evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 EDIT: και πραγματικα οπως το περιμενα πεσατε ολες να δικαιολογησετε και αδικαιολογητα. Φυσικα και δυσκολευομαι να σας αντιμετωπισω απο forum και ευτυχως που δεν σας εχω μπροστα μου να σας τα πω καλυτερα... δικαιολογισε εσυ πρωτα την δικη σου αδικαιολογιτη νοοτροπια. Σφαλιαρες, κουζινα, κρεβατια , τσιγγινα βρακακια, κοντρα ερωτησεις, συμπερασματα, ισοτητα... Γιατι να ειναι τοσο πολυπλοκο το μυαλο σας... 3 λεξεις ερωτηση... για να μην κουραζεσαι αλλο, η απαντηση στην ερωτηση σου οσο αφορα εμενα ειναι: ναι, το εχω κανει ηδη. για τον γαμο βεβαια δεν ειμαι και τοσο σιγουρη
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Γιατι να ειναι τοσο πολυπλοκο το μυαλο σας... 3 λεξεις ερωτηση... Προφανώς γιατί δουλεύει παραπάνω. Αλλά ναι, πήρες πάνω από μία απαντήση. Και πάμε ξανά: Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο μια γυναίκα οφείλει να δίνει αναφορά της παρελθούσης σεξουαλικής της ζωής στον εκάστοτε σύντροφο. Και για να εξηγούμαι, δεν βλέπω λόγο να το κάνει ούτε ο άντρας. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποιος λόγος, η αναφορά πρέπει να πέσει κι από τους δύο. Πόση κτηνοβασία λες να έχει πέσει από αμφότερες τις πλευρές; Τώρα πες μου, με ποιο σκεπτικό πήγε το δικό σου μυαλό (εκεί το δικό μας δε λειτουργεί πολύπλοκα, καταλαβαίνεις) στην κτηνοβασία και τα όργια. Ευχαριστώ.
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Τώρα πες μου, με ποιο σκεπτικό πήγε το δικό σου μυαλό (εκεί το δικό μας δε λειτουργεί πολύπλοκα, καταλαβαίνεις) στην κτηνοβασία και τα όργια. Ευχαριστώ. ε κι εσυ τι ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις; τς τς μα να μην εχεις παει την σημερον ημερα με ζωο; δεν ειναι πραματα αυτα, ενταξει η νεκρολαγνεια ειναι καπως εξτριμ αλλα τωρα μια κτηνοβασια την εχουν ολοι στο ενεργητικο τους.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 χουχ αμα ειναι να μπλεξω με τετοιου ειδους αντρα καλυτερα να βαλω απο τωρα τσιγγινο βρακακι να τελειωνει η υποθεση. τετοιοι αντρες ψαχνουν ισως και παρθενα να παντρευουν στην ιδανικοτερη περιπτωση (για να την κερατωσουν βεβαιως βεβαιως αργοτερα με μια πιο πεπειραμενη που θα τους κανει παπαδες στο κρεβατι). ειλικρινα ξερεις τι πιστευω για αντρες που εχουν τετοιο σκεπτικο, οτι φοβουνται την συγκριση και οτι δεν εχουν καμια αυτοπεποιθηση για τις σεξουαλικες τους επιδοσεις. οτι καθενας παιρνει αυτο που αντεχει και μπορει να διαχειριστει (κι οχι κατ αναγκη αυτο που του ταιριαζει η γουσταρει) Μαλακιες. Σπανια παιζει κατι τετοιο. Συνηθως οι λογοι που αντρας ενδιαφερεται για το παρελθον μιας γυναικας ειναι επειδη τον ενδιαφερει για κατι περισσοτερο απο απλη ερωτικη σχεση.
35apontos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο μια γυναίκα οφείλει να δίνει αναφορά της παρελθούσης σεξουαλικής της ζωής στον εκάστοτε σύντροφο. Και για να εξηγούμαι, δεν βλέπω λόγο να το κάνει ούτε ο άντρας. Είναι μια πτυχή του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο γατούλης που πνίγει ό,τι μικρότερο αρσενικό βλέπει στη γύρα... Α0ν)Για να ξελαμπικάρει η γατούλα απ' τη μητρότητα και να του κάτσει βάσει ενστίκτου. και Β0ν)Να επιζήσουν τα δικά του μουλικούλια. Κάλυψα επαρκώς τον Αλέκο ή να φέρω και τον omni;
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μαλακιες. Σπανια παιζει κατι τετοιο. Συνυθως οι λογοι που αντρας ενδιαφερεται για το παρελθον μιας γυναικας ειναι επειδη τον ενδιαφερει για κατι περισσοτερο απο απλη ερωτικη σχεση. και για εξηγησε μου πως επιρεαζει μια σχεση το σεξουαλικο παρελθον της γυναικας;
MaXmaD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οταν ομως αποφασισεις να σοβαρευτεις και εισαι ετοιμη να κανεις οικογενεια, θα γυρισεις στον μελλοντα συντροφο σου, με αυτον που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη σου, και θα του πεις: Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο μια γυναίκα οφείλει να δίνει αναφορά της παρελθούσης σεξουαλικής της ζωής στον εκάστοτε σύντροφο. -Ξερεις καλε μου, εγω παλια εκανα αυτο-αυτο-αυτο-αυτο και αυτο. Θα τα πεις? ναι, το εχω κανει ηδη. Ευχαριστω...
