Προς το περιεχόμενο

Βγαλατε σημαια εξω σημερα?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε με ενόχλησε. απλά το φαντάστηκα σαν εικόνα στη σημερινή εποχή, και πραγματικά είναι πολύ αστείο.

φλεγόμενος σταυρός… εγώ μόνο φλεγόμενη 5Α έχω δει (ταιριάζει και πιο πολύ σαν image)

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε με ενόχλησε. απλά το φαντάστηκα σαν εικόνα στη σημερινή εποχή, και πραγματικά είναι πολύ αστείο.

φλεγόμενος σταυρός… εγώ μόνο φλεγόμενη 5Α έχω δει (ταιριάζει και πιο πολύ σαν image)

Απλα θα ηταν φλεγομενος για να φαινεται απο μακρια.. δεν συμβολιζει κατι αλλο..

Δημοσ.

ας τον κάνανε fluo τότε :P

βασικά αυτό το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ σε συνδυασμό με το σύμβολο που φλέγεται είναι το αστείο της υπόθεσης (για μένα πάντα έτσι; ) βγήκαμε εκτός θέματος όμως

Δημοσ.
Ακροδεξιοί επιτέθηκαν σε μετανάστες που πωλούσαν ελληνικές σημαίες

Παρά τα δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., τα επεισόδια δεν έλειψαν από τη στρατιωτική παρέλαση. Μέλη της «Χρυσής Αυγής», οι οποίοι εμφανίστηκαν λίγο πριν από τις 11, στο Σύνταγμα,

επιτέθηκαν και χτύπησαν μετανάστες που πωλούσαν ελληνικές σημαίες στην πλατεία Συντάγματος.

Οι περίπου 100-150 ακροδεξιοί, έκαναν την εμφάνισή τους αρχικά στην οδό Γεωργίου Α’, στο Σύνταγμα, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον των πολιτικών, αλλά και σε βάρος των μεταναστών, κυρίως των Αλβανών. Στη συνέχεια κάποιοι εξ αυτών κινήθηκαν προς την πλατεία, όπου Πακιστανοί μετανάστες πωλούσαν ελληνικές σημαίες. Τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν, πήραν τις σημαίες και επέστρεψαν στο σημείο που βρίσκονταν, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας είναι δρακόντεια. Από την ΕΛ.ΑΣ. πάντως δεν έγιναν προσαγωγές, ούτε συλλήψεις.

http://www.enet.gr

http://www.koutipandoras.gr/?p=5616

πόσο μα πόσο βλάκες ειναι ορισμένοι;

:eek:

Δημοσ.

Ξερετε, καποτε ηταν υποχρεωτικο :-)

Ευτυχως δεν ειναι τωρα.

Αν με το να την βγαλω καλυτερευαν τα πραγματα εστω και στο ελαχιστο για την Ελλαδα και οσα συμβαινουν θα εβγαζα. Αλλά....

Δημοσ.

Εντάξει κάντε ότι θέλετε (και εγώ προσωπικά το ξέχασα) αλλά μην τα γαμάμε όλα, δηλαδή θέλετε μόνο να κάνουν οι άλλοι κάτι για εσάς και εσείς τίποτα για αυτούς που πέθαναν για μας; Άσχετα αν είμαστε στα χάλια που είμαστε πλέον.

Έχει καταντήσει βαρετό και ηλίθιο να βλέπεις πλέον σε αυτή την χώρα αντι-πατριώτες και πολίτες της που θα σκίσουν τα ρούχα τους για την οποιαδήποτε κακομεταχείριση σε μετανάστη (λαθρό η όχι) .

'Ντάξει είμαστε Έλληνες γαμώτο δεν φυτρώσαμε σαν τα λάχανα, αν εσείς έχετε αφήσει την κακοδιαχείριση τα τελευταία 40+ χρόνια να σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι ιδανικά είχαμε κάποτε σαν λαός μπράβο.

Χωρίς να θέλω να γίνω συνωμοσιολόγος αυτά που έλεγε ο Kissinger πλέον τα βλέπω στην πράξη καθημερινά.

--

ΥΓ. Όποιος θεωρήσει ότι προσβλήθηκε, επειδή δεν έγραψα τίποτε με αυτό το σκεπτικό να κλειστεί στη τρύπα του μίσους του.

Δημοσ.
Έχει καταντήσει βαρετό και ηλίθιο να βλέπεις πλέον σε αυτή την χώρα αντι-πατριώτες και πολίτες της που θα σκίσουν τα ρούχα τους για την οποιαδήποτε κακομεταχείριση σε μετανάστη (λαθρό η όχι) .

βεβαια, όχι και να σκισουμε τα ρούχα μας για τους μετανάστες, δε πανε να γαμηθουνε, εμείς ειμαστε ελληνες...

