Προς το περιεχόμενο

Bluetooth JABRA @ e-shop

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε μένα, δεν το βλέπω...

jabra3.png

Αν θυμάμαι καλά, δοκίμασε πρώτα να τρέξεις τον updater και μετα να συνδέσεις τη συσκευή και να τη θέσεις σε κατάσταση update (για να φορτώσει τους κατάλληλους οδηγούς)

Δημοσ.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σε ολους η 1.25 ηταν περασμενη...δεν ειναι υποχρεωτικο να αναγνωριστει για να γινει firm update..

μετα το ραδιο αρβύλα θα το ψαξω για τον τηλ - καταλογο

περιμενω.............

Δημοσ.

Σε μένα, δεν το βλέπω...

jabra3.png

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να πατήσεις το κουμπί του on/off/pair προς τα κάτω μερικά sec για να μπει σε λειτουργία upgrade mode το γραφει κιόλας στην lcd οθονη και λέει και την version, όλα αυτά αφού είναι συνεδεμένο με το USB και παίρνει ρεύμα για φορτίζει .... μετά ανοίγεις το πρόγραμμα και το κανεις upgrade το filmware.

Δημοσ.

Με βλέπω να πηγαίνω αύριο για παραλαβή...

Μια τελευταία ερώτηση : Στο αυτί στέκεται καλά??? ( γιατί σε αρκετά reviews αναφέρουν σαν αρνητικό το ότι δεν κρατιέται καλά σε σχετικά "μικρά" αυτιά )

Δεν ξερω αν το πηρες, αλλα στο αυτι καθεται αρκετα καλα.

Αν το βαλεις καλα και 'κλειδωσει', μετα δεν φευγει με τιποτα.

Μη σου πω οτι σε ενοχλει το σφιξιμο κι ολας..

Δημοσ.

μάλλον όχι http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-310373.html

από το κινητό πρέπει ν περνάει

τεσπα βαρε8ηκα κ έχω εργασία για αύριο στη σχολή

To Jetware v 1.30 είναι ένα προγραμματάκι για windows mobile κινητά, οποτε όσοι έχουν μπορεί να τους βοηθήσει αλλα όχι τους άλλους. Από την συσκευή δεν βλέπω πως μπορεί να γίνετε από το πρόγραμμα που δίνει μονο, το λέει και το manual.

Δημοσ.

To Jetware v 1.30 είναι ένα προγραμματάκι για windows mobile κινητά, οποτε όσοι έχουν μπορεί να τους βοηθήσει αλλα όχι τους άλλους. Από την συσκευή δεν βλέπω πως μπορεί να γίνετε από το πρόγραμμα που δίνει μονο, το λέει και το manual.

σωστα αλλα με το 2.2.9 δεν βλεπω πως μπορει να γινει κατι..

μπορει να θελει νεοτερη εκδοση...αλλα δυσκολο να βρεθει

Δημοσ.

Παντως μετα απο μερικες μερες χρησης, μπορω να πω οτι η αγορα αξιζε παρα πολυ!

Δεν εχω ασχοληθει καν με το cd και το προγραμμα για το pc, ο τηλεφωνικος καταλογος στο ΒΤ μου φαινεται αχρηστος σαν ιδεα, και που εχει την οθονη πολυ ειναι.

Αυτο που μετραει ειναι οτι εχει και καθαρο δυνατο ηχο και μεγαλη αυτονομια. Επισης, η θηκη με το μαγνητικο σακουλακι ειναι πολυ μπροστα!

θα ηθελα να εχει μεγαλυτερη εμβέλεια και πιο αμεση αποκριση στον τροχο που εχει πανω για τον ελενχο της εντασης.

ΥΓ: Με ξαφνιασε ευχαριστα το γεγονος οτι εχει δονηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...