ασταρτη Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Παιδια γεια σας.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας.Περναω πολυ ομορφα μαζι σας.Ισως καταλαβα και λαθος αλλα αρκετοι απο εσας ειστε μπακουρια.Απορια εχω γιατι η κορη μου και πολλες φιλες της ειναι επισης μονες,Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο.Γιατι δεν διασταυρωνονται οι δρομοι σας.Φοιτητες ειστε οι περισσοτεροι.Που ειναι το προβλημα ,γιατι ειναι δυσκολο να τα βρειτε,στην γενια την δικη μου τα πραγματα ηταν απλα και ευκολα.Να υποθεσω οτι τα σημερινα αρσενικα φοβουνται την απορριψη,οτι ειναι δειλα ,απορω...Μηπως φταινε τα κοριτσια και γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω..συγνωμη ξεχασα τους τονους,εξασκουμαι που θα μου παει θα τα καταφερω.Ευχαριστω για την παρεα σας με κανετε και γελαω με τα σχολια σας κι αυτο ειναι ανακουφιστικο ,με ξεκουραζει
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 οι απορίες μιας μάνας μην τολμησει κανας mod και μου το σβήσει
andreapaog328 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 .Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας. αχα. πεστης να βάλει φωτο
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν ξερει πως περνω την ωρα μου στο ινσομνια.Αν το μαθει μαλλον θα φρικαρει.Παμπλο γιατι να το σβησει ο μοντ δεν καταλαβαινω .Επισης ειναι αποριες γυναικας
pournaras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν ξερει πως περνω την ωρα μου στο ινσομνια.Αν το μαθει μαλλον θα φρικαρει.Παμπλο γιατι να το σβησει ο μοντ δεν καταλαβαινω .Επισης ειναι αποριες γυναικας
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Η μαμα παντα το παλευει.Ειδικα μια περιεργη και απορημενη μαμα
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πως τα είπε αυτά; τα ρελίγιους βιούς του; Αστάρτη,κάποτε υπήρχε σεβασμός μεταξύ ανδρός και γυναίκας,και όταν παντρευόσουν ήξερες ότι ο άλλος θα είναι εκεί για σένα ότι και να γίνει,πλέων αυτός ο σεβασμός δεν υπάρχει, από καμία πλευρά.
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ο σεβασμος ειναι κατι που το κερδιζεις δεν ειναι δεδομενο.Απορω που η νεα γενια φοβαται να ρισκαρει στο θεμα σχεση.Ισως φταιμε και οι γονεις αλλα αν δεν ρισκαρεις γι αυτο που θες δεν μαθαινεις δεν ζεις .
TheELF Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ο σεβασμος ειναι κατι που το κερδιζεις δεν ειναι δεδομενο.Απορω που η νεα γενια φοβαται να ρισκαρει στο θεμα σχεση.Ισως φταιμε και οι γονεις αλλα αν δεν ρισκαρεις γι αυτο που θες δεν μαθαινεις δεν ζεις . Κάποτε μπορούσες να τον κερδίσεις,επειδή υπήρχε πλέων δεν υπάρχει για να των κερδίσεις από κάποιον. Πως το λένε,κάποτε ας πούμε το 90% του κόσμου ήξερε τη είναι σεβασμός και είχε κάποιες αρχές,τώρα πλέων το 90% κοιτάζει την πάρτη του και βλέπει τον εαυτό του σαν κάτι το ανώτερο. Ε,πως να κάνεις χωριό όταν η αποφάσεις του ενός είναι για τον άλλον λάθος «εξ αρχής»(by default)
VitamineQ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ασταρτη sorry αλλά αν ήμουν γυναίκα, μόνο και μόνο με την υποψία οτι μπορεί πίσω από το nickk σου να κρύβετε η μάνα μου, ούτε που θα ξανάκανα login εδώ δηλαδή μπορεί η κόρη σου να έχει βρει ένα χώρο να μοιράζετε τις απόψεις ή και τις εμπειρίες της σε ένα χώρο, πάντα με την κάλυψη της ανωνυμίας της, και τώρα θα έχει τη μάνα της ακόμα και εδώ (χωρίς να το γνωρίζει κιόλας). είναι τόσο spooky όσο και να έχεις τη μάνα σου φίλο στο facebook ένα πράγμα. Άντε τώρα να θες να γράψεις την άποψη σου για κανα θέμα όπως η αποποινικοποίηση για παράδειγμα, ή να θες να ρωτήσεις κάτι και να φοβάσαι μήπως είναι η μάνα σου εδώ και βλέπει τι γράφεις . Οπότε μη λες οτι μάλλον θα φρικάρει αν το μάθει. νασαι σίγουρη. και καλύτερα μη της το πεις γιατί το πιθανότερο είναι να τσακωθείτε. Τώρα για τις σχέσεις που λές φταίνε και τα αρσενικά και τα θηλυκά. Εξαρτάτε από πια άποψη το βλέπεις. Μήπως ας πούμε η κόρη σου ψάχνει αυτό που λέμε τον πρίγκηπα πάνω στο άσπρο άλογο; μήπως τα αγοράκια έχουν ξενερώσει απο τις πολλές χυλόπιτες που έχουν φάει; Δε νομίζω να ψάχνει κάποιος να κάνει μια σχέση και να μη βρίσκει. Ίσως απλά δε θέλουν ή ψάχνουν το super ιδανικό