Δημοσ.

βεβαια, όχι και να σκισουμε τα ρούχα μας για τους μετανάστες, δε πανε να γαμηθουνε, εμείς ειμαστε ελληνες...

Είπα εγώ κάτι τέτοιο;

Επειδή μάλλον παρεξήγησες και δεν ήταν ολοκληρωμένο το ποστ μου αλλά είναι κ νύχτα, εννούσα ότι βλέπεις παντού ανθρώπους έτοιμους να κάνουν τον τρελό χαμό για μετανάστες αλλά κανένα για τους Έλληνες που πλέον είναι στα ίδια σκατά χωμένοι και παραπάνω

Δημοσ.

http://www.koutipandoras.gr/?p=5616πόσο μα πόσο βλάκες ειναι ορισμένοι; :eek:

Ηταν αυτοι που πηγαιναν και τις επαιρναν τζαμπα απο τον Καρατζαφερη; :mrgreen:

Εντάξει κάντε ότι θέλετε (και εγώ προσωπικά το ξέχασα) αλλά μην τα γαμάμε όλα, δηλαδή θέλετε μόνο να κάνουν οι άλλοι κάτι για εσάς και εσείς τίποτα για αυτούς που πέθαναν για μας; Άσχετα αν είμαστε στα χάλια που είμαστε πλέον.Έχει καταντήσει βαρετό και ηλίθιο να βλέπεις πλέον σε αυτή την χώρα αντι-πατριώτες και πολίτες της που θα σκίσουν τα ρούχα τους για την οποιαδήποτε κακομεταχείριση σε μετανάστη (λαθρό η όχι) .'Ντάξει είμαστε Έλληνες γαμώτο δεν φυτρώσαμε σαν τα λάχανα, αν εσείς έχετε αφήσει την κακοδιαχείριση τα τελευταία 40+ χρόνια να σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι ιδανικά είχαμε κάποτε σαν λαός μπράβο. Χωρίς να θέλω να γίνω συνωμοσιολόγος αυτά που έλεγε ο Kissinger πλέον τα βλέπω στην πράξη καθημερινά.--ΥΓ. Όποιος θεωρήσει ότι προσβλήθηκε, επειδή δεν έγραψα τίποτε με αυτό το σκεπτικό να κλειστεί στη τρύπα του μίσους του.

Please οχι παλι με τον Κισσιγκερ. Θα βαλω τον Hal να βγαζει pop up παραθυρο με τα λινκ του paredwse καθε φορα που κανετε login στο ινσομνια :devil:

Δημοσ.

Βασικά έτσι θέλουμε να πιστεύουμε εμείς για να μην έχουμε τύψεις.

Εμείς είμασταν άλλωστε οι πρώτοι που αποκόψαμε τον δεσμό με την Κύπρο και όχι αυτοί. Εμείς δεν ασχολούμαστε καν με τα δικά τους δρώμενα... από υπεροψία να πω;

Τώρα όμως η δική τους οικονομία είναι πιο ισχυρή και δεν μας έχουν και ιδιαίτερη ανάγκη.

αν ηξερες την ιστορια σου,μαλλον το αντιθετο συνεβη... :rolleyes:

Απλα ετυχε τωρα να -υποτιθεται οτι- ειμαστε ελευθεροι.

το ετυχε μου αρεσει.σαν να ξυπνησανε ενα πρωι οι ελληνες και ετυχε να ειναι ελευθεροι.μετα κανανε παρτυ με σημαιες.

Δε κοιτανε να κανουν τιποτα για να βελτιωθει το σημερινο χαλι αλλα δε χανουν ευκαιρια να καταπιανονται με "δοξες" του εθνικου παρελθοντος οι πατριδολαγνοι.

επισης και αυτο μου αρεσει.δηλαδη το να απελευθωρεις απο ενα κατακτητη,το να θυσιασεις την ζωη σου για να δημιουργησεις ενα ανεξαρτητο κρατος οπου ο λαος σου,η φυλη σου και οι γενιες που θα την ακολουθησουν θα μπορει να ζει οπως εκεινη θελει ελευθερα,αυτο το δικαιωμα της ανεξαρτησιας και ελευεριας στο συγχρονο νεο-ελληνικο λεξιλογιο σημαινει: "δοξα" του παρελθοντος. και σε εισαγωγικα κιολας η δοξα.

μαλιστα.

Καλά με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να βάλουμε και σημαία για τη νίκη μας στη μάχη του μαραθώνα το 490.

Τους τιμούμε (αφού θέλετε) με τις στρατιωτικές/σχολικές παρελάσεις, οι σημαίες είναι περιττές.

