vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 πιστωτικο να παρω κατι αλλο ετσι?να τα γυρισω ολα?ακομα και τη θηκη?ειναι ωραια για το blade... NOKIA BH-106 BLUETOOTH HEADSET - ICE BLUE τι λες γι αυτο?
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Υπάρχει κανείς που να παρέλαβε και να του δουλεύει οκ????
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 πιστωτικο να παρω κατι αλλο ετσι?να τα γυρισω ολα?ακομα και τη θηκη?ειναι ωραια για το blade... NOKIA BH-106 BLUETOOTH HEADSET - ICE BLUE τι λες γι αυτο? Όταν επιστρέφεις κάτι το επιστρέφεις πλήρες όπως το πήρες. Η θήκη είναι καλή αλλά δεν χωράει τελείως το blade έτσι και αλλιώς. Και σιγά μην το κρατήσεις για την θήκη.... Για το BT της Nokia δεν έχω άποψη. Με τα χρήματα αυτά άλλωστε δεν παίρνεις και κάτι άλλο απο αυτούς. Υπάρχει κανείς που να παρέλαβε και να του δουλεύει οκ???? Τι να σου πώ. Αυτό θα μας το πούνε όσοι το πήραν. Γιαυτό ρώτησα και γω για να διαπιστώσω αν είναι γενικότερο φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα.
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τι να σου πώ. Αυτό θα μας το πούνε όσοι το πήραν. Γιαυτό ρώτησα και γω για να διαπιστώσω αν είναι γενικότερο φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε μένα. Ρωτάω πιο πολύ γιατί έχω ένα htc και φοβάμαι ότι έστω και να μου συνδεθεί δεν θα έχει ούτε τις μισές λειτουργίες... Πάλι καλά που δεν πήγα ακόμα να παραλάβω
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 δεν εχω απλως τα χαρτια που ειχε η συσκευασια εκεινα τα κιτρινα. zizu μην πας.......
k_dinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εγω σημερα το παρελαβα, ανοιγμενη συσκευασια στανταρ. Τουλαχιστον δουλευει καλα μεχρι στιγμης, εγινε το pair ευκολα με nokia N85 χωρις να ζητησει κωδικο ΕDIT: Τη δευτερη φορα που το συνδεσα μου ζητησε κωδικο.. Παντως σαν ακουστικα ειναι πολυ καλα, εχουν δυνατο ηχο, τοσο πολυ που σε ενοχλει στο full. Ειναι πιο δυνατο απο τιν ηχο που βγαζουν κατι ενσυρματα που εχω, και ΣΙΓΟΥΡΑ πιο δυνατο ηχο απο κατι 5.1 ακουστικα eazytouch που ειχα παρει απο e-shop
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αν το παω πισω σαν ελλατωματικο μπορω να παρω κατι αλλο?τι παιζει με τις επιστροφες?το δινω και με ειδοποιουν?
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εγω σημερα το παρελαβα, ανοιγμενη συσκευασια στανταρ. Τουλαχιστον δουλευει καλα μεχρι στιγμης, εγινε το pair ευκολα με nokia N85 χωρις να ζητησει κωδικο Έχεις όλες λειτουργίες (δηλαδή έχει αναγνώριση κλήσης η οθόνη και μπορείς να περιηγηθείς και στις επαφές σου) ή μπα??? Α πες μας τι παίζει και με την εφαρμογή στο αυτί, είναι καλή???
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχεις όλες λειτουργίες (δηλαδή έχει αναγνώριση κλήσης η οθόνη και μπορείς να περιηγηθείς και στις επαφές σου) ή μπα??? Α πες μας τι παίζει και με την εφαρμογή στο αυτί, είναι καλή??? zizu τρωγεσαι....
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 zizu τρωγεσαι.... Χαχα έχεις δίκιο αλλά λόγω της τιμής συνεχίζω να το σκέφτομαι (μάλλον κακώς γιατί απ'ότι βλέπω στους μισους δεν δούλευε και σε όλους η συσκευασία ήταν ανοιγμένη...)
vrwmiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ας παραβλεψουμε το ανοιγμα.ειναι χαλασμενο.μπορω να παρω κατι αλλο?
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 ας παραβλεψουμε το ανοιγμα.ειναι χαλασμενο.μπορω να παρω κατι αλλο? Λογικά ναι αλλά να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για φασαρία γιατί έχουμε να κάνουμε με αντιεπαγγελματίες...
k_dinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχεις όλες λειτουργίες (δηλαδή έχει αναγνώριση κλήσης η οθόνη και μπορείς να περιηγηθείς και στις επαφές σου) ή μπα??? Α πες μας τι παίζει και με την εφαρμογή στο αυτί, είναι καλή??? Δεν το μελετησα, εχει αναγνωριση κλησης, αλλα μου δειχνει το νουμερο, οχι το ονομα. Στο phonebook μου λεει empty,μαλλον εχει δικο του καταλογο, ξεχωριστο απο του τηλεφωνου. Ο ηχος παντως οπως ειπα και πριν, πολυ δυνατος! Φανταζομαι θα ακουγεται ανετα και μεσα στο μετρο
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν το μελετησα, εχει αναγνωριση κλησης, αλλα μου δειχνει το νουμερο, οχι το ονομα. Στο phonebook μου λεει empty,μαλλον εχει δικο του καταλογο, ξεχωριστο απο του τηλεφωνου. Ο ηχος παντως οπως ειπα και πριν, πολυ δυνατος! Φανταζομαι θα ακουγεται ανετα και μεσα στο μετρο Με βλέπω να πηγαίνω αύριο για παραλαβή... Μια τελευταία ερώτηση : Στο αυτί στέκεται καλά??? ( γιατί σε αρκετά reviews αναφέρουν σαν αρνητικό το ότι δεν κρατιέται καλά σε σχετικά "μικρά" αυτιά )
kingdragon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω πως αλλά μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας συνδέθηκε με blade....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.