caution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 αλλα ενα πραγμα δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι μιλανε τα παιδια στους γονεις τους [για θεματα σχεσεων] ειδικα οταν περνανε την εφηβεια, οταν ειναι ενηλικες δεν το συζητω καν... Για να τα αγχώνουν και να τα ευνουχίζουν (άνδρες) ή να τα ενοχοποιούν (γυναίκες)... It's called "σεξουαλική καταπίεση" και γίνεται εκούσια και ακούσια τους τελευταίους αιώνες. Εξυπηρετεί τους πάντες... Την ψήφο μου παρακαλώ
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δηλαδη μου λες να παει με καποιον απλα για το βιογραφικο της ενα πραμα; προφανως οχι. εκει που ειμαι αντιθετη ειναι στο γεγονος οτι λες στα μπαρ βρισκεις "κακα" παιδια, το ιδιο ισως πιστευεις και γι αυτους που κανουν γνωριμιες απο το ιντερνετ και γενικα με αλλους τροπους απ αυτους που συνηθιζες εσυ. το να διαγραφεις ετσι μονοκοντυλια τεραστιες μαζες πληθυσμου οχι απλα δεν βοηθαει αλλα εξαλιφει και καθε πιθανοτητα ωστε να βρει καποιον. υγ κακο δεν ειναι παντως να εχει κανει μερικα one night stands στην ζωη της μια γυναικα αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη.
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οι γυναικες της ηλικιας μου στην πλειοψηφια δουλευουν ,τα διαζυγια αυξηθηκαν στην δικη μου γενια .Φυσικα υπαρχουν παντα και καποιοι που βολευονται ειτε ειναι καταστασεις ειτε προσωπα . Επιπλέον, είπες μια φράση κλειδί "στη γενιά τη δική μου". Και η γενιά η δική σου έχει αποδείξει ότι η δυσκολία απόκτησης ενός πράγματος δεν εγγυάται απαραιτήτως και την ποιότητά του. Το αυτό. Πέραν αυτού, δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι η κόρη σου πρέπει να αρχίσει να πηγαίνει με άλλον κάθε βράδυ - και διευκρινιστηκε από τον στάτους, αλλά το τι είναι εύκολο θεωρώ ότι έχει πολύ πιο χαλαρά όρια σήμερα. Δεν βρίσκεις ενδιαφέρον το γεγονός ότι τη χαμηλή της αυτοεκτίμηση ή αυτοπεποίθηση, η κόρη σου την αποδίδει στις "εύκολες" και στη νόρμα; Συγγνώμη, αλλά ακόμη κι αν πάρουμε σαν δεδομένα τα όσα λέει, ο κόσμος δεν είναι γεμάτος γαμίκους. Στην ηλικία της υπάρχει πληθώρα ρομαντικών αγορακίων. Και γενικά επειδή έχεις αναφέρει πολύ τη γενιά σου, δεν σε ενοχλεί το ότι ανήκεις σε μια γενιά που έχει χτυπηθεί από την έκφραση αυτή πολλάκις από την προηγούμενη, και παρ'όλα αυτά τη χρησιμοποιείς ως επιχείρημα και άλλοθι;
ασταρτη Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Status το ιδιο ειναι αλλα νιωθω τι θες να πεις.Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα;Βιπερ εχει να κανει με τη σχεση που εχει αναπτυχθει αναμεσα στο παιδι και τους γονεις.Δεν ειναι ευκολο και δεν λειτουργει παντα κι οσο κι αν σου φανει περιεργο ειναι πιο δυσκολο για τους γονεις παρα για το παιδι.
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 γιατι μπορει να ειναι σαβουρες. υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο.
status Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Status το ιδιο ειναι αλλα νιωθω τι θες να πεις.Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Δήλωσες, δεν παρακολούθησα και όλο το θέμα, ότι είσαι υπερπροστατευτική και ότι η κόρη σου μένει σε άλλη πόλη λόγω σπουδών, άρα ή την έχεις κάνει να μην κάνει καμιά κίνηση και να πέφτει σε μαλάκες για λίγη συντροφικότητα ή τα κάνει και απλά σου λέει ότι ΘΕΣ να ακούσεις. (ποιο πιθανόν το 2ο)
ασταρτη Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αυτο-πεποιθεση,αυτο-εκτιμηση .Οιλεξεις δηλωνουν κυριολεκτικα τον ενοχο στο ατομο που χαρακτηριζεται.Εν ολιγεις φται ΑΥΤΟ.Δεν χησιμοποιω την γενια μου ουτε ως επιχειρημα ουτε ως αλλοθι.Η καθε γενια εχει τα θετικα της και τ αρνητικα της .Θα μπορουσα να λεω π.χ το 1983 που μπλα-μπλα θ αλλαζε κατι ;Αυτο με το η γενια μου εχει αποδειξει οτι η δυσκολια αποκτησης ενος πραγματος δεν εγγυαται και την ποιοτητα του δεν καταλαβαινω τι εννοεις.
