-nick- Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 και εσυ νικο21αεκ την ηθικη την τοποθετεις στα σκελια? Ελεος
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εγώ πάω στο θρεντ με τον ταξιδιώτη στο χρόνο να δηλώσω ότι μπήκα σε θρεντ του ινσόμνια την εποχή που δεν υπήρχε ίντερνετ.
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, οι γυναίκες του φόρουμ έχουν πάρει σβάρνα την αστάρτη και βαράνε στο ψαχνό. Και δίκιο να έχεις, που για μένα ΔΕΝ έχουν, όταν μιλάς έτσι για τον άλλο και τον προσβάλεις χωρίς να σέβεσαι τίποτα, το χάνεις. .... Οση κακόγουστη θεωρώ τη καφρίλα, αλλο τοσο κακόγουστο θεωρώ το να βγαίνει μια μανα και να ρωτάει "Τι φταίει που η κόρη μου δεν εχει αγόρι" Με το που το κανεις αυτο, αμέσως ανοίγεις μονη σου τη κερκόπορτα να σχολιάζουν εσένα και τη κόρη σου. Ειδικά δε, οταν λες πως η κόρη μου είναι μέλος εδω, αλλα εγω μπήκα χωρίς να το ξέρει.
pournaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ε τράβα εσύ παντρέψου μια που την έχει πάρει ο μισός ντουνιάς να μπαίνεις σε μαγαζιά και να σε κερνάνε σαμπάνιες στην υγειά του κορόιδου που την πήρε σοβαρά να ούμε.Εντάξει δεν θα πάρεις και παρθένα αλλά άμα η άλλη όπου σταθείς και όπου βρεθείς την στολίζουν με τα καλύτερα για το ελαφρό της ήθος δεν θα την παντρευτείς κιόλας. Και για την σύγκριση που λες είπαμε!Σιγά δηλαδή μην παντρευτείς κιόλας την άλλη και να την έχουνε πάρει καμιά 500αριά μαντραχαλάδες και να συζητάτε κιόλας -Εγώ φίλε όταν μπηδούσα τη γυναίκα σου πάντως μου έκανε αυτό. -Α σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ όταν την μπηδούσα έτσι ήταν. -Α ναι φίλε και σε εμένα το ίδιο. -Σε εμένα πάντως φίλε δεν το έκανε. Και να εσύ να τα έχεις παίξει τελείως: -ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ;;; Και μην μου πεις πως θα μαθευτεί γιατί μια χαρά θα μαθευτεί.Υπάρχουν χαλαρά καμιά 10αριά γκόμενες που ξέρω που οποιονδήποτε και να δω να τις παίρνει στα σοβαρά από αλληλεγγύη και μόνο και να μην τον ξέρω θα πω μέσα μου ε τον κακομοίρη και θα πάω να τον ενημερώσω να ξέρει τι παίρνει μην του το παίζει και ιστορία η άλλη τουλάχιστον.Ε το ίδιο θα κάνουν και άλλοι συνάνθρωποι και αδερφοί οπότε όλα μαθαίνονται.Και για να μην παρεξηγηθώ δεν πρόκειται κανένας να ψωνίσει από μοναστήρι αλλά μιλάω για ακραίες περιπτώσεις που όλοι ξέρουμε και έχουμε συναντήσει οι οποίες δεν είναι και λίγες.Και μην πεταχτεί κανείς και πει τι που πως γιατί.E απλά γιατί όταν ψάχνεις για παντριά για να κάνεις παιδιά θέλεις να είναι όσο πιο ηθική γίνεται η άλλη.ΤΕΛΟΣ. Αυτη τη γυναικα που περιγραφεις προφανως και ξερεις απο πριν τι εχει κανει, δεν περιμενεις να φτασετε ενα βημα πριν το γαμο να στα πει. Και απο την αλλη ειναι ενα loop η ολη υποθεση, διοτι αν η καθε γυναικα δεν εκανε one night stand, εσυ με ποιον θα εκανες; Μονος σου η με τα φιλαρακια; Δε γινεται λοιπον εμεις να πηδαμε αλλα η γκομενα να μην πηδιεται, τι σκατα πηδαμε μετα; Και αν εστω καποια που πηγες μαζι της μια φορα, και η κοπελα ετυχε να παει με αλλους 1-2 και μετα να βρει το φιλο σου να παντρευτει, εσυ τι θα κανεις; θα καθεσαι με το φιλαρακι να του λες τι εκανες στο κρεβατι μαζι της;
