YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αυτο-πεποιθεση,αυτο-εκτιμηση .Οιλεξεις δηλωνουν κυριολεκτικα τον ενοχο στο ατομο που χαρακτηριζεται.Εν ολιγεις φται ΑΥΤΟ. With all due respect δεν διατίθεμαι να παίξω με τις λέξεις, ήταν σαφές αυτό που εννοούσα. Θα μπορουσα να λεω π.χ το 1983 που μπλα-μπλα θ αλλαζε κατι ;Αυτο με το η γενια μου εχει αποδειξει οτι η δυσκολια αποκτησης ενος πραγματος δεν εγγυαται και την ποιοτητα του δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Δεν το λέω κατηγορηματικά, απλώς επισημαίνω ότι η άνοδος των διαζυγίων υπογραμμίζει το γεγονός ότι ο τρόπος και ο τόπος γνωριμίας δεν αποτελούν κατακλείδα για μια σχέση. Δεν χησιμοποιω την γενια μου ουτε ως επιχειρημα ουτε ως αλλοθι. Τότε μην την αναφέρεις ως υπόδειγμα (γιατί αυτή την αίσθηση δίνεις). Δεν είναι. Και καμία γενιά δεν ήταν/θα είναι.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Φυσικα και δεν ειναι κακο κατι τετοιο. Ουτε να εχει παει με 3 η 4 ταυτοχρονα ουτε να ειναι πρωταγωνιστρια στα βιντεκια που κυκλοφορουν στο Ιντερνετ ουτε να εχει παει με ζωα κτλ κτλ κτλ... Εμπειριες ειναι ολα αυτα και νεανικες τρελες. Στο κατω κατω αν δεν ζησεις την ζωη σου τι θα καταλαβεις? Οταν ομως αποφασισεις να σοβαρευτεις και εισαι ετοιμη να κανεις οικογενεια, θα γυρισεις στον μελλοντα συντροφο σου, με αυτον που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη σου, και θα του πεις: -Ξερεις καλε μου, εγω παλια εκανα αυτο-αυτο-αυτο-αυτο και αυτο. Θα τα πεις? Αμελετητα θα πεις... χρυσέ μου, ξέρεις πόσους άντρες ξέρω που όχι μόνο έχουν κάνει one night, όχι μόνο έχουν πάει με ζώα αλλά τα έχουν παντρευτεί κιόλα? ό,τι λένε εκείνοι στις επόμενες λένε και οι γυναίκες σε κείνους ) η ισότητα έχει και τις αστείες πλευρές της ... (για βίντεο δεν έχει τύχει ν΄ακούσω, εκεί μάλλον κρατάνε αποκλειστικότητα οι γυναίκες ... οι άντρες είναι πίσω απ΄την κονσόλα ίσως? ντροπαλοί )))
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Φυσικα και δεν ειναι κακο κατι τετοιο. Ουτε να εχει παει με 3 η 4 ταυτοχρονα ουτε να ειναι πρωταγωνιστρια στα βιντεκια που κυκλοφορουν στο Ιντερνετ ουτε να εχει παει με ζωα κτλ κτλ κτλ... Εμπειριες ειναι ολα αυτα και νεανικες τρελες. Στο κατω κατω αν δεν ζησεις την ζωη σου τι θα καταλαβεις? Οταν ομως αποφασισεις να σοβαρευτεις και εισαι ετοιμη να κανεις οικογενεια, θα γυρισεις στον μελλοντα συντροφο σου, με αυτον που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη σου, και θα του πεις: -Ξερεις καλε μου, εγω παλια εκανα αυτο-αυτο-αυτο-αυτο και αυτο. Θα τα πεις? Αμελετητα θα πεις... χουχ αμα ειναι να μπλεξω με τετοιου ειδους αντρα καλυτερα να βαλω απο τωρα τσιγγινο βρακακι να τελειωνει η υποθεση. τετοιοι αντρες ψαχνουν ισως και παρθενα να παντρευουν στην ιδανικοτερη περιπτωση (για να την κερατωσουν βεβαιως βεβαιως αργοτερα με μια πιο πεπειραμενη που θα τους κανει παπαδες στο κρεβατι). ειλικρινα ξερεις τι πιστευω για αντρες που εχουν τετοιο σκεπτικο, οτι φοβουνται την συγκριση και οτι δεν εχουν καμια αυτοπεποιθηση για τις σεξουαλικες τους επιδοσεις. οτι καθενας παιρνει αυτο που αντεχει και μπορει να διαχειριστει (κι οχι κατ αναγκη αυτο που του ταιριαζει η γουσταρει) χρυσέ μου, ξέρεις πόσους άντρες ξέρω που όχι μόνο έχουν κάνει one night, όχι μόνο έχουν πάει με ζώα αλλά τα έχουν παντρευτεί κιόλα? ό,τι λένε εκείνοι στις επόμενες λένε και οι γυναίκες σε κείνους ) η ισότητα έχει και τις αστείες πλευρές της ... (για βίντεο δεν έχει τύχει ν΄ακούσω, εκεί μάλλον κρατάνε αποκλειστικότητα οι γυναίκες ... οι άντρες είναι πίσω απ΄την κονσόλα ίσως? ντροπαλοί ))) κοριτσαρα μου εσυ!!!
