...