Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Παντως αυτους που ειχε σε ταινια η κορη μου στο 206cc δεν ηταν αξιοπιστοι. Ακλουθουσαν την ολη ...φιλοσοφια του αυτοκινητου. http://www.insomnia.gr/topic/236985-peugeot-%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%89-%CE%BF%CF%82/page__p__2075213__hl__peugeot__fromsearch__1#entry2075213
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μπες ebay και αγόρασε εναν αισθητήρα απο Κινα με 15 ευρω μαζι με τα μεταφορικά,ειναι άριστοι και μπαίνουν πανεύκολα. http://cgi.ebay.com/Car-Buzzer-Parking-Reversing-Radar-Backup-Sensor-System-/180630968330?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0e71d80a http://cgi.ebay.com/Car-LED-Display-4-Parking-Sensor-Reverse-backup-Radar-/160546619336?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256152ffc8 χμ αυτοι δουλευουν μονο οταν εχεις οπισθεν?
Alxnks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 χμ αυτοι δουλευουν μονο οταν εχεις οπισθεν? Όλοι οι αισθητηρες δουλεύουν όταν τους δώσεις ρεύμα. Αν το ρεύμα τους το δίνεις με την όπισθεν, θα δουλεύουν τότε, αν τους το δίνεις με άλλον τρόπο, θα δουλεύουν αντίστοιχα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εγω στο civic και το crv εχω βαλει μπρος πισω αλλα στους μπροστινους εχω απενεργοποιησει το "μπιπ".
Aplostra Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Παρήγγειλα ένα «κλασσικό» kit (με τρύπες) για το δικό μου. Βέβαια δεν βρήκα ακριβώς το χρώμα του αυτοκινήτου μου, οπότε πήρα παρεμφερές. Μικρό το κακό. Τον επόμενο μήνα θα επισκεφτώ ένα μαγαζί έτσι κι αλλιώς να διορθώσω κάτι γρατσουνιές, οπότε ίσως του πω να περάσει και τους αισθητήρες ένα χέρι. Ο θεός μαζί μας τώρα για την τοποθέτηση, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να πάρω το τρυπάνι και να το ακουμπήσω στον προφυλακτήρα μου. Θα δείξει. Να τους βάψεις με spray πριν ή μετα την τοποθέτηση,δεν θα εχουν κανένα πρόβλημα. Την τροφοδοσία ρεύματος που εχουν,θα τη συνδέσεις με το φανάρι της όπισθεν,έτσι,θα λειτουργούν μόνο όταν βάζεις όπισθεν(έτσι λειτουργούν όλοι),συνήθως έχουν και εργαλείο ακριβώς στο μέγεθος τους για να κάνεις τις τρύπες.Δεν θελει να ξηλωσεις τον προφυλακτήρα αλλα προσεχε λιγο στο πως θα περάσεις τα καλωδια στο πορτ μπαγκαζ. Το καλώδιο του διαολακου που σου δειχνει αποστάσεις και σφυραει,θα το περάσεις απο το πλάι των πίσω καθισμάτων και θα το φέρεις μπροστά κάτω απο τα πλαστικά να μην φαίνεται. υποψιν στο ebay υπάρχουν: μονο πίσω,μπρος πισω,πισω με καμερα κ' μπρος πισω με καμερα. Η μεγιστη τιμη που θα τους βρεις όλο το πακέτο ειναι 50ευρω μαζί με τα μεταφορικά.Στην Ελλάδα,κλασσικά,χρεώνουν τον κούκο αηδόνι.
maria2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια, πηραμε με τον αντρα μου αισθητηρες παρκαρισματος απο ebay με 10 ευρω, (τους απλους που εχουν μονο ηχο, οχι αυτους με την οθονη ). Τρυπανακι εχει. Θα μετρησουμε να ειναι οι 4 τρυπες συμμετρικες. Μετα το ρευμα απο την οπισθεν πως το παιρνουμε; Το αυτοκινητο ειναι νισαν αλμερα.... Θα πρεπει να ανοιξουμε το φαναρι που εχει την λαμπα της οπισθεν; Μπορειτε να βοηθησετε; κανενα τουτοριαλ απο ιντερνετ? Ευχαριστουμε!
Aplostra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια, πηραμε με τον αντρα μου αισθητηρες παρκαρισματος απο ebay με 10 ευρω, (τους απλους που εχουν μονο ηχο, οχι αυτους με την οθονη ). Τρυπανακι εχει. Θα μετρησουμε να ειναι οι 4 τρυπες συμμετρικες. Μετα το ρευμα απο την οπισθεν πως το παιρνουμε; Το αυτοκινητο ειναι νισαν αλμερα.... Θα πρεπει να ανοιξουμε το φαναρι που εχει την λαμπα της οπισθεν; Μπορειτε να βοηθησετε; κανενα τουτοριαλ απο ιντερνετ? Ευχαριστουμε! Ναι στην λαμπα πανω ή αν εχει καποιο κενό εκει που δινει ρευμα. Επρεπε να παρετε με την οθονιτσα γιατι το ηχητικό ειναι εξαιρετικά εκνευριστικό.
Aplostra Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ειναι "ευκολο" δηλαδη; Να μην παμε σε μαστορα; Ενα πολυμετρο χρεαζεται για να δειτε που περναει το ρευμα.
maria2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 με δοκιμαστικο κατσαβιδι δεν γινεται γιατι ειναι μικρη η ταση;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το δοκιμαστικό κάνει κύκλωμα με το σώμα μας, όταν το βάζουμε στη πρίζα και ακουμπάμε τον.. πισινό του! Στο αυτοκίνητο δεν ξέρω αν θα δουλεύει έτσι..μάλλον λόγω χαμηλής τάσης..
Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ναι στην λαμπα πανω ή αν εχει καποιο κενό εκει που δινει ρευμα. Επρεπε να παρετε με την οθονιτσα γιατι το ηχητικό ειναι εξαιρετικά εκνευριστικό. Γιατί είναι εκνευριστικοί οι ηχητικοί? εγώ πήρα χωρίς οθονίτσα (δεν τους έχω βάλει ακόμα) γιατί ειναι τελείως γύφτικη και δεν μπορούσα να τη βλέπω μέσα στο αμάξι.. είναι τόσο εκνευριστικοί χωρίς την οθόνη? γιατί?
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 τι να σου πω...κι εγω την ιδια ακριβως αποψη με σενα εχω για την οθονιτσα και σε 3 απο τα αυτοκινητα μας εχω βαλει απλα ηχητικο. και με πολλες μετρησεις εχω διαπιστωσει οτι απο το τελευταιο συνεχομενο μπιπ εχω ακριβως 24 ποντους ακομα, οποτε ξερω ποσο ακομα πισω με παιρνει να κανω και παπαλα, ολα μια χαρα.
Inferno_lb13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 θελω να τους βάψω και μετά σκέφτομαι να τους βάλω μόνος μου, το έχεις επιχειρήσει?
Alxnks Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 μονος μου τους εχω βαλει και στα 3 αυτοκινητα. φροντισες να παρεις βαφομενους; και να προσεξεις το σπρει που θα παρεις να μην εχει μεσα ρινισματα μεταλλου γιατι οπως ειναι φυσικο, οι αισθητηρες μετα θα βλεπουν οτι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.