astak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδια γεια σας.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας.Περναω πολυ ομορφα μαζι σας.Ισως καταλαβα και λαθος αλλα αρκετοι απο εσας ειστε μπακουρια.Απορια εχω γιατι η κορη μου και πολλες φιλες της ειναι επισης μονες,Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο.Γιατι δεν διασταυρωνονται οι δρομοι σας.Φοιτητες ειστε οι περισσοτεροι.Που ειναι το προβλημα ,γιατι ειναι δυσκολο να τα βρειτε,στην γενια την δικη μου τα πραγματα ηταν απλα και ευκολα.Να υποθεσω οτι τα σημερινα αρσενικα φοβουνται την απορριψη,οτι ειναι δειλα ,απορω...Μηπως φταινε τα κοριτσια και γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω..συγνωμη ξεχασα τους τονους,εξασκουμαι που θα μου παει θα τα καταφερω.Ευχαριστω για την παρεα σας με κανετε και γελαω με τα σχολια σας κι αυτο ειναι ανακουφιστικο ,με ξεκουραζει νομιζω οτι δεν ειναι μονο τα μικρα παιδια αλλα και τα μεγαλυτερα,γενικοτερα οι σχεσεις των ανθρωπων εχουν αλλαξει.χιλια πραγματα μπορω να γραψω για το τι εχει αλλαξει.ολες οι σχεσεις φιλικες και μη εχουν χαλαρωσει,δεν υπαρχουν πλεον γειτονιες ,τα φασεμπουκια και τα ιντερνετια αποξενωνουν τους ανθρωπους,οι ανθρωπινες σχεσεις γινονται κυριως με βαση το χρημα-προσωπικο οφελος και οχι τα συναισθηματα,ολοι τρεχουν σε ψυχολογους να πουν τα προβληματα τους αντι σε φιλους και γνωστους και πολλα αλλα. ελπιζω να χρεωκοπησουμε ,για να γινουμε παλι ανθρωποι και να ερθουμε πιο κοντα ο ενας με τον αλλον http://www.youtube.com/watch?v=9BE1YqDYlLo&feature=player_embedded υγ.ελπιζω να μην εισαι τρολλ.
ασταρτη Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν ξερω αν θα καταλαβω ποια ειναι η κορη μου.Μου ειπε για το ινσομνια κι αυτο ηταν ολο.Τις αποψεις του παιδιου του δεν περιμενει ενας γονιος να τις μαθει στα φορουμ.Δεν ανταλλασεις αποψεις με τους δικου σου.Πριγκηπας,χιλοπιτες παλια οσο και οι ανθρωποι αλλα δεν καταλαβαινω σταματαει καποιος το κυνηγι επειδη δεν πετυχε με την πρωτη.Ο πριγκηπας πανω στο ασπρο αλογο ειναι συμβολισμος .Σιγουρα δεν ειναι ξενερωτα αγορακια Astak δεν ειμαι τρολ.Οι ανθρωποι παντα ιδιοι ειναι σ ολες τις εποχες.Το καινουριο στη δικη σος περιπτωση ειναι η αντικοινωνικοτητα.Ισως φταιει το ιντερνετ και οι-σχεσεις- εκ του ασφαλους .Οπως κι αν το δεις τελικα ειναι φοβος . Καληνυχτα σας .Αυριο δουλευω
Herculess Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στις σχέσεις του σήμερα με τις σχέσεις πριν 40 ή και 10 χρόνια πριν. Για την αλλαγή αυτή συνέβαλλε η ελινήδα μάνα. Η ανατροφή των κοριτσιών έχει γίνει ώστε να μην "σηκώνει μύγα στο σπαθί της" κυριώς λόγο της καταπίεσης που υπέστει αυτή κατά τον έγαμο βίο της. Τα αγόρια τα ανατρέφει με τον ίδιο τρόπο και ποτέ δεν θα ήθελε μια γυναίκα να τον κυριευσει. Οπότε ο καθένας καταλείγει να κοιτάει την πάρτη του. Επισης τι σχέση να κάνεις με κάποιον/κάποια που γνώρισες μέσω φαισμπουκ που είναι και η νέα μόδα στις σχέσεις?
astak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οσον αφορα τις σχεσεις μεταξυ αρσενικου και θυληκου : ισως φταιει και το γεγονος οτι ολοι(αγορια+κοριτσια) ειναι πολυ αγχωμενοι και σκεφτονται πρωτα τις σπουδες+ επαγγελματικη αποκατασταση η οποια ειναι πολυ δυσκολη στις μερες μας και ετσι αφηνουν σε δευτερη μοιρα την ουσιαστικη σχεση με το αλλο φυλο γιατι ως γνωστο "νηστικο αρκουδι δεν χορευει". αυτο εχει ως αποτελεσμα το νεο ατομο να προτιμησει κατι σε στυλ "ξεπετα" και πιο εφημερο παρα να "φορτωθει" τον αλλον. υγ.ασταρτη το παιρνω πισω το περι τρολλ.
zeniath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παιδια γεια σας.Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ.Η κορη μου ειναι μελος κι ετσι γνωρισα την παρεα σας.Περναω πολυ ομορφα μαζι σας.Ισως καταλαβα και λαθος αλλα αρκετοι απο εσας ειστε μπακουρια.Απορια εχω γιατι η κορη μου και πολλες φιλες της ειναι επισης μονες,Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο. Έχεις δει πως είμαστε; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.