Προς το περιεχόμενο

Γιατί η κόρη μου και πολλές φίλες της είναι μόνες;

ασταρτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημασία έχει τι ζητάει από εσένα ρε 'συ Νίκο και πώς σου συμπεριφέρεται. Μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή της να γούσταρε να πηδηχτεί με έναν άσχετο που γνώρισε σε ένα βράδυ. Μια στιγμή αδυναμίας και καύλας. Δηλαδή θα τα βρείτε σε όλα τα υπόλοιπα και μόλις μάθεις ποιος αριθμός είσαι ΕΣΥ στη ζωή της, θα την χωρίσεις;

Ξαναλέω δεν μιλάω για Light καταστάσεις φυσιολογικές.Ναι αν μάθεις ότι ο αριθμός είναι 3ψήφιος προς 4αψήφιος όπως είναι σπίτι της.Και εννοείται δεν θα το μάθεις από αυτή.Ρεζίλι θα γίνεις και θα το μάθεις.

• Απαντ. 345
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι σουρεαλιστικό το νήμα. Απ' το ερώτημα γιατί είναι μόνες πολλές νέες κοπέλες σήμερα, φτάσαμε στο πλήθος των εραστών τους.

Γιατί είναι ΜΟΝΕΣ λέμε στο παρόν. ΜΟΝΕΣ.

Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, οι γυναίκες

του φόρουμ έχουν πάρει σβάρνα την αστάρτη και βαράνε στο ψαχνό.

Και δίκιο να έχεις, που για μένα ΔΕΝ έχουν, όταν μιλάς έτσι για τον

άλλο και τον προσβάλεις χωρίς να σέβεσαι τίποτα, το χάνεις.

Η καφρίλα είναι δεδομένη σε κάθε τόπικ, αλλά όταν ο άλλος μιλάει

για το παιδί του και για σεξουαλικά θέματα, είναι τελείως κακόγουστο

το λιγότερο να ακούγονται σχόλια τύπου "μπας και είναι μπάζο", "μπας και το

κάνει με 4 κάθε μέρα και εσύ πετάς χαρταετό απλά", "τι ψάχνεις εσύ τώρα κυρά μου,

άντε στην γενιά σου", "είσαι υπερπροστατευτική και την καταπιέζεις" κτλ.

(παραφράζω, και μιλάω για σχόλια και από άντρες και από γυναίκες σ' αυτό).

Για μένα η γυναίκα έκανε μια λογική ερώτηση, απλά και ευγενικά.

Η κόρη μου και οι φίλες της, που είναι μια χαρά κοπέλες, δυσκολεύονται να βρουν

κάποιον για σχέση, τί μπορεί να φταίει;

Είναι τόσο περίεργη η ερώτηση που να σηκώνει προσβολές και χλευασμό ή είναι

αδιανόητο να συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο στην ελληνική κοινωνία;

Ή είναι περίεργο η μάνα 19χρονου κοριτσιού να έχει αμφιβολίες για την χρησιμότητα

του να γνωρίζει η κόρη της έναν διαφορετικό τύπο κάθε βράδυ στα μπαρ για να κάνει σεξ;

Σημαίνει ότι είναι παλαιών αρχών και ότι θεωρεί ότι όποια το κάνει είναι πόρνη;

Το γεγονός και μόνο ότι μπαίνει σε ένα φόρουμ και είναι διατεθειμένη να συζητήσει τέτοια

θέματα με άνεση δεν αναιρεί αυτομάτως κάτι τέτοιο;

Δεν γουστάρω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, ούτε κανείς χρειάζεται υπεράσπιση.

Απλά ξαναλέω, εμένα μου κάνει τρομερά ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ το να μιλάς έτσι σε μια μάνα για το παιδί της,

ακόμα και αν είναι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή. Ειδικά όταν τέτοια σχόλια με τέτοιο ύφος

προέρχονται από νέες γυναίκες που κανονικά θα έπρεπε να έχουν έναν λόγο παραπάνω να σέβονται 5 πράγματα.

Ας συνεχιστεί το πανηγύρι λοιπόν.

Σωστά όλα, προσυπογράφω και τα σχετικά.

