Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 μονος μου τους εχω βαλει και στα 3 αυτοκινητα. φροντισες να παρεις βαφομενους; και να προσεξεις το σπρει που θα παρεις να μην εχει μεσα ρινισματα μεταλλου γιατι οπως ειναι φυσικο, οι αισθητηρες μετα θα βλεπουν οτι να ναι. ναι Δυνατότητα βαφής των αισθητήρων στο χρώμα του προφυλακτήρα έγραφε στην περιγραφή, θα τους πάω σε φανοποιό δεν γίνεται να τους βάψω με σπρέυ. Πως τους έβαλες?? φοβάμαι μήπως δεν τρυπήσω ίσια... και έπειτα πως περνάνε τα καλώδια από τον προφυλακτήρα στο πορτ μπαγκάζ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 γιατι δεν πηρες ετοιμους βαμενους σε χρωμα που να ταιριαζει με το αμαξι σου; εγω ετσι τους πηρα (απο ebay) για το ενα, σε ασημι κι εκατσαν κουτι. στα αλλα δυο ειναι απλα μαυροι αλλα λογω χρωματος των αυτοκινητων επισης εκατσαν μια χαρα. για το τρυπημα....θα μετρησεις μια φορα καλα. θα ξαναμετρησεις αλλη μια πολυ καλα κι αφου μετρησεις ακομα μια παρα πολυ καλα θα σκεφτεις να τρυπησεις. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!!! και να κοιτας να μετρας αποστασεις απο σταθερα σημεια οσο μπορεις, αποφευγοντας εντονες καμπυλες κτλ που μπορουν να σου επηρεασουν το μετρημα. στα 2 αυτοκινητα μπηκαν επιτοπου, στο τριτο εβγαλα τον προφυλακτηρα, τον τρυπησα, τους περασα και τον ξαναβαλα. στα 2 πρωτα υπηρχε σημειο που μπορουσαν να περασουν τα καλωδια ευκολα στο πορτ μπαγκαζ, στο τριτο εκανα μια μικρη τρυπα ισα να περνανε τα καλωδια την οποια εκλεισα με μπολικη λαστιχοσιλικονη. το ηχειακι σε ολες τις περιπτωσεις πηγε στο ταμπλο, κατω απο τα ποδια του οδηγου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 γιατι δεν πηρες ετοιμους βαμενους σε χρωμα που να ταιριαζει με το αμαξι σου; εγω ετσι τους πηρα (απο ebay) για το ενα, σε ασημι κι εκατσαν κουτι. στα αλλα δυο ειναι απλα μαυροι αλλα λογω χρωματος των αυτοκινητων επισης εκατσαν μια χαρα. για το τρυπημα....θα μετρησεις μια φορα καλα. θα ξαναμετρησεις αλλη μια πολυ καλα κι αφου μετρησεις ακομα μια παρα πολυ καλα θα σκεφτεις να τρυπησεις. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!!! και να κοιτας να μετρας αποστασεις απο σταθερα σημεια οσο μπορεις, αποφευγοντας εντονες καμπυλες κτλ που μπορουν να σου επηρεασουν το μετρημα. στα 2 αυτοκινητα μπηκαν επιτοπου, στο τριτο εβγαλα τον προφυλακτηρα, τον τρυπησα, τους περασα και τον ξαναβαλα. στα 2 πρωτα υπηρχε σημειο που μπορουσαν να περασουν τα καλωδια ευκολα στο πορτ μπαγκαζ, στο τριτο εκανα μια μικρη τρυπα ισα να περνανε τα καλωδια την οποια εκλεισα με μπολικη λαστιχοσιλικονη. το ηχειακι σε ολες τις περιπτωσεις πηγε στο ταμπλο, κατω απο τα ποδια του οδηγου. Τους πήρα από ελλάδα, βαριόμουν να περιμένω πότε θα έρθουν από έξω, και δεν γίνεται να βαφτούν από πριν, το αμάξι δεν είναι ούτε μαύρο, ούτε άσπρο, ούτε ασημί, είναι ειδικό χρώμα της BMW, μεταλλικό γαλάζιο. θα προσπαθήσω να τους βάλω