Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μη μου βάζεις ιδέες!... Έλεγα το καλοκαίρι να πάω στην Κύπρο,αλλά τώρα σκέπτομαι σοβαρά να έρθω στο Λονδίνο, να γνωρίσω 2 λαούς! Ή μήπως θα γνωρίσω περισσότερους; θα γνωρισεις πανω απο 200 λαους εδω.Το Λονδινο δεν Λευκωσια η Παφος.
RedPanda Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 θα γνωρισεις πανω απο 200 λαους εδω.Το Λονδινο δεν Λευκωσια η Παφος. Δεν άκουσες τι είπε η Άνγκελα ? Ο πολυπολιτισμός απέτυχε.
ioannnis Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δηλαδή θεωρείς ακραία την αίσθησή μου ότι κάποιοι δεν με αντιπαθούνε και ότι δεν τους αντιπαθώ και 'γω; Μάλιστα. Το ακούσαμε και αυτό. Ε είμαι ακραίος τότε. Δεν αντιπαθώ κάποιον και δεν νιώθω ότι με αντιπαθούν. Και γ@μ0 τις ακρότητες μιλάμε. Καληνύχτα. Ακροτητα στη περιπτωση σου ειναι το να νομιζεις οτι σε αντιπαθει ενας ολοκληρος λαος. Μαλλον σε βολευει να το νομιζεις ετσι Δηλαδή έχεις εσύ κοινό νου, που λες ξεκάθαρα, πως εγώ είμαι ρατσιστής; Δεν χρησιμοποιείς καλύτερα τρίτο ενικό; Και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, έκανες ερεύνα πάνω σε μένα, και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Τι άλλο θα ακούσω ακόμα, απορώ. Και μια διευκρίνηση, όπως έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο, αν δεν πας να δεις, εσύ ο ίδιος, πως έχει το πράμα στην Κύπρο, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, χωρίς καν, να το έχεις διερευνήσει το θέμα, μιας και έχεις κοινό νου. Χίλια άτομα να σου πουν το ίδιο, μικρή σημασία θα έχει. Eχεις δει κανεναν ρατσιστη να παραδεχεται οτι ειναι? Και τελοσπαντων ποιος ειναι για σενα ο ρατσιστης? ο κανενας? Τι ερευνα να κανω πανω σου, αφου απο μονος σου φανερωνεσαι! Ακομα και αν παω Κυπρο να δω, ειναι αδυνατον να τους ρωτησω ολους εναν-εναν. Εσυ δηλαδη πόσους ρωτησες απο το μισο εκατομμυριο κατοικους? πανω απο 12 ατομα?.. "κυπριους που αδιαφορουν για τους ελληνες", σημαίνει πως δεν είναι ούτε έτσι ούτε γιουβέτσι. Στο εξηγησα αυτο. Προκειται για ρατσιστικα στερεοτυπα, προκαταλειψεις και γενικευσεις, οχι για τη πραγματικοτητα. Θα ηθελες να αδιαφορουν, αλλα δεν ειναι ετσι. Το ακραιο δεν μπορει να υποκασταστησει τη λογικη και τη πραγματικοτητα. Για να τελειωνουμε.Η Κυπρος ειναι Τουρκικη η αν δεν ειναι να γινει να γλιτωσουν οι Κυπριοι απο το νεολληνικο μανουριασμα Δεν μπορουσα θα εσκαγα Eνω το τουρκικο μανουριασμα ειναι καλυτερο?