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Τωρα, στο αλλο θεμα που έχει προκύψει. Προτείνω τις γυναίκες πριν τις "παντρευτούμε", να τις περάσουμε απο τεστ αλήθειας (Α, ρε Μανωλιδου ποσο μπροστά ήσουν). Αλλα επίσης και απο αλλες αθλοπαιδιές ωστε να δούμε κατα ποσο ειναι ικανές και αξίες να κάνουν τα παιδια μας. Οσες απο τις παραπάνω απορριφθούν, δεν θα τις πετάξουμε αλλα θα ειναι η ενδιάμεση στον γαμο διασκέδασή μας για να τονώσουμε το ηθικο μας και τον ανδρισμό μας καθως θα κοκορευόμαστε στους αλλους κοιλαράδες της παρέας για το ποσο γαμάμε και δέρνουμε σαν αντρες!!! ΓυναικΑΑΑ παντόφλες και εναν μεζέ για τους φίλους μου που εχουμε καιρό να τα πούμε... ..... ..... Και λοιπον τη στήνω τη γκόμενα στα τέσσερα και χλαπ χλουπ έκανα νεο ρεκορ, 2 λεπτά! -Μπραβο ρε! -Ελα ρε γαμιά! παντα ελεγα πως πρεπει να σου μοιάσουμε...
mitsikas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αυτη τη γυναικα που περιγραφεις προφανως και ξερεις απο πριν τι εχει κανει, δεν περιμενεις να φτασετε ενα βημα πριν το γαμο να στα πει. Καλά μην ορκίζεσαι κιόλας. Ξέρω γυναίκα που έχει πάρει τη μισή πόλη της και τελικά παντρεύτηκε άνδρα από άλλη πόλη που δεν ήξερε καθόλου το παρελθόν της και το μόνο που του είπε είναι ότι είχε 3 σχέσεις. Αυτός δεν ξέρει τίποτα από το παρελθόν της, αλλά αν τον γνωρίσεις είναι το τέλειο θύμα. Για όλα υπάρχουν λύσεις.
MaXmaD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν νομιζω οτι ηθελε να αναλυσουμε το δικο της παιδι αλλα να μας προβληματισει γενικοτερα για την κατασταση. Ο τιτλος δεν αναφερει μονο την κορη της... Το οτι οι περισσοτεροι ειδικευονταν στο παιδι της(πιστευω οτι και την ιδια δεν την εκανε να νιωθει ανετα)ισως εχει να κανει με αλλες "τακτικες"...
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 δλδ ειμαστε αναλωσιμα; Εχει να κανει με το αν ειμαστε αναλωσιμοι ή οχι ή μηπως οι εμπειριες και ο τροπος ζωης χαραζουν τον χαρακτηρα μας? Μην παιρνεις αυτοματως την ιδεα οτι ο αντρας ρωταει μονο και μονο για να βγαλει συμπερασμα γιατι θα κανεις λαθος. Σκεφτηκες γιατι ο αντρας απο την αρχη ρωταει κατι τετοιο τη συντροφο του? Μηπως ειναι απλα αντιδραση σε ορισμενες αμφιλεγομενες κινησεις της "δικιας" του? Με λιγα λογια ειναι φαση "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει". Ποιο καλα λοιπον να ξερασεις τα παντα στον αντρα που θα σε ρωτησει (γιατι σε βλεπει ποιο σοβαρα και γι αυτο σε ρωταει) και που ειστε και πανω στις γλυκες και πολλα απο αυτα που θα πεις θα περασουν στο ντουκου παρα να περασουν 5-6 χρονια (λεμε τωρα) και να του ερθουν μερικα δωρακια εκπληξεις απο την αλλαγη συμπεριφορας της "δικιας" του ή ακομα χειροτερα αυτα που λεει ο Νικ.
