evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Κατ'αρχήν σε διαβεβαιώ ότι υπάρχουν πολλοί γονιοί που δασκαλεύουν τα παιδιά τους να διαλέξουν σύντροφο με γεμάτο πορτοφόλι και καλό κοινωνικό στάτους. Επιπλέον, είπες μια φράση κλειδί "στη γενιά τη δική μου". Και η γενιά η δική σου έχει αποδείξει ότι η δυσκολία απόκτησης ενός πράγματος δεν εγγυάται απαραιτήτως και την ποιότητά του. Όπως και να 'χει οι τρόποι γνωριμίας έχουν αλλάξει, γνωρίζεις κόσμο και στο μπαρ και στον δρόμο και στον καφέ, αν για εσένα είναι κατάπτυστο αυτό είναι άλλη ιστορία. Από εκεί και πέρα έχω φίλους που έχουν γνωριστεί "έτσι στο χύμα" με τους σύντροφούς τους και τα πηγαίνουν μια χαρά μεταξύ τους. Οι σχέσεις λοιπόν έχουν γίνει λιγότερο δεδομένες, ως εκ τούτου για να μπορεί κανείς να αντεπεξέλθει πρέπει να έχει τη σχετική εμπειρία και να ψάξει λίγο παραπάνω. Α, και για να λύνουμε ορισμένα ταμπού: Έχοντας βρει τρόπους το σεξ να γίνεται ασφαλώς, χωρίς παρατράγουδα με εγκυμοσύνες και ΣΜΝ, μπορούμε πλέον να το θεωρήσουμε μια μορφή απόλαυσης διόλου μεμπτή. Το σκεπτικό ότι οι άντρες θέλουν να μπουν στο βρακί των γυναικών είναι τουλάχιστον αστείο - λες και α) υποχρεώνει κανείς τις γυναίκες β) η γυναίκα δεν εισπράττει απόλαυση. Τι πάει να πει εύκολη και απελπισμένη; Ναι, τυχαίνει μετά από αυτό δυο άνθρωποι να μην έχουν κάτι να πουν και να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ναι, το σεξ δεν γίνεται πάντα με "σοβαρό σκοπό". Και ναι, αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα γενιά απαξιώνει τη συντροφικότητα, αντίθετα την αποζητεί πολύ περισσότερο. Γιατί; Γιατί οι σχέσεις δεν είναι δεδομένες όπως "στη γενιά τη δική σου". Αυτό όμως τις απαλάσσει από ένα σημαντικό πρόβλημα: το βόλεμα. Σο χελπ μη γκοντ. μια φορα που συμφωνουμε. να συμπληρωσω μονο οτι και το συνοικεσιο εχει πεθανει που ηταν τροπος για να βρεις "καλα" παιδια
YiN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 μια φορα που συμφωνουμε. Μισό να βρω που κάνω λάθος =ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ψαρια που τσιμπανε εκει δε θατρωγα. Aυτο ακριβως εντοπιζω εγω ως "λαθος". Το οτι επειδη εσυ θα εκανες ή δεν θα εκανες καποια πραγματα, θεωρεις de facto πως το ιδιο θα επρεπε να κανει και η κορη σου. Δεν θα πω καν πως καθε γενια εχει τα δικα της μερη/διαδικασιες κλπ για μια γνωριμια καθως αφενος μεν θα οδηγηθουμε σε στερεοτυπα, αφετερου δε πιστευω πως η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμος. Αλλα ο καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος (ανεξαρτητως ηλικιας) και θετει τα δικα του standards, συνηθειες και απαιτησεις για το οτιδηποτε. Οποτε κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει λογος ουτε να αναλωνεσαι αναζητωντας το γιατι η κορη σου δεν εχει σχεση (αν δεν εχει, διοτι μπορει καλλιστα να εχει και να μην το γνωριζεις. Για τον ΧΨ λογο. Αλλα και να μην εχει, που ειναι το προβλημα? Δεν εχει τωρα, θα εχει σε εναν μηνα ή σε Χ μηνες), αλλα ουτε και να απορριπτεις συγκεκριμενους χωρους a priori ως μη καταλληλους για γνωριμια (κυριως γιατι οσοι τους επιλεγουν, ειτε ανδρες ειτε γυναικες, κρινουν πως ταιριαζει με την ιδιοσυγκρασια τους. Αρα "τους κανουν"). Για την ιστορια ουτε εγω θα επελεγα ενα club για να γνωρισω μια κοπελα, κυριως γιατι δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα τα clubs. Πολλοι ομως το κανουν και δεν υπαρχει κατι περιεργο σε αυτο. Εχει να κανει και με το ποσο ανετα αισθανεσαι/κινεισαι σε εναν χωρο. Αλλα απο την αλλη εχει να κανει και με την στιγμη και το κλικ, θεωρω πως αν υπαρξει χημεια μπορει να γνωριστεις και σε ενα ταξι λ.χ. Οποτε η κορη σου κανει συγκεκριμενες επιλογες, πορευεται με αυτες γιατι της ταιριαζουν και δεν υπαρχει λογος για περαιτερω ψαξιμο πανω σ'αυτο
caution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Είχατε ποτέ την αίσθηση, ότι ο χρόνος μεταξύ του post σας και του permaban θα ήταν το μικρότερο μετρήσιμο χρονικό διάστημα known to human kind? Τι κάνατε σε αυτή την περίπτωση; Κρατηθήκατε;
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Να σου πω, το «να πάρει σβάρνα τα μπαρ» δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνει και σαν γάτα στις μέρες της, άλλο η κοινωνικοποίηση κ άλλο αυτό που νομίζεις εσύ. Σωστό και αυτό. Σκάβουμε βαθειά τώρα κτλ κτλ κτλ.