Arcanaloth Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, οι γυναίκες του φόρουμ έχουν πάρει σβάρνα την αστάρτη και βαράνε στο ψαχνό. Και δίκιο να έχεις, που για μένα ΔΕΝ έχουν, όταν μιλάς έτσι για τον άλλο και τον προσβάλεις χωρίς να σέβεσαι τίποτα, το χάνεις. Η καφρίλα είναι δεδομένη σε κάθε τόπικ, αλλά όταν ο άλλος μιλάει για το παιδί του και για σεξουαλικά θέματα, είναι τελείως κακόγουστο το λιγότερο να ακούγονται σχόλια τύπου "μπας και είναι μπάζο", "μπας και το κάνει με 4 κάθε μέρα και εσύ πετάς χαρταετό απλά", "τι ψάχνεις εσύ τώρα κυρά μου, άντε στην γενιά σου", "είσαι υπερπροστατευτική και την καταπιέζεις" κτλ. (παραφράζω, και μιλάω για σχόλια και από άντρες και από γυναίκες σ' αυτό). Για μένα η γυναίκα έκανε μια λογική ερώτηση, απλά και ευγενικά. Η κόρη μου και οι φίλες της, που είναι μια χαρά κοπέλες, δυσκολεύονται να βρουν κάποιον για σχέση, τί μπορεί να φταίει; Είναι τόσο περίεργη η ερώτηση που να σηκώνει προσβολές και χλευασμό ή είναι αδιανόητο να συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο στην ελληνική κοινωνία; Ή είναι περίεργο η μάνα 19χρονου κοριτσιού να έχει αμφιβολίες για την χρησιμότητα του να γνωρίζει η κόρη της έναν διαφορετικό τύπο κάθε βράδυ στα μπαρ για να κάνει σεξ; Σημαίνει ότι είναι παλαιών αρχών και ότι θεωρεί ότι όποια το κάνει είναι πόρνη; Το γεγονός και μόνο ότι μπαίνει σε ένα φόρουμ και είναι διατεθειμένη να συζητήσει τέτοια θέματα με άνεση δεν αναιρεί αυτομάτως κάτι τέτοιο; Δεν γουστάρω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, ούτε κανείς χρειάζεται υπεράσπιση. Απλά ξαναλέω, εμένα μου κάνει τρομερά ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ το να μιλάς έτσι σε μια μάνα για το παιδί της, ακόμα και αν είναι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή. Ειδικά όταν τέτοια σχόλια με τέτοιο ύφος προέρχονται από νέες γυναίκες που κανονικά θα έπρεπε να έχουν έναν λόγο παραπάνω να σέβονται 5 πράγματα. Ας συνεχιστεί το πανηγύρι λοιπόν.