Ωστόσο και αυτό το κομμάτι της διαδικασίας στην οποία υπέβαλλε η ασταρτη τον εαυτό της, ίσως αποδειχθεί αρκετά διαφωτιστικό γιά τις απορίες της.

Δημοσ.

Καθολου αισιοδοξα τα μηνυματα .Θελω να πιστευω οτι κανετε χαβαλε πολλοι απο εσας.Παν μετρον αριστον, το κλασσικο μετρο συγκρισης.Η ζωη εχει εναν δικο της τροπο να τιμωρει οσους την καταχραστηκαν η την προσπερασαν.Τονιστηκε το γεγονος οτι μπηκα σ ενα φορουμ που ειναι μελος και η κορη μου το θεωρησα φυσικο μιας και τις αποψεις σας διαβαζει.Την εφερα σε δυσκολη θεση;Ελεος δεν πηγα στην παρεα της στην καφετερια.

Δημοσ.

Είναι σουρεαλιστικό το νήμα. Απ' το ερώτημα γιατί είναι μόνες πολλές νέες κοπέλες σήμερα, φτάσαμε στο πλήθος των εραστών τους.

Γιατί είναι ΜΟΝΕΣ λέμε στο παρόν. ΜΟΝΕΣ.

Και σου απαντάμε.Γιατί δεν τις παίρνει κανένας στα σοβαρά. :-D

Δημοσ.

Καθολου αισιοδοξα τα μηνυματα .Θελω να πιστευω οτι κανετε χαβαλε πολλοι απο εσας.Παν μετρον αριστον, το κλασσικο μετρο συγκρισης.Η ζωη εχει εναν δικο της τροπο να τιμωρει οσους την καταχραστηκαν η την προσπερασαν.Τονιστηκε το γεγονος οτι μπηκα σ ενα φορουμ που ειναι μελος και η κορη μου το θεωρησα φυσικο μιας και τις αποψεις σας διαβαζει.Την εφερα σε δυσκολη θεση;Ελεος δεν πηγα στην παρεα της στην καφετερια.

Μπορεί να είναι ανώνυμο το φόρουμ... αλλά είναι και δημόσιο και μπορεί ο καθένας να σχολιάσει. Πολλές φορές και κακόγουστα λόγω ανωνυμίας.

Αν αναλογιστείς και το ότι είναι ανδροκρατούμενο φόρουμ πρέπει να περιμένεις και τις ανάλογες απαντήσεις. Από πολλές από αυτές καταλαβαίνεις γιατί και η κόρη σου δεν μπορεί να βρει κανέναν σοβαρό άντρα :-D

Πάντως, εγώ προσωπικά (όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζω) θα ένιωθα άβολα αν με σχολίαζε η μάνα μου στο ινσομνια :fear:

Δημοσ.

Επίσης η τόπικ στάρτα μου θύμισε μια άλλη κοπέλα (δεν έχει σημασία η εμφάνισή της) που κλαιγόταν ότι δεν είχε γκόμενο και ότι κανείς δεν την αγαπάει και δώστου κλάμα και δώστου κατάθλιψη και όταν βρέθηκε κάποιος για να κάνει σχέση, άκουγες μετά να περιφανεύεται για τό πόσο συχνά του τα φοράει τα κέρατα και τον ξεφτίλιζε πίσω από την πλάτη του.

Δεν ξέρω, αλλά όταν μιλάμε για σχέσεις, δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω τα λόγια των γυναικών. Την αδυναμία τους (κλαμά) την κάνουν όπλο και μάλιστα επικίνδυνο. Από την άλλη δεν ξέρω άνδρα που να έχει φερθεί έτσι. Συνήθως είμαστε πιο ντόμπροι. Αν μας αρέσει κάτι θα το πούμε. Αν δεν μας αρέσει επίσης θα το πούμε και δεν κρυβόμαστε πίσω από σχέδια και 'γω δεν ξέρω τι.

Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω με τις γυναίκες. Μιλάνε συνέχεια για ειλικρίνια, αλλά όταν έρθει η ώρα να γίνουν εκείνες ειλικρινείς, ξαφνικά αλλάζουν οι όροι του παιγνιδιού και «πως τολμάς, εγώ είμαι κυρία...».