ασταρτη Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δεν αναλωνομαι,διαβαζω και μερικες φορες με εκπλησουν οι σκεψεις σας.Δεν ειναι καταπτυστο να γνωριζεις κοσμο οπουδηποτε,επιλογη ειναι,κατ εμε ρισκο.Γνωριστηκαν ετσι στο χυμα και τα πανε καλα,το πιστευω.Η εξαιρεση ομως ειναι αυτη που επιβεβαιωνει τον κανονα.Δεδομενες δεν ηταν οι σχεσεις στη γενια μου και οσον αφορα το βολεμα τι να πω.Οι γυναικες της ηλικιας μου στην πλειοψηφια δουλευουν ,τα διαζυγια αυξηθηκαν στην δικη μου γενια .Φυσικα υπαρχουν παντα και καποιοι που βολευονται ειτε ειναι καταστασεις ειτε προσωπα .Το σεξ γινεται για την απολαυση και για τεκνοποιηση.Αυτο που γραφτηκε για'' σοβαρο σκοπο ''δεν το καταλαβα.Ασφαλες σεξ, ναι με επιφυλαξεις.Η εναλλαγη πολλων ερωτικων συντροφων δεν βοηθαει.Ευα αν καποιος αποφασισει για δικους του λογους να εχει μια σταση ζωης σ οποιοδηποτε θεμα πιστευω οτι θαχει και τα επιχειρηματα για να τη στηριξει.Φυσικα αλλιως βλεπουμε τα πραγματα στα 20 αλλιως στα 40.
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Η εναλλαγη πολλων ερωτικων συντροφων δεν βοηθαει. +1. Αντικειμενικά. Αν γινεται για μεγαλο χρονικό διάστημα, υπάρχει πρόβλημα.
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευα αν καποιος αποφασισει για δικους του λογους να εχει μια σταση ζωης σ οποιοδηποτε θεμα πιστευω οτι θαχει και τα επιχειρηματα για να τη στηριξει.Φυσικα αλλιως βλεπουμε τα πραγματα στα 20 αλλιως στα 40. ναι δεν λεω δικαιωμα του καθενος ειναι ο ενας να του ξινιζει ο αλλος να του βρωμαει και να διαγραφει πιθανοτητες χωρις σοβαρη επιχειρηματολογια. τουλαχιστον ομως ας μην κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του και να αναρωτιεται γιατι δεν του παει κατι καλα.
caution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 +1. Αντικειμενικά. Αν γινεται για μεγαλο χρονικό διάστημα, υπάρχει πρόβλημα. Αν γίνεται τα πρώτα ...100 χρόνια; Ρε παιδιά γιατί να είναι όλοι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα σας; Σας την είπα εγώ που τα έχετε με την ίδια κοπέλα 10 χρόνια; Zezuzs
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 27 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 27 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Για να ισορροπήσω κάπως τα επίπεδα παραπληγισμού σε αυτό το topic, παραθέτω λίγο Wagner:
ασταρτη Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δηλαδη μου λες να παει με καποιον απλα για το βιογραφικο της ενα πραμα;
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ολα ειναι γνωστα για μενα σχεσεις, προσωπικοτητες, συμπεριφορες των φυλων αλλα ενα πραγμα δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι μιλανε τα παιδια στους γονεις τους [για θεματα σχεσεων] ειδικα οταν περνανε την εφηβεια, οταν ειναι ενηλικες δεν το συζητω καν... ποτε δεν το καταλαβα ποτε... [οποιος ριξει φως σε αυτο το μυστηριο εχει instant θετικη ψηφο]
status Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ευα αν καποιος αποφασισει για δικους του λογους να εχει μια σταση ζωης σ οποιοδηποτε θεμα πιστευω οτι θαχει και τα επιχειρηματα για να τη στηριξει.Φυσικα αλλιως βλεπουμε τα πραγματα στα 20 αλλιως στα 40. Επειδή μιλάμε για την κόρη σου, νομίζω ότι η δικιά σου χειραγώγηση (άλλο πράγμα η καθοδήγηση άλλο η χειραγώγηση) δεν την αφήνει να μάθει και να διδαχθεί από μόνη της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.