Προς το περιεχόμενο

Bluetooth JABRA @ e-shop

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το ίδιο πρόβλημα με το upgrade mode έπαθα και γω, καλά που διάβασα γιατί θα τους έπαιρνα phone για DOA. Εμενα δούλεψε μέσα σε 10sec στο nokia 5800 σε απόσταση 6+ μέτρων ακούς τριξίματα. Δεν το έχω έχω δοκιμάσει αρκετά για να έκφερω γνώμη βασικά.

Ερώτηση άσχετου, στο caller id του jabra βλέπω μονο το νούμερο του κινητού, δεν βγάζει το όνομα του καλούντος όπως το χεις περασμένο στην λίστα του κινιτου. Αυτό διορθώνεται κάπως? γιατί είδα και μια επιλογή phonebook και είναι άδεια.

ΥΓ. Ευχαριστούμε φιλε που μας ενημέρωσες γιατί θα το γυρνούσαμε πίσω, επίσης και εμενα έδειχνε να είναι ανοιγμένη η συσκευασία.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχει νεοτερο filmware από το 1.33 το 1.4. Σας τα ανεβάζω και τα δυο.

http://www.megaupload.com/?d=Z6PK6YLA

Για την phonelist πρέπει να βάλουμε το jabra control panel που έρχεται μαζί με το JavaPCSuite όμως παρότι το κανε update το filmware κανονικά βγάζει αυτό

jabrabt8010.jpg

Με αλλα λόγια δεν αναγνωρίζει την συσκευή παρότι την βλέπει και αναγνωρίζει και το filmware.

Οποιος έχει κάποια λύση ας μας πει.

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχει νεοτερο filmware από το 1.33 το 1.4.

Η ημερομηνία του 1.33 είναι πιο πρόσφατη από αυτήν του 1.4...

Η ποιότητα του ήχου πολύ καλή και καθαρή σε συνομιλία.

Και στη μουσική δεν είναι άσχημο (Δε συγκρίνεται όμως με κανονικά ακουστικά)

Δημοσ.

ακομα να ηρεμησω απο χτες.εκτος απο ποιοτητα κατασκευης που ειναι αθλια,δουλευει καλα εχει δυνατο ηχο.ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙς ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΝΕΙ update.........................τεσπα ολα καλα,οποιος βρει ακρη με το Id ας μας πει

Δημοσ.

Η ημερομηνία του 1.33 είναι πιο πρόσφατη από αυτήν του 1.4...

Εγώ διάβασα πως η 1.33 ήταν beta και η τελευταία έκδοση είναι η 1.40 πάντως. Η ημερομηνία στο αρχείο δεν λέει τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ διάβασα πως η 1.33 ήταν beta και η τελευταία έκδοση είναι η 1.40 πάντως. Η ημερομηνία στο αρχείο δεν λέει τίποτα.

Απλά μια παρατήρηση έκανα. Γράψτε κανα λινκ ρε παιδιά να διαβάσουμε κι εμείς...

Δημοσ.

Λοιπόν υπάρχει νεοτερο filmware από το 1.33 το 1.4. Σας τα ανεβάζω και τα δυο.

ναι όντως υπάρχει νεότερο απλά δεν το είχα βρει κάπου για download και βολεύτηκα με το 1.33.

η μλκια είναι ότι η jabra έχει σταματήσει το support στο bt .. γιαυτό τα τραβάμε όλα αυτά (και για αυτό η προσφορά απο το e-shop).

μια λύση θα ήταν να βρούμε παλιότερο jabra control panel ...

Δημοσ.

... μια λύση θα ήταν να βρούμε παλιότερο jabra control panel ...

Ο server που το έχει, είναι down για συντήρηση, ποιος ξέρει από πότε και για πόσο...

Η καινούργια έκδοση του jabra control center δεν δείχνει να υποστηρίζει το bt8010.

Αν έχει καταφέρει κανείς να κατεβάσει την έκδοση 1.3 του Control Center (BT8010_CC_Setup_v1.3.exe), ας μας ενημερώσει να την κατεβάσουμε κι εμείς.

Δημοσ.

παιδια αυτη που ανεβασε ο chief κανει δουλεια.για το pc suite λεω,και το 1.33 δουλευει

Και σε μένα όλα καλά με 1.33

Δημοσ.

Το Bluetooth έχει δικό του τηλεφωνικό κατάλογο, τον οποίο τον διαχειρίζεσαι από το Jabra Control Center.

Το πρόβλημα είναι ότι το BT8010 εμφανίζεται σαν άγνωστη συσκευή.

Έχω δοκιμάσει και με την 2.4.3 και με την 2.4.7 έκδοση του Jabra PC Suite.

Εν τω μεταξύ εσείς λέτε για firmware 1.4 ενώ το δικό μου (επίσης αγορά από το e-shop) έχει το 1.25.0 και δεν κάνει firmware update, διότι δεν αναγνωρίζεται.

Τελικά, τα κατάφερε κανείς με τον τηλ. κατάλογο;

jabra1.png

jabra2.png

Δημοσ.

Το Bluetooth έχει δικό του τηλεφωνικό κατάλογο, τον οποίο τον διαχειρίζεσαι από το Jabra Control Center.

Το πρόβλημα είναι ότι το BT8010 εμφανίζεται σαν άγνωστη συσκευή.

Έχω δοκιμάσει και με την 2.4.3 και με την 2.4.7 έκδοση του Jabra PC Suite.

Εν τω μεταξύ εσείς λέτε για firmware 1.4 ενώ το δικό μου (επίσης αγορά από το e-shop) έχει το 1.25.0 και δεν κάνει firmware update, διότι δεν αναγνωρίζεται.

σε ολους η 1.25 ηταν περασμενη...δεν ειναι υποχρεωτικο να αναγνωριστει για να γινει firm update..

μετα το ραδιο αρβύλα θα το ψαξω για τον τηλ - καταλογο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...