mitsikas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ακροτητα στη περιπτωση σου ειναι το να νομιζεις οτι σε αντιπαθει ενας ολοκληρος λαος. Μαλλον σε βολευει να το νομιζεις ετσι Σύγγνωμη γιατί θα τρελαθούμε τελείως. Για μένα μιλάς να με «αντιπαθεί ενας ολοκληρος λαος»; Έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα; Είσαι σίγουρος ότι σε 'μένα απαντάς;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Πολύς λόγος γίνεται για Κύπρο και δεν ξέρω αν η μόνη επαφή που έχουν οι περισσότεροι είναι το πολύ μερικά άτομα από τη σχολή ή κάτι τέτοιο. Μόνο ο demessakis είπε πως έζησε στην Κύπρο. Καθεσαι κι εσυ τωρα να φερεις αντιρρηση μπρος στον Ελληνα που γνωρισε 15-20-30 Κυπριους στη Ζιμπαμπουε... Γνωρισες 30 Κυπριους στη Ζιμπαμπουε? Γνωρισες την Κυπρο, ασε τους αλλους να λενε. Συμφωνα λοιπον με οσα εχω διαβασει στο παρον thread, και με τη λογικη "ρε μπζηλε αφου γνωρισα 30 Κυπραιους, δε πα να λες οτι θες, εγω ξερω καλυτερα!" τοτε ο μεσος Αθηναιος γνωριζει τον μισο πλανητη, καλυτερα απο τον καθενα, αν λαβουμε υποψιν απο ποσες χωρες μεταναστες βλεπει καθημερινα μπροστα του
ioannnis Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moυ θυμιζει μια γνωστη μου που πηγε 2 φορες διακοπες στη Γαλλια και τωρα νιωθει οτι τα ξερει ολα για τη Γαλλια. Ασχετως αν δε ξερει που πεφτει στο χαρτη Σύγγνωμη γιατί θα τρελαθούμε τελείως. Για μένα μιλάς να με «αντιπαθεί ενας ολοκληρος λαος»; Έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα; Είσαι σίγουρος ότι σε 'μένα απαντάς; Μα δεν ειπες "Δηλαδή θεωρείς ακραία την αίσθησή μου ότι κάποιοι δεν με αντιπαθούνε και ότι δεν τους αντιπαθώ και 'γω;"
mitsikas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ακροτητα στη περιπτωση σου ειναι το να νομιζεις οτι σε αντιπαθει ενας ολοκληρος λαος. Μαλλον σε βολευει να το νομιζεις ετσι Μα δεν ειπες "Δηλαδή θεωρείς ακραία την αίσθησή μου ότι κάποιοι δεν με αντιπαθούνε και ότι δεν τους αντιπαθώ και 'γω;" Αντιλαμβάνεσαι ότι γράφω πως δεν με αντιπαθούν και απαντάς σε αντιπαθει; Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ άρνησης και κατάφασης;
ioannnis Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ok φαινεται εγινε λαθος. Ξαναδιαβασα το διαλογο μας. Οταν ειπα "συνηθως ο καθενας κραταει το συμπερασμα εκεινο που τον "βολευει", αυτο δηλαδη που συμπιπτει με τις πεποιθησεις του(ακραιες ως επι το πλειστον)" δεν εννοουσα βεβαια ολο το κοσμο αλλα τους ακραιους που βγαζουν γενικο κανονα απο ενα μικρο δειγμα. Εσυ απ οτι καταλαβα δεν ανηκεις σε αυτους
demessakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Eχεις δει κανεναν ρατσιστη να παραδεχεται οτι ειναι? Και τελοσπαντων ποιος ειναι για σενα ο ρατσιστης? ο κανενας? Τι ερευνα να κανω πανω σου, αφου απο μονος σου φανερωνεσαι! Ακομα και αν παω Κυπρο να δω, ειναι αδυνατον να τους ρωτησω ολους εναν-εναν. Εσυ δηλαδη πόσους ρωτησες απο το μισο εκατομμυριο κατοικους? πανω απο 12 ατομα?.. Για αρχή, ας πούμε, πως γνωρίζεις ελάχιστα (η σχεδόν καθόλου) τον άλλον. Ποιος ο λόγος να τον θεωρείς ρατσιστή; Οπότε για σένα, όλοι είναι ρατσιστές; Έτσι εύκολα έχεις μάθει να βγάζεις συμπεράσματα; Και ρατσιστής, ως προς τι; Εσύ καθορίζεις την έννοια; Ή μήπως, όποιος διαφωνεί μαζί σου, αναγκαστικά, πρέπει να "στολιστεί" με διάφορα άστοχα κοσμητικά επίθετα και άστοχους χαρακτηρισμούς, από σένα, επειδή δεν μπορείς να εκφράσεις σωστή αντιπαράθεση; Όταν λες, πως φανερώνομαι, τι εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα. Μην αφήνεις υπονοούμενα! Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Όταν λέω πως είναι η συμπεριφορά των άλλων απέναντι μας, είναι "έτσι", αυτομάτως ότι χαρακτηρίζει τους άλλους, χαρακτηρίζει και μένα; Δεν νομίζω ρε φίλε, και είμαι σίγουρος, πως το συμπέρασμα, βγήκε πάλι, όπως και το ότι είμαι ρατσιστής, ε; Κρίμα . Στο εξηγησα αυτο. Προκειται για ρατσιστικα στερεοτυπα, προκαταλειψεις και γενικευσεις, οχι για τη πραγματικοτητα. Θα ηθελες να αδιαφορουν, αλλα δεν ειναι ετσι. Το ακραιο δεν μπορει να υποκασταστησει τη λογικη και τη πραγματικοτητα. Το παραπάνω το έγραψα, γιατί δεν μπόρεσες να το κατανοήσεις. Αλλά και πάλι, απάντηση δεν έδωσες . Οπότε σε ξαναρωτώ, γνωρίζεις πολλούς Κύπριους, που είναι αδιάφοροι (ή αν το θες, δεν είναι ούτε "έτσι", ούτε "γιουβέτσι"); Είχα αναφέρει σε παλιότερο ποστ, αν δεν πιστεύεις αυτά που λέω, πήγαινε Κύπρο, να δεις τι παίζει. Εφόσον, δεν θέλεις να πας, τότε μείνε στο ψέμα. Εξάλλου εσύ το επέλεξες.
ioannnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Για αρχή, ας πούμε, πως γνωρίζεις ελάχιστα (η σχεδόν καθόλου) τον άλλον. Ποιος ο λόγος να τον θεωρείς ρατσιστή; Οπότε για σένα, όλοι είναι ρατσιστές; Έτσι εύκολα έχεις μάθει να βγάζεις συμπεράσματα; Και ρατσιστής, ως προς τι; Εσύ καθορίζεις την έννοια; Ή μήπως, όποιος διαφωνεί μαζί σου, αναγκαστικά, πρέπει να "στολιστεί" με διάφορα άστοχα κοσμητικά επίθετα και άστοχους χαρακτηρισμούς, από σένα, επειδή δεν μπορείς να εκφράσεις σωστή αντιπαράθεση; Όταν λες, πως φανερώνομαι, τι εννοείς; Μίλα ξεκάθαρα. Μην αφήνεις υπονοούμενα! Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Όταν λέω πως είναι η συμπεριφορά των άλλων απέναντι μας, είναι "έτσι", αυτομάτως ότι χαρακτηρίζει τους άλλους, χαρακτηρίζει και μένα; Δεν νομίζω ρε φίλε, και είμαι σίγουρος, πως το συμπέρασμα, βγήκε πάλι, όπως και το ότι είμαι ρατσιστής, ε; Κρίμα . Φιλε μου, όπως βλεπεις μιλαω οντως ξεκαθαρα και χωρις υπονοουμενα. Αντιθετα εσυ αποφευγεις να απαντας ευθεως ενω αλλα τα προσπερνας με αποτελεσμα να πρεπει να επαναλαμβανομαι. Ρατσιστη μπορεις ευκολα να θεωρησεις καποιον οταν ακουσεις τις ρατσιστικες-παραλογες αποψεις του. Ρατσιστης ως προς το συγκεκριμενο θεμα για το οποιο θα μιλησει. Δεν κανω ποτέ υβριστικους ή αστοχους χαρακτηρισμους, μόνο με επιχειρηματα, όπως βλεπεις. Εχεις την εντυπωση ότι εσυ εκφραζεις «σωστη αντιπαραθεση»? Όταν χαρακτηριζεις συληβδην ένα εθνος αρνητικα, αυτό το θεωρεις λογικο? Το παραπάνω το έγραψα, γιατί δεν μπόρεσες να το κατανοήσεις. Αλλά και πάλι, απάντηση δεν έδωσες . Οπότε σε ξαναρωτώ, γνωρίζεις πολλούς Κύπριους, που είναι αδιάφοροι (ή αν το θες, δεν είναι ούτε "έτσι", ούτε "γιουβέτσι"); Είχα αναφέρει σε παλιότερο ποστ, αν δεν πιστεύεις αυτά που λέω, πήγαινε Κύπρο, να δεις τι παίζει. Εφόσον, δεν θέλεις να πας, τότε μείνε στο ψέμα. Εξάλλου εσύ το επέλεξες. Ναι εγω ειμαι στο ψεμα, ευτυχως όμως εσυ γνωριζεις τη πραγματικη αληθεια… Ειπαμε, και να πας στη Κυπρο είναι αδυνατον να ρωτησεις 500χιλ. κοσμο έναν προς έναν. Κανε ψηφοφορια και τοτε μαθε Το πιο λογικο παντως είναι ότι κι εμεις και οι κυπριοι συμπαθουμε αλληλους, όπως δηλαδη συμπαθιουνται μεταξυ τους τα μελη μια οικογενειας.
demessakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Φιλε μου, όπως βλεπεις μιλαω οντως ξεκαθαρα και χωρις υπονοουμενα. Αντιθετα εσυ αποφευγεις να απαντας ευθεως ενω αλλα τα προσπερνας με αποτελεσμα να πρεπει να