με ένα φιλαράκι που το κατέχει σε τεράστιο βαθμό. ζητάνε 50άρικα στα συνεργεία... τόσο κάνει το FORZA 4, δε σφάξανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 αν ειναι ειδικο χρωμα της bmw, θα στο φτιαξουν εξω κι αν ναι ποσο θα σου παρουν (συνηθως γυρω στο 20αρικο ζητουσαν για σπρευ 400ml); αλλιως, εαν οντως ειναι καποιο ειδικης προσμιξης χρωμα, θα πρεπει να το χρυσοπληρωσεις στην bmw ; για να παρεις μια ιδεα για το κοστος του χρωματος...εδω: http://www.voulalas.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 αν ειναι ειδικο χρωμα της bmw, θα στο φτιαξουν εξω κι αν ναι ποσο θα σου παρουν (συνηθως γυρω στο 20αρικο ζητουσαν για σπρευ 400ml); αλλιως θα πρεπει να το χρυσοπληρωσεις στην bmw; για να παρεις μια ιδεα για το κοστος του χρωματος...εδω: http://www.voulalas.com/ Θα μου πάρουν αρκετά για το βάψιμο το ξέρω, πάντα ότι χρειαζόταν να βάψω πήγαινε παραπάνω σε σχέση με άλλα χρώματα.. αλλά έχω κόλλημα με αυτό θέλω να είναι σωστό το χρώμα να μη φαίνεται διαφορά. στο site δεν γράφει κόστος πουθενά. Θα πάω να ρωτήσω αν μου πεί κανα 50άρι ο φανοποιός για τους αισθητήρες θα τον βαρέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να παρεις τηλεφωνο και να δωσεις κωδικο χρωματος για να παρεις τιμη εδω παιρνουν 50αρια απλα για να τους περασουν, σε σενα που θες και βαψιμο και περασμα θα νευριασεις με 50αρικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να παρεις τηλεφωνο και να δωσεις κωδικο χρωματος για να παρεις τιμη εδω παιρνουν 50αρια απλα για να τους περασουν, σε σενα που θες και βαψιμο και περασμα θα νευριασεις με 50αρικο; Μόνο για βάψιμο αν μου πει 50. Άλλο 50άρι η τοποθέτηση. Βάψιμο στον φανοποιό μου...τσάμπα! γλυτώσαμε κάτι και από κει να 'ναι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 εχει μηχανημα και υπολογιστη που φτιαχνει το χρωμα μονος του; οχι οτι δεν εχει κοστος αυτο..αλλα ειναι σχετικα μικρο και αφου ειναι δικος σου σου κανει την εξυπηρετηση. αλλα ετσι, ειναι απλα ενας απο τους κωδικους χρωματος της bmw, τα ειδικα χρωματα δεν ειναι τοσο απλη διαδικασια και μηδενικο κοστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 εχει μηχανημα και υπολογιστη που φτιαχνει το χρωμα μονος του; οχι οτι δεν εχει κοστος αυτο..αλλα ειναι σχετικα μικρο και αφου ειναι δικος σου σου κανει την εξυπηρετηση. αλλα ετσι, ειναι απλα ενας απο τους κωδικους χρωματος της bmw, τα ειδικα χρωματα δεν ειναι τοσο απλη διαδικασια και μηδενικο κοστος Δεν έχω ιδέα, αλλά έχει κρατήσει το χρώμα από μια πρόσφατη δουλειά που είχαμε κάνει. Ίσως γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 δεν υπαρχει αυτο πια....το ''εχει μενει χρωμα''. εκτος αν η δουλεια ειναι χτεσινη. τωρα πια τα χρωματα ειναι νερου και το νερακι εξατμιζεται γρηγορα και παπαλα...δεν μενει χρωμα παραπανω απο 1-2 μερες και να μπορει να χρησιμοποιηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.