Vintage Jewel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, οι γυναίκες(&οι αντρες) του φόρουμ έχουν πάρει σβάρνα την αστάρτη και βαράνε στο ψαχνό. Και δίκιο να έχεις, που για μένα ΔΕΝ έχουν, όταν μιλάς έτσι για τον άλλο και τον προσβάλεις χωρίς να σέβεσαι τίποτα, το χάνεις. Η καφρίλα είναι δεδομένη σε κάθε τόπικ, αλλά όταν ο άλλος μιλάει για το παιδί του και για σεξουαλικά θέματα, είναι τελείως κακόγουστο το λιγότερο να ακούγονται σχόλια τύπου "μπας και είναι μπάζο", "μπας και το κάνει με 4 κάθε μέρα και εσύ πετάς χαρταετό απλά", "τι ψάχνεις εσύ τώρα κυρά μου, άντε στην γενιά σου", "είσαι υπερπροστατευτική και την καταπιέζεις" κτλ. (παραφράζω, και μιλάω για σχόλια και από άντρες και από γυναίκες σ' αυτό). Για μένα η γυναίκα έκανε μια λογική ερώτηση, απλά και ευγενικά. Η κόρη μου και οι φίλες της, που είναι μια χαρά κοπέλες, δυσκολεύονται να βρουν κάποιον για σχέση, τί μπορεί να φταίει; Είναι τόσο περίεργη η ερώτηση που να σηκώνει προσβολές και χλευασμό ή είναι αδιανόητο να συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο στην ελληνική κοινωνία; Ή είναι περίεργο η μάνα 19χρονου κοριτσιού να έχει αμφιβολίες για την χρησιμότητα του να γνωρίζει η κόρη της έναν διαφορετικό τύπο κάθε βράδυ στα μπαρ για να κάνει σεξ; Σημαίνει ότι είναι παλαιών αρχών και ότι θεωρεί ότι όποια το κάνει είναι πόρνη; Το γεγονός και μόνο ότι μπαίνει σε ένα φόρουμ και είναι διατεθειμένη να συζητήσει τέτοια θέματα με άνεση δεν αναιρεί αυτομάτως κάτι τέτοιο; Δεν γουστάρω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, ούτε κανείς χρειάζεται υπεράσπιση. Απλά ξαναλέω, εμένα μου κάνει τρομερά ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ το να μιλάς έτσι σε μια μάνα για το παιδί της, ακόμα και αν είναι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή. Ειδικά όταν τέτοια σχόλια με τέτοιο ύφος προέρχονται από νέες γυναίκες(&νεους αντρες) που κανονικά θα έπρεπε να έχουν έναν λόγο παραπάνω να σέβονται 5 πράγματα. Ας συνεχιστεί το πανηγύρι λοιπόν. Επιτελους.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 και για εξηγησε μου πως επιρεαζει μια σχεση το σεξουαλικο παρελθον της γυναικας; Απο το ποσο "ξοδευτηκε" και στο περιπου τι ειδους χαρακτηρα ανεπτυξε (γιατι δεν τον δειχνετε και αμεσως αυτο ειναι βεβαιο). Ειναι ποιο πολυ μηχανισμος αμυνα του αντρα παρα οτιδηποτε αλλο. Αν ξερει τι εκανε η συντροφος του στο παρελθον θα μπορεσει να ανταπεξελθει καλυτερα απο καμια περιεργη "επιστροφη στη φυση" που ηξερε και εμαθε η "καλη" του.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω... Και το κέρδος υπέρμετρο. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, οι γυναίκες του φόρουμ έχουν πάρει σβάρνα την αστάρτη και βαράνε στο ψαχνό. Και δίκιο να έχεις, που για μένα ΔΕΝ έχουν, όταν μιλάς έτσι για τον άλλο και τον προσβάλεις χωρίς να σέβεσαι τίποτα, το χάνεις. Η καφρίλα είναι δεδομένη σε κάθε τόπικ, αλλά όταν ο άλλος μιλάει για το παιδί του και για σεξουαλικά θέματα, είναι τελείως κακόγουστο το λιγότερο να ακούγονται σχόλια τύπου "μπας και είναι μπάζο", "μπας και το κάνει με 4 κάθε μέρα και εσύ πετάς χαρταετό απλά", "τι ψάχνεις εσύ τώρα κυρά μου, άντε στην γενιά σου", "είσαι υπερπροστατευτική και την καταπιέζεις" κτλ. (παραφράζω, και μιλάω για σχόλια και από άντρες και από γυναίκες σ' αυτό). Για μένα η γυναίκα έκανε μια λογική ερώτηση, απλά και ευγενικά. Η κόρη μου και οι φίλες της, που είναι μια χαρά κοπέλες, δυσκολεύονται να βρουν κάποιον για σχέση, τί μπορεί να φταίει; Είναι τόσο περίεργη η ερώτηση που να σηκώνει προσβολές και χλευασμό ή είναι αδιανόητο να συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο στην ελληνική κοινωνία; Ή είναι περίεργο η μάνα 19χρονου κοριτσιού να έχει αμφιβολίες για την χρησιμότητα του να γνωρίζει η κόρη της έναν διαφορετικό τύπο κάθε βράδυ στα μπαρ για να κάνει σεξ; Σημαίνει ότι είναι παλαιών αρχών και ότι θεωρεί ότι όποια το κάνει είναι πόρνη; Το γεγονός και μόνο ότι μπαίνει σε ένα φόρουμ και είναι διατεθειμένη να συζητήσει τέτοια θέματα με άνεση δεν αναιρεί αυτομάτως κάτι τέτοιο; Δεν γουστάρω να κάνω τον δικηγόρο κανενός, ούτε κανείς χρειάζεται υπεράσπιση. Απλά ξαναλέω, εμένα μου κάνει τρομερά ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ το να μιλάς έτσι σε μια μάνα για το παιδί της, ακόμα και αν είναι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή. Ειδικά όταν τέτοια σχόλια με τέτοιο ύφος προέρχονται από νέες γυναίκες που κανονικά θα έπρεπε να έχουν έναν λόγο παραπάνω να σέβονται 5 πράγματα. Ας συνεχιστεί το πανηγύρι λοιπόν. Σε παρακαλώ πολύ μην τσουβαλιάζεις. Δεν βλέπω την πρόθεση όσων απάντησαν σοβαρά να βαρέσουν στο ψαχνό. Το "άντε στη γενιά σου" είναι πολύ μακριά από την διατύπωσή μου (επειδή εγώ έθιξα το συγκεκριμένο ζήτημα) και εννοώ να γίνομαι κατανοητή όταν εκφράζομαι σαφέστατα.
