Προς το περιεχόμενο

θερμοαγωγιμη σιλικόνη

simon23196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο...

Πολύ καλή πληροφορία parsifal!

Θα το έχω υπόψη μου.

Πάντως για την ιστορία, όταν βγάζω το CPU Block, αυτό που βλέπω είναι πως η πάστα είναι απλωμένη σχεδόν σε όλο το Heatspreader. Λίγο παραπάνω απ' ότι δείχνει στο Video, λόγω ότι βάζω μεγαλύτερη ποσότητα προφανώς ή είναι πιο μικρό το CPU μου.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν κανεις γραμη η βαλης στο κεντρο δεν χρειαζετε, τα κενα αναμεσα στα heatpipes γεμιζου απο μονα τους

επισης υποτιθετε πως οι τετραπυρηνοι θελουν οριζοντια γραμμη ενω οι διπιρινει καθετη λογο της διαφορετικης αρχιτεκτονικης τους :-D

sidebysidecomp.th.jpg

Εξαρταται ποια ψυκτρα εχεις,ποσο μεγαλα ειναι τα κενα αναμεσα στα heatpipes και ποση παστα θα βαλεις ετσι ωστε να μπορεσει να καλυψει αυτα τα κενα.

Γνωμη μου ειναι να γεμιζεις εσυ τα κενα (και μονο αυτα) και μετα να απλωνεις και στον επεξεργαστη μια ποσοτητα ετσι ωστε να τον καλυψει και το παχος του να ειναι οσο ενα φυλλο Α4 οπως ειπαν τα παιδια.

Και επισης,αμα ειναι τριπηρινος τι κανεις?ενα σχημα με την παστα σαν Γ ?????Και πως ξερεις που βρισκεται ο πυρηνας που δουλευει????Δεν ισχυει αυτο που λες.

Δημοσ.

Και επισης,αμα ειναι τριπηρινος τι κανεις?ενα σχημα με την παστα σαν Γ ?????Και πως ξερεις που βρισκεται ο πυρηνας που δουλευει????Δεν ισχυει αυτο που λες.

τι να σου πω ετσι λεει η arcticsilver.

αυτες οι καινουριες παστες με το υγρο μεταλο τι λενε;

Δημοσ.

Δεν ειναι ομως επικινδυνες (για τι mobo σε περιπτωση λαθους) γιατι δεν εχουν ηλεκτρικη αγωγιμοτητα. Παντως οι Arctic Silver παστες οντως ειναι καλυτερες (αλλα και ακριβοτερες).

Δημοσ.
Not Electrically Conductive:

Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)

http://www.arcticsilver.com/as5.htm

Ούτε οι Arctic Silver και Ceramique είναι ηλεκτραγώγιμες, έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια η εταιρεία.

Αλλά θέλουν προσοχή όπως αναφέρεται.

Δημοσ.

σαν απαντηση εγω απλωνω την παστα σε ολο τον επεξεργαστη 1 πολυ λεπτο στρωμα κα με το πατημα της ψυκτρας βγαινει μια χαρα. Οταν ομως ειμουν ακομα rookie σε αυτο κ εβγαινε παστα πανο στην mobo με μερικες μπατονετες σκουπιζα το περισευμα.

Υ.Γ. οταν περνεις καινουργια ψυκτρα δεν σου εχει μαζι κ την παστα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...