Προς το περιεχόμενο

Bluetooth JABRA @ e-shop

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς το έκανες φίλε μου?

Το κινητό δεν μου ζητάει τον κωδικό. Συνεχή αναζητηση κάνει αλλά χωρίς σύνδεση.

Το βλέπει κανονικά το jabra.

Δοκίμασε να κάνεις ένα facroty reset από το menu πρώτα και μετά άνοιξέ το. Έπειτα βάλε το zte να κάνει αναζήτηση συσκευών (αφού αφαιρέσεις την προηγούμενη αναζήτηση) και μόλις το βρει θα σου ζητήσει τον κωδικό...Έκανα το ίδιο πράγμα τουλάχιστον 10 δέκα φορές μέχρι να καταφέρει να συνδεθεί...Άμα συνδεθεί και μετά αυτό ήταν..

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εκει που εχει να επιλεξω συσκευη για update μενει κενη η θεση

πάτα το κουμπί για το pairing mode . και περίμενέ από το pc σου να αναγνωρίσει το bt.

αν δεν δουλέψει αυτό αποσύνδεσε το usb και δοκίμασε να πατήσεις πάλι το κουμπί για pairing mode.

σε κάποια φάση πρέπει να δεις upgrade και την εκδοσή του firmware

Δημοσ.

πηγεντε στο ΣΙΤΕ κ βαθμολογιστε το μαζι με το παραπωνο σας.. για να μην λενε μετα.. μα κανεις δεν παραπονεθηκε!!! Εγω ακυροσα την παραγγελια!

Δημοσ.

πηγεντε στο ΣΙΤΕ κ βαθμολογιστε το μαζι με το παραπωνο σας.. για να μην λενε μετα.. μα κανεις δεν παραπονεθηκε!!! Εγω ακυροσα την παραγγελια!

για να πούμε και του στραβού το δίκιο για αυτό το πρόβλημα δεν ευθύνεται το e-shop άλλα η JABRA

Δημοσ.

για να πούμε και του στραβού το δίκιο αυτό το κώλυμα που τρώει δεν είναι θέμα του e-shop άλλα της συσκευής

Ναι αλλα οτι ειναι μεταχιρισμενο δεν ειναι θεμα συσκευης

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ένα facroty reset από το menu πρώτα και μετά άνοιξέ το. Έπειτα βάλε το zte να κάνει αναζήτηση συσκευών (αφού αφαιρέσεις την προηγούμενη αναζήτηση) και μόλις το βρει θα σου ζητήσει τον κωδικό...Έκανα το ίδιο πράγμα τουλάχιστον 10 δέκα φορές μέχρι να καταφέρει να συνδεθεί...Άμα συνδεθεί και μετά αυτό ήταν..

Eυχαριστώ φίλε. Θα το δοκιμάσω. :)

Δημοσ.

εβαλα ποιο παλια εκδοση,ζηταει Να επιλεξω φακελο να τον κατεβασει.τι κανω τωρα?????????????

απο που να κατεβασω updates?

Δημοσ.

εβαλα ποιο παλια εκδοση,ζηταει Να επιλεξω φακελο να τον κατεβασει.τι κανω τωρα?????????????

μπορείς να βγάλεις print screen γιατί δεν θυμάμαι.... σαββατο το πάλευα

το update εδώ

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=38173&d=1177975589

http://www.jabra.com/sites/jabra/GNImages/Products/005952/JabraPcSuiteSetup_2_4_3.zip

εγώ παντός με αυτά δούλεψα

ps όταν σου ζητήσει μετά το dfu κανε αποσυμπίεση και eκει που επιλεγείς πάτα all files type γιατί το παίρνει σαν txt

Δημοσ.

ναι το καταλαβα.το εκανα και εσβησε,ειναι ετοιμο??????

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΣ.ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΡΝΑΩ ΠΟΤΟ.ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ

Δημοσ.

πάτα το off και μετά στο on na δούμε αν 8α ανοίξει...

το οff einai στο πάνω κουμπί πάνω πάνω το ον είναι στο πάνω κουμπί το μεσαίο

ναι το καταλαβα.το εκανα και εσβησε,ειναι ετοιμο??????

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΣ.ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΡΝΑΩ ΠΟΤΟ.ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ

τίποτα ρε ! πέφτω μακριά .... πατρα- χιο :D

πάντως οποίος έχει κάποιο θέμα με το bt ρίξτε pm να βοηθήσω

Δημοσ.

το δοκιμασα ολα καλα.ηχο εχει οταν σε καλουν?

να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει. πρέπει να έχει

Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει. πρέπει να έχει

[αφου το καναμε να δουλεψει με φτανει.....tnx και παλι

Δημοσ.

Παιδιά μου έχει βγάλει την πίστη. Δεν μπορεί να συνδεθεί με το blade με τίποτα. :mad:

Κουράστηκα τώρα, θα ξαναδοκιμάσω απο αύριο...

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Πήρα κι εγώ ένα από δαύτα κι αφού εγκατέστησα το firmware που υπέδειξε ο φίλος Chief90 (είχα κάποια προβληματάκια με τις επανασυνδέσεις) δουλεύει τώρα κανονικά. Όσον αφορά τον ήχο κλήσης, υπάρχει αλλά ακούγεται πάρα πολύ σιγά (για όταν το φοράμε δηλαδή). Το καλό είναι ότι έχει δόνηση και αρκετά δυνατή μάλιστα.

Σημειωτέον ότι λειτουργεί με ένα HTC HD2 που "φοράει" Android 2.3.3 (Gingerbread). Θα το δοκιμάσω αύριο σε κανονική χρήση αλλά θα έλεγα ότι για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό.

Αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...