Dropsreef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ή τα κάνει και απλά σου λέει ότι ΘΕΣ να ακούσεις. Εαν οι γονείς γνώριζαν το 50% απο όσα "κάνει" το παιδί τους θα πρέπει να θεωρούνται ευτυχισμένοι
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εαν οι γονείς γνώριζαν το 50% απο όσα "κάνει" το παιδί τους θα πρέπει να θεωρούνται ευτυχισμένοι οχι παντα
mitsikas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 @αστάρτη για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τη συζήτηση δώσε: ύψος κόρης, βάρος κόρης, διάσταση πηγουνιού, μήκος μύτης, επιφάνεια τριχοφυίας προσώπου σε τετραγωνικά εκατοστά, αριθμό ορατών βουζουνιών στο πρόσωπο, στυλ μαλλιών (σε περίπτωση έλλειψης στυλ, παρακαλώ δηλώστε «κότσος») κλαμπς στα οποία ενδεχομένως είναι μέλος (πχ εκδρομικό κλαμπ, νάιτ κλαμπ, φούστα κλαμπ), σχέση με θρησκευτικά θέματα, αριθμός φίλων/φιλενάδων που έχει τώρα, αριθμός φίλων/φιλενάδων που έχει μαλώσει και δεν έχει πια σχέση μαζί τους, άλλα πιθανά θέματα που μπορεί να δρουν αρνητικά για την έναρξη μιας σχέσης (πχ στραβισμός, βαρηκοΐα, ανισοσκελία, δυσαρθρία κλπ) Διαφορετικά, ρωτάς για να ρωτάς και συζητάς για να συζητάς. Σε ρωτάω όσο πιο ρεαλιστικά μπορώ.
Dropsreef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 οχι παντα έχεις δικιο.Το 50% είναι υψηλό ποσοστό.... Ευτυχισμένοι=Α εμενα το παιδι μου,μου λεει τα πάντα έχουμε άψογη επικοινωνία. Black is the night at the mountains θα έλεγα εγω
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Βιπερ εχει να κανει με τη σχεση που εχει αναπτυχθει αναμεσα στο παιδι και τους γονεις. Δεν ειναι ευκολο και δεν λειτουργει παντα κι οσο κι αν σου φανει περιεργο ειναι πιο δυσκολο για τους γονεις παρα για το παιδι. το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο για τους γονεις αλλα οχι μονο δεν μου απαντησες αλλα στρεβλωσες λιγο και την απαντηση... σε βαζει σε σκεψεις αυτο... [caution θετικη αποσταλθηκε :-p]
ασταρτη Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν το προβλημα το εστιαζετε στην εξωτερικη εμφανιση τοτε δεν λυνεται την απορια μου την κανετε μεγαλυτερη.
MaXmaD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 προφανως οχι. εκει που ειμαι αντιθετη ειναι στο γεγονος οτι λες στα μπαρ βρισκεις "κακα" παιδια, το ιδιο ισως πιστευεις και γι αυτους που κανουν γνωριμιες απο το ιντερνετ και γενικα με αλλους τροπους απ αυτους που συνηθιζες εσυ. το να διαγραφεις ετσι μονοκοντυλια τεραστιες μαζες πληθυσμου οχι απλα δεν βοηθαει αλλα εξαλιφει και καθε πιθανοτητα ωστε να βρει καποιον. υγ κακο δεν ειναι παντως να εχει κανει μερικα one night stands στην ζωη της μια γυναικα αλλα αυτο ειναι προσωπικη επιλογη. Φυσικα και δεν ειναι κακο κατι τετοιο. Ουτε να εχει παει με 3 η 4 ταυτοχρονα ουτε να ειναι πρωταγωνιστρια στα βιντεκια που κυκλοφορουν στο Ιντερνετ ουτε να εχει παει με ζωα κτλ κτλ κτλ... Εμπειριες ειναι ολα αυτα και νεανικες τρελες. Στο κατω κατω αν δεν ζησεις την ζωη σου τι θα καταλαβεις? Οταν ομως αποφασισεις να σοβαρευτεις και εισαι ετοιμη να κανεις οικογενεια, θα γυρισεις στον μελλοντα συντροφο σου, με αυτον που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη σου, και θα του πεις: -Ξερεις καλε μου, εγω παλια εκανα αυτο-αυτο-αυτο-αυτο και αυτο. Θα τα πεις? Αμελετητα θα πεις...
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Φυσικα και δεν ειναι κακο κατι τετοιο. Ουτε να εχει παει με 3 η 4 ταυτοχρονα ουτε να ειναι πρωταγωνιστρια στα βιντεκια που κυκλοφορουν στο Ιντερνετ ουτε να εχει παει με ζωα κτλ κτλ κτλ... Εμπειριες ειναι ολα αυτα και νεανικες τρελες. Στο κατω κατω αν δεν ζησεις την ζωη σου τι θα καταλαβεις? Οταν ομως αποφασισεις να σοβαρευτεις και εισαι ετοιμη να κανεις οικογενεια, θα γυρισεις στον μελλοντα συντροφο σου, με αυτον που θα μοιραστεις την υπολοιπη ζωη σου, και θα του πεις: -Ξερεις καλε μου, εγω παλια εκανα αυτο-αυτο-αυτο-αυτο και αυτο. Θα τα πεις? Αμελετητα θα πεις... Μεγαλο + για το bolt και μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.