Προς το περιεχόμενο

Adobe Premiere...????

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...μια ακόμη ερώτηση .

Παρατήρησα σε πειραματισμούς με το adobe ,για να το μάθω , πρωτού αρχίσω να φτιάχνω το ταινιάκι που θέλω ( ακόμα βρίσκομαι στο στάδιο σύλληψης από κάμερα , με mjpeg όπως RAM , ,,γνώμη σου;) , έλεγα λοιπόν σε πειραματισμούς , όταν έφτιαχνα μεγάλα projects και τα έσωζα για εργασία αργότερα, είχα ένα πρόβλημα βασικό την στιγμή που τα άνοιγα ξανά!!!

Το project είχε χαθεί και ποιό συγκεκριμένα ,ενώ υπήρχε σαν αρχείο, το timeline ήταν κενό λες και είχα σβήσει ότι είχα βάλει σε προηγούμενη εργασία....???

Δημοσ.
Fidelio

said:

...μια ακόμη ερώτηση .

Παρατήρησα σε πειραματισμούς με το adobe ,για να το μάθω , πρωτού αρχίσω να φτιάχνω το ταινιάκι που θέλω ( ακόμα βρίσκομαι στο στάδιο σύλληψης από κάμερα , με mjpeg όπως RAM , ,,γνώμη σου;) , έλεγα λοιπόν σε πειραματισμούς , όταν έφτιαχνα μεγάλα projects και τα έσωζα για εργασία αργότερα, είχα ένα πρόβλημα βασικό την στιγμή που τα άνοιγα ξανά!!!

Το project είχε χαθεί και ποιό συγκεκριμένα ,ενώ υπήρχε σαν αρχείο, το timeline ήταν κενό λες και είχα σβήσει ότι είχα βάλει σε προηγούμενη εργασία....???

file mou distixos den katalaba xristo apo ayta pou eleges..

Δημοσ.

ναι......

Λοιπόν , έφτιαξα ένα project στο premiere και αργότερα όταν το άνοιξα για να συνεχίσω απλά στο timeline δεν μου έδειχνε τίποτα .

Μήπως γνωρίζεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο;

Δημοσ.

...όχι το άνοιξε αλλά δεν είχε τα αρχεία τοποθετημένα μέσα στο timeline όπως ήταν πριν.Όλα τα άλλα ήταν κανονικά .

Δημοσ.

pantos genikotera kalo einai se opoiadipote efarmogi na soneis sinaixeia kainourgia arxeia dialadi afou ftasei se kapoio simeio na arxiseis ena allo fakelo me to onoma px project01-project02 ktl den einai liges oi fores pou me exei sosei..

Δημοσ.

...ok !

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ , για το συνεχές διαφορετικό σώσιμο, ευχαριστώ φίλε ...

δεν νομίζω οτί υπάρχει κάτι άλλο , έχω δρομολογήσει τον τρόπο που θα κάνω το video που θέλω και όταν το τελειώσω θα επικοινωνήσω να στο στείλω , θα είναι πολύ καλό !( ...σε θυμάμαι από το divx forum που συνέστησες τρόπο για capture και επεξεργασία . Βλέπε divx forum: Τι μου προτείνετε; και θα καταλάβεις τι λέω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...