mitsikas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν το προβλημα το εστιαζετε στην εξωτερικη εμφανιση τοτε δεν λυνεται την απορια μου την κανετε μεγαλυτερη. Αν ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτές ή αυτή μπορούν να κάνουν σχέση με την ίδια ευκολία με αυτή (και δεν σου βάζω μια σούπερ μοντελάρα, αλλά μια ας πούμε άνω του μετρίου) τότε και η δικιά μου απορία γίνετε επίσης μεγαλύτερη.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Φυσικα και δεν ειναι κακο κατι τετοιο. Ουτε να εχει παει με 3 η 4 ταυτοχρονα ουτε να ειναι πρωταγωνιστρια στα βιντεκια που κυκλοφορουν στο Ιντερνετ ουτε να εχει παει με ζωα κτλ κτλ κτλ... Εμπειριες ειναι ολα αυτα και νεανικες τρελες. Στο κατω κατω αν δεν ζησεις την ζωη σου τι θα καταλαβεις? Οταν ομως αποφασισεις να σοβαρευτεις και εισαι ετοιμη να κανεις οικογενεια, θα γυρισεις στον μελλοντα συντροφο σου, με αυτον που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη σου, και θα του πεις: -Ξερεις καλε μου, εγω παλια εκανα αυτο-αυτο-αυτο-αυτο και αυτο. Θα τα πεις? Αμελετητα θα πεις... Κατ'αρχήν δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο οποιαδήποτε γυναίκα οφείλει να δίνει βιογραφικό της παρελθούσης σεξουαλικής της ζωής στον εκάστοτε σύντροφο. Οι άντραι τα κάνουν αυτά; Επίσης, το άντρα που έχει πάει με 3-4 γκομενίτσες ταυτόχρονα είναι σούπερ εραστής αλλά η γυναίκα είναι για πετροπόλεμο; Πέραν αυτού το να φέρνεις ως παράδειγμα τα άκρα για να δικαιολογήσεις τα άνωθι ξεφουσκώνει παραπάνω το επιχείρημα, δεν το ενισχύει. Α προπό, εγώ αν ήμουν άντρας θα είχα μεγαλύτερο πρόβλημα με γκομενάκι που έχει πάει να μονάσει, παρά με γκομενάκι που έχει κάνει τρίο ή κουρατέτο. Αλλά ναι, εδώ μιλάμε για μια έστω ζωηρή σεξουαλική ζωή κι εσύ μιλάς για κτηνοβασίες και όργια. Σοβαρά, πόση ώρα το σκέφτηκες;
caution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ( Οι πρώτες δύο στάνταρ βρίσκουν άντρα, ΣΟΥ ΜΟΥ Γερμανό - ε ύ κ ο λ α και γρήγορα, μη σου πιο εύκολα από το ζουμπουρλούδικο της τελευταίας photo... ) P.S. YiN, βρε ούτε να το γράφεις δεν ξέρεις...;
MaXmaD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Η ερωτηση ηταν απλη Θα τα πεις ? Αφου δεν ειναι τιποτα κακο, τι κωλυεσε? Συκρισεις, περιττα σχολια , παρθενες και εμπειρες δεν εχουν καμια σχεση... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ολα στη ζωη εχουν ενα τιμημα... EDIT: και πραγματικα οπως το περιμενα πεσατε ολες να δικαιολογησετε και αδικαιολογητα. Φυσικα και δυσκολευομαι να σας αντιμετωπισω απο forum και ευτυχως που δεν σας εχω μπροστα μου να σας τα πω καλυτερα...
Deponakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 sorry yin (νομιζω την εχουν ξαναποσταρει εδω μεσα)
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Η ερωτηση ηταν απλη Θα τα πεις ? Αφου δεν ειναι τιποτα κακο, τι κωλυεσε? Συκρισεις, περιττα σχολια , παρθενες και εμπειρες δεν εχουν καμια σχεση... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ολα στη ζωη εχουν ενα τιμημα... εσυ θα πεις στην δικια σου με ποσες εχεις παει;
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Η ερωτηση ηταν απλη Θα τα πεις ? Αφου δεν ειναι τιποτα κακο, τι κωλυεσε? Συκρισεις, περιττα σχολια , παρθενες και εμπειρες δεν εχουν καμια σχεση... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ολα στη ζωη εχουν ενα τιμημα... Και η δική μου απάντηση απλή ήταν. Στην επεξεργασία/κατανόηση σκαλώνουμε. EDIT: και πραγματικα οπως το περιμενα πεσατε ολες να δικαιολογησετε και αδικαιολογητα. Φυσικα και δυσκολευομαι να σας αντιμετωπισω απο forum και ευτυχως που δεν σας εχω μπροστα μου να σας τα πω καλυτερα... Με καμιά δυο σφαλιάρες και στην κουζίνα; Αλλα στο κρεββάτι αλλάζει το πράγμα ε.
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτές ή αυτή μπορούν να κάνουν σχέση με την ίδια ευκολία με αυτή (και δεν σου βάζω μια σούπερ μοντελάρα, αλλά μια ας πούμε άνω του μετρίου) τότε και η δικιά μου απορία γίνετε επίσης μεγαλύτερη. ασαλιωτα
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εσυ θα πεις στην δικια σου με ποσες εχεις παει; αμα θυματε ελεος ρε απο πανω τι αισχη ειναι αυτα
MaXmaD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σφαλιαρες, κουζινα, κρεβατια , τσιγγινα βρακακια, κοντρα ερωτησεις, συμπερασματα, ισοτητα... Γιατι να ειναι τοσο πολυπλοκο το μυαλο σας... 3 λεξεις ερωτηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.