g_alkis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Απο το ποσο "ξοδευτηκε" και στο περιπου τι ειδους χαρακτηρα ανεπτυξε (γιατι δεν τον δειχνετε και αμεσως αυτο ειναι βεβαιο). Ειναι ποιο πολυ μηχανισμος αμυνα του αντρα παρα οτιδηποτε αλλο. Αν ξερει τι εκανε η συντροφος του στο παρελθον θα μπορεσει να ανταπεξελθει καλυτερα απο καμια περιεργη "επιστροφη στη φυση" που ηξερε και εμαθε η "καλη" του. Οnce a παρτόλα, always a παρτόλα
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εσένα το κάφρο λεω στη προηγούμενη σελίδα. Με όσους θέλουμε θα παμε πριν σε παντρευτουμε έχεις κανένα πρόβλημα;
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Απο το ποσο "ξοδευτηκε" και στο περιπου τι ειδους χαρακτηρα ανεπτυξε (γιατι δεν τον δειχνετε και αμεσως αυτο ειναι βεβαιο). Ειναι ποιο πολυ μηχανισμος αμυνα του αντρα παρα οτιδηποτε αλλο. Αν ξερει τι εκανε η συντροφος του στο παρελθον θα μπορεσει να ανταπεξελθει καλυτερα απο καμια περιεργη "επιστροφη στη φυση" που ηξερε και εμαθε η "καλη" του. δλδ ειμαστε αναλωσιμα;
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ε τράβα εσύ παντρέψου μια που την έχει πάρει ο μισός ντουνιάς να μπαίνεις σε μαγαζιά και να σε κερνάνε σαμπάνιες στην υγειά του κορόιδου που την πήρε σοβαρά να ούμε.Εντάξει δεν θα πάρεις και παρθένα αλλά άμα η άλλη όπου σταθείς και όπου βρεθείς την στολίζουν με τα καλύτερα για το ελαφρό της ήθος δεν θα την παντρευτείς κιόλας. Και για την σύγκριση που λες είπαμε!Σιγά δηλαδή μην παντρευτείς κιόλας την άλλη και να την έχουνε πάρει καμιά 500αριά μαντραχαλάδες και να συζητάτε κιόλας -Εγώ φίλε όταν μπηδούσα τη γυναίκα σου πάντως μου έκανε αυτό. -Α σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ όταν την μπηδούσα έτσι ήταν. -Α ναι φίλε και σε εμένα το ίδιο. -Σε εμένα πάντως φίλε δεν το έκανε. Και να εσύ να τα έχεις παίξει τελείως: -ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ;;; Και μην μου πεις πως θα μαθευτεί γιατί μια χαρά θα μαθευτεί.Υπάρχουν χαλαρά καμιά 10αριά γκόμενες που ξέρω που οποιονδήποτε και να δω να τις παίρνει στα σοβαρά από αλληλεγγύη και μόνο και να μην τον ξέρω θα πω μέσα μου ε τον κακομοίρη και θα πάω να τον ενημερώσω να ξέρει τι παίρνει μην του το παίζει και ιστορία η άλλη τουλάχιστον.Ε το ίδιο θα κάνουν και άλλοι συνάνθρωποι και αδερφοί οπότε όλα μαθαίνονται.Και για να μην παρεξηγηθώ δεν πρόκειται κανένας να ψωνίσει από μοναστήρι αλλά μιλάω για ακραίες περιπτώσεις που όλοι ξέρουμε και έχουμε συναντήσει οι οποίες δεν είναι και λίγες.Και μην πεταχτεί κανείς και πει τι που πως γιατί.E απλά γιατί όταν ψάχνεις για παντριά για να κάνεις παιδιά θέλεις να είναι όσο πιο ηθική γίνεται η άλλη.ΤΕΛΟΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.