Αγαπητή τόπικ στάρτα, ρωτάς κάτι συγκεκριμένο και παίρνεις συγκεκριμένες απαντήσεις (που μάλλον δεν σε ικανοποιούν) που είναι και σκληρές γιατί και οι σχέσεις είναι σκληρές (σε μεγάλο ποσοστό και δεν μπορεί να μην το ξέρεις αυτό αν είσαι 40+). Αν πας στο γιατρό και του πεις υπάρχει μια άσχημη οσμή από τα γεννητικά μου όργανα και βγήκαν κάτι σπυράκια, δεν του παρομοιάζεις την οσμή με μια άλλη παρόμοια και ούτε θα περιγράφεις τα σπυράκια. Θα του τα δείξεις τα σπυράκια. Έτσι και 'δω στο θέμα τα πράγματα δεν διαφέρουν και πολύ (άσχετα αν το φόρουμ δεν ειναι γιατρός φυσικά) πρέπει να δείξεις τα σπυράκια και πρέπει τουλάχιστον ξέρεις τι έκανες (όχι εσύ, γενικά) μέχρι να βγουν τα σπυράκια, γιατί δεν βγήκαν μόνα τους.

Δημοσ.

Τονιστηκε το γεγονος οτι μπηκα σ ενα φορουμ που ειναι μελος και η κορη μου.

Επειδή αυτο το ανέφερα εγω (δεν ξερω αν το εχει κανει κανείς άλλος).

Είχες γράψει:

Δεν ξερει πως περνω την ωρα μου στο ινσομνια.Αν το μαθει μαλλον θα φρικαρει.

Α) Γιατί να φρικάρει?

Β) Γιατί δεν της το έχεις πει ? Για να μην φρικάρει? Ετσι πάμε πάλι στο Α.

Και το θεμα μου δεν ειναι η εγγραφή στο ινσομνια, αλλα το "κρυφά".

Κατα τα άλλα ποτε και πουθενά δεν μου πέφτει λόγος στις υποθέσεις των άλλων

Δημοσ.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν το έχει διαβάσει δεν έχει καταλάβει ότι είναι η μητέρα της;

Δημοσ.

Και σου απαντάμε.Γιατί δεν τις παίρνει κανένας στα σοβαρά. :-D

Και πως να το κανεις οταν βρισκονται μονιμα σε κατασταση υαλοκαθαριστηρα?

Δημοσ.

Ασταρτη, αν θες αντιστρέφω κάπως τη κατάσταση.

Αν καποια έμπαινε και έγραφε " Η κορη μου βλέπει άντρα και σεληνιάζεται, με πούλμαν τους φέρνουν με πούλμαν τους ξεπροβοδίζουμε. Δεν την προλαβαίνουμε πια και σαν να μην έφτανε αυτο καθε τρεις και λιγο πρέπει να αλλάζουμε κρεβάτι και στρώματα..."

Εμεις τι έπρεπε να κάνουμε σε αυτη τη περίπτωση?

Να προτείνουμε μαρκες για βουλοκέρι?

Και προτού κανείς πει ακραίο παράδειγμα κτλ

Ναι ειναι εν μερη ακραίο, γιατι κάποιες φορές πιάνοντας τις άκρες βρίσκουμε τη μέση.

Απο την αλλη ομως δεν ειναι πολυ ακραίο, διοτι βλέποντας τα πρότυπα και τις "συμπεριφορές" που εχουν οι πιτσιρίκες τωρα...Τα ματια μας εχουν γουρλώσει...

Δημοσ.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι αν το έχει διαβάσει δεν έχει καταλάβει ότι είναι η μητέρα της;

Ισα ισα, το αντιθετο μαλιστα :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ λέω το πολύ απλό να έμπαινε ανώνυμα σε φόρουμ που ξέρει ότι μπαίνει η μάνα της και να συζητούσε τον έγγαμο βίο των γονιών της πχ.

Δημοσ.

Εγώ λέω το πολύ απλό να έμπαινε ανώνυμα σε φόρουμ που ξέρει ότι μπαίνει η μάνα της και να συζητούσε τον έγγαμο βίο των γονιών της πχ.

Θα σου μοιράζω +

μέχρι να μου χαλάσει το αριστερό πλήκτρο στο ποντική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...