Προς το περιεχόμενο

Bluetooth JABRA @ e-shop

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για μουσική το εχει χρησιμοποιησει κανείς;;; Σε android θα παίζει;;;

Απλά το δοκίμασα. Δεν είναι κι άσχημα. Νομίζω όμως ότι με κανονικά ακουστικά είναι καλύτερα.

Δημοσ.

εβγαλε κανεις ακρη με την αναγνώριση κλήσης? γιατί ειδάλλως αχρηστεύεται η οθόνη που εχει. Ακολούθησα οδηγίες που αναφέρονται στο xda όμως αφού κάνεις update τον οδηγό και βάλεις και στο κινητό το jetware μετά δεν υπάρχει η σελίδα που αναφέρεται στις τελευταίες οδηγίες για να δουλέψει η αναγνώριση.

Δημοσ.

εβγαλε κανεις ακρη με την αναγνώριση κλήσης? γιατί ειδάλλως αχρηστεύεται η οθόνη που εχει. Ακολούθησα οδηγίες που αναφέρονται στο xda όμως αφού κάνεις update τον οδηγό και βάλεις και στο κινητό το jetware μετά δεν υπάρχει η σελίδα που αναφέρεται στις τελευταίες οδηγίες για να δουλέψει η αναγνώριση.

Από οτι καταλαβα εχει αναγνωριση αλλα δεν γράφει την επαφή παρά μόνο τον αριθμό...

Δημοσ.

καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα ενα νοκια bh106 και ας μην παιζει μουσικη απο bluetooth

καλο ειναι αλλα θα προτιμουσα ενα νοκια bh106 και ας μην παιζει μουσικη απο bluetooth

Δημοσ.

μην περιμένετε να βγάλετε άκρη απο την jebra για ενα μοντέλο που δεν του παρέχει support..

μην το ψάξετε καν.. χαμένος χρόνος

Δημοσ.

επιτελους εμφανίζει το νούμερο στην οθόνη. Φυσικά όχι το όνομα. Εχει καταφερει κανεις να δουλέψει το phonebook του jb center? κατέβασα δυο εκδόσεις (και την τελευταία) αλλά παρόλο που εμφανίζει την συσκευή δεν υπαρχει πουθενα phonebook! τουλάχιστον να περάσω τα 30 ονόματα να βλέπω έτσι ποιος καλεί....any help?

Δημοσ.

επιτελους εμφανίζει το νούμερο στην οθόνη. Φυσικά όχι το όνομα. Εχει καταφερει κανεις να δουλέψει το phonebook του jb center? κατέβασα δυο εκδόσεις (και την τελευταία) αλλά παρόλο που εμφανίζει την συσκευή δεν υπαρχει πουθενα phonebook! τουλάχιστον να περάσω τα 30 ονόματα να βλέπω έτσι ποιος καλεί....any help?

πως τ έκανες να εμφανίζει νούμερο ?

Δημοσ.

Από οτι καταλαβα εχει αναγνωριση αλλα δεν γράφει την επαφή παρά μόνο τον αριθμό...

σε παρομοια συσκευη αλλης εταιρίας λεει οτι πρεπει να ειναι στα αγγλικα για να δουλεψει η αναγνωριση...αρα αχρηστο!

Δημοσ.

4 μερες ανοιχτο το εχω και ακομα κραταει η μπαταρια του.........

Εγω το τελειωσα στις 3 μερες, αλλα ακουγα και μουσικη.

Καλη αγορα παντως...

Δημοσ.

Πάω αύριο να παραλάβω και εγώ (μετά από πολύ σκέψη), αλλά άμα είναι ανοιγμένο βλέπω να γίνεται φασαρία.... :devil:

Δημοσ.

Πάω αύριο να παραλάβω και εγώ (μετά από πολύ σκέψη), αλλά άμα είναι ανοιγμένο βλέπω να γίνεται φασαρία.... :devil:

στανταρ ειναι να σαι σφιχτος....

Δημοσ.

Aυριο?

Θα εχει παει στο καταστημα εδω και μια εβδομαδα!

Ειναι πιθανο να πιασεις στα πρασα τους υπαλληλους να το χρησιμοποιουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...