zizu10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Για μουσική το εχει χρησιμοποιησει κανείς;;; Σε android θα παίζει;;;
Johndos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Για μουσική το εχει χρησιμοποιησει κανείς;;; Σε android θα παίζει;;; Απλά το δοκίμασα. Δεν είναι κι άσχημα. Νομίζω όμως ότι με κανονικά ακουστικά είναι καλύτερα.
pern112 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εβγαλε κανεις ακρη με την αναγνώριση κλήσης? γιατί ειδάλλως αχρηστεύεται η οθόνη που εχει. Ακολούθησα οδηγίες που αναφέρονται στο xda όμως αφού κάνεις update τον οδηγό και βάλεις και στο κινητό το jetware μετά δεν υπάρχει η σελίδα που αναφέρεται στις τελευταίες οδηγίες για να δουλέψει η αναγνώριση.
zizu10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εβγαλε κανεις ακρη με την αναγνώριση κλήσης? γιατί ειδάλλως αχρηστεύεται η οθόνη που εχει. Ακολούθησα οδηγίες που αναφέρονται στο xda όμως αφού κάνεις update τον οδηγό και βάλεις και στο κινητό το jetware μετά δεν υπάρχει η σελίδα που αναφέρεται στις τελευταίες οδηγίες για να δουλέψει η αναγνώριση. Από οτι καταλαβα εχει αναγνωριση αλλα δεν γράφει την επαφή παρά μόνο τον αριθμό...
vrwmiaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα ενα νοκια bh106 και ας μην παιζει μουσικη απο bluetooth καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα ενα νοκια bh106 και ας μην παιζει μουσικη απο bluetooth
Chief90 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μην περιμένετε να βγάλετε άκρη απο την jebra για ενα μοντέλο που δεν του παρέχει support.. μην το ψάξετε καν.. χαμένος χρόνος
pern112 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 επιτελους εμφανίζει το νούμερο στην οθόνη. Φυσικά όχι το όνομα. Εχει καταφερει κανεις να δουλέψει το phonebook του jb center? κατέβασα δυο εκδόσεις (και την τελευταία) αλλά παρόλο που εμφανίζει την συσκευή δεν υπαρχει πουθενα phonebook! τουλάχιστον να περάσω τα 30 ονόματα να βλέπω έτσι ποιος καλεί....any help?
Chief90 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 επιτελους εμφανίζει το νούμερο στην οθόνη. Φυσικά όχι το όνομα. Εχει καταφερει κανεις να δουλέψει το phonebook του jb center? κατέβασα δυο εκδόσεις (και την τελευταία) αλλά παρόλο που εμφανίζει την συσκευή δεν υπαρχει πουθενα phonebook! τουλάχιστον να περάσω τα 30 ονόματα να βλέπω έτσι ποιος καλεί....any help? πως τ έκανες να εμφανίζει νούμερο ?
Konstantin77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Από οτι καταλαβα εχει αναγνωριση αλλα δεν γράφει την επαφή παρά μόνο τον αριθμό... σε παρομοια συσκευη αλλης εταιρίας λεει οτι πρεπει να ειναι στα αγγλικα για να δουλεψει η αναγνωριση...αρα αχρηστο!
vrwmiaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 4 μερες ανοιχτο το εχω και ακομα κραταει η μπαταρια του.........
k_dinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 4 μερες ανοιχτο το εχω και ακομα κραταει η μπαταρια του......... Εγω το τελειωσα στις 3 μερες, αλλα ακουγα και μουσικη. Καλη αγορα παντως...
zizu10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πάω αύριο να παραλάβω και εγώ (μετά από πολύ σκέψη), αλλά άμα είναι ανοιγμένο βλέπω να γίνεται φασαρία....
vrwmiaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πάω αύριο να παραλάβω και εγώ (μετά από πολύ σκέψη), αλλά άμα είναι ανοιγμένο βλέπω να γίνεται φασαρία.... στανταρ ειναι να σαι σφιχτος....
k_dinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πάω αύριο να παραλάβω και εγώ (μετά από πολύ σκέψη), αλλά άμα είναι ανοιγμένο βλέπω να γίνεται φασαρία.... Aυριο? Θα εχει παει στο καταστημα εδω και μια εβδομαδα! Ειναι πιθανο να πιασεις στα πρασα τους υπαλληλους να το χρησιμοποιουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.