με το ιδιο σκεπτικο εχουμε κανει κατι καλυτερο:

agnostos_stratiotis.jpg

η δημιουργια του πρωτου επισημου ελληνικου κρατους ξεκινησε ομως το 1821 οποτε μααααλον η ελληνικη σημαια και η εορτη εχει να κανει πιο πολυ με αυτο το γεγονος ε;

Φυσικά και όχι , μα δεν έχω καν σημαία γιατί δεν συμβολίζει τίποτα για εμένα.

Πατρίδα μου όλη η γη.

φυσικα και πατριδα μας ειναι ολη η γη.

αλλα για την ωρα θα κατσουμε στην θαλπωρη και ζεστασια του δωματιου μας,ρουφοντας που και που την παγωμενη φραπεδια μας,ακουγοντας το τελευταιο χιτ του ρεμου στο ραδιο και μπροστα στο νεο μονιτορ που πηραμε απο την προσφορα του e-shop,γραφουμε στο ιντερνετ τις σκεψεις μας για το πως πατριδα μας ειναι ολη η γη.

Να παμε ομως να μεινουμε σε κανα αλλο μερος της πατριδας μας και να προσαρμουστε στην καθημερινοτητα των εκει συμπατριωτων μας,πχ σε καμια Αφρικη,σε καμια Μεση Ανατολη,σε καμια Ασια η Λατινικη Αμερικη,να περναμε την ζωη μας οπως την περνανε και εκεινοι,οπως επιβιωνουν και εκεινοι, ε ενταξει μπορει και να περιμενει, καλα ειμαστε κα εδω.

Δημοσ.

αν ηξερες την ιστορια σου,μαλλον το αντιθετο συνεβη... :rolleyes:

Δηλαδή όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο στείλαμε στρατό και διώξαμε τους Τούρκους; Σορυ δεν το ήξερα.

Δημοσ.

οχι κατι καλυτερο: οι κυπριοι ριξανε δικα μας σκαφη με ελληνες στρατιωτες που στειλαμε για ενισχυση οταν εγινε η εισβολη.

ασε το ωραιο που αυτο το κτηνος ο Παπαδοπουλος ειχε δυο μεραρχιες στην Κυπρο για την προστασια της,αλλα ο εθνικος πατερας Καρμανλης οταν επεστρεψε τις απομακρυνε και εγινε υστερα η εισβολη.

τυχαιο; δεν νομιζω.

Δημοσ.

...Το βράδυ άναψαν φωτιές στην Ακρόπολη. Στον Λυκαβηττό στήθηκε ένας φλεγόμενος σταυρός, που έφερε την φράση «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ»...

kkk05.jpg :-D

οχι κατι καλυτερο: οι κυπριοι ριξανε δικα μας σκαφη με ελληνες στρατιωτες που στειλαμε για ενισχυση οταν εγινε η εισβολη.

ασε το ωραιο που αυτο το κτηνος ο Παπαδοπουλος ειχε δυο μεραρχιες στην Κυπρο για την προστασια της,αλλα ο εθνικος πατερας Καρμανλης οταν επεστρεψε τις απομακρυνε και εγινε υστερα η εισβολη.

τυχαιο; δεν νομιζω.

Ακόμη μια απόδειξη ότι οι κύπριοι είναι ρατσιστές. ^_^

Δημοσ.

Γιατί μόνο η Γη; Είσαι ρατσιστής και μισαλλόδοξος για τους άλλους πλανήτες; :P

Και εσύ επίσης με τις άλλες διαστάσεις , δεν είναι πατρίδα σου δηλαδή η διάσταση των πνευμάτων? :shock: :shock:

ΛΟΛ

και όσο για την ερώτηση σου δεν μπορώ να στην απαντήσω γιατί τελειωσε η εκπομπή του χαρδαβέλλα με τους εξωγήινους και ξεμείναμε από υλικό για συζήτηση :devil:

Απλα θα ηταν φλεγομενος για να φαινεται απο μακρια.. δεν συμβολιζει κατι αλλο..

και γιατί να μην του βάλουν λαμπιόνια όπως στο χριστουγεννιάτικο δέντρο? πρέπει ντε και καλά να τον κάψουν όπως τον καρνάβαλο? :devil: :devil:

Δημοσ.
το ετυχε μου αρεσει.σαν να ξυπνησανε ενα πρωι οι ελληνες και ετυχε να ειναι ελευθεροι.μετα κανανε παρτυ με σημαιες.

Εμεις, που ειμαστε τωρα ζωντανοι (οι αλλοι δεν υπαρχουν πια). Οχι ολοκληρος ο Ελληνισμος ολων των αιωνων. Το οτι ζουσε καποιος ελληνας πριν καποια χρονια δε σημαινει οτι εχεις την οποιαδηποτε σχεση με αυτον και πως μπορεις ανετα να χρησιμοποιεις το πρωτο πληθυντικο βαζοντας και τον εαυτο σου μεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...