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι ρε πουρναράς.Δεν είπα να είναι σε μοναστήρι η άλλη.Απλά μην το έχει ξεχειλωμένο να πούμε και όπου σταθείς και όπου βρεθείς να υπάρχουν και καμιά 10αριά άτομα που να την ξέρουν πολύ καλά.Υπάρχουν και τέτοιες.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι ρε πουρναράς.Δεν είπα να είναι σε μοναστήρι η άλλη.Απλά μην το έχει ξεχειλωμένο να πούμε και όπου σταθείς και όπου βρεθείς να υπάρχουν και καμιά 10αριά άτομα που να την ξέρουν πολύ καλά.Υπάρχουν και τέτοιες. Τετοιο σκηνικο επαιξε πριν καποια χρονια με φιλαρακι που πηγε με τη δικια του σε ενα μπαρακι και βρεθηκε εκει καποιος πρωην ο οποιος του εκανε τρελη καζουρα του φιλου μου λεγοντας του οτι πριν απο αυτον ο ιδιος και η παρεα του την ειχα αυτην για τον Π@#@# (κυριολεκτικα) για την πλακα τους. Σκοτεινο προσωπο ο δικος σου μετα, δεν ξερω τι θα εκανα εγω στη θεση του.
pournaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι ρε πουρναράς.Δεν είπα να είναι σε μοναστήρι η άλλη.Απλά μην το έχει ξεχειλωμένο να πούμε και όπου σταθείς και όπου βρεθείς να υπάρχουν και καμιά 10αριά άτομα που να την ξέρουν πολύ καλά.Υπάρχουν και τέτοιες. Το προβλημα ειναι, ποιος θα θεσει τα ορια; Ποιος θα βαλει το νουμερο κατα το οποιο μια γυναικα θεωρειται οτι αποκτα εμπειριες ενω αν το ξεπερασει γινεται πουτανα; Ο καθενας μας εχει διαφορετικα σταντρτς και ανοχες. Αν λοιπον 10 πχ προηγουμενες σχεσεις εσενα σου φαινονται φυσιολογικες, κι εμενα αφορμη για δημοσιο λιθοβολισμο, τοτε τι κανουμε;
nikos21aek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν υπάρχουν όρια.Απλά υπάρχουν και κοπέλες που μετράς όσους ξέρεις και βρίσκεις πρόχειρα καμιά 50αριά γνωστούς σου.Μια χαρά κάνουν οι κοπέλες περνάνε καλά αλλά μην περιμένουν κιόλας να της πάρει κανένας στα σοβαρά μετά λέω.
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σημασία έχει τι ζητάει από εσένα ρε 'συ Νίκο και πώς σου συμπεριφέρεται. Μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή της να γούσταρε να πηδηχτεί με έναν άσχετο που γνώρισε σε ένα βράδυ. Μια στιγμή αδυναμίας και καύλας. Δηλαδή θα τα βρείτε σε όλα τα υπόλοιπα και μόλις μάθεις ποιος αριθμός είσαι ΕΣΥ στη ζωή της, θα την χωρίσεις;
ασταρτη Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καθολου αισιοδοξα τα μηνυματα .Θελω να πιστευω οτι κανετε χαβαλε πολλοι απο εσας.Παν μετρον αριστον, το κλασσικο μετρο συγκρισης.Η ζωη εχει εναν δικο της τροπο να τιμωρει οσους την καταχραστηκαν η την προσπερασαν.Τονιστηκε το γεγονος οτι μπηκα σ ενα φορουμ που ειναι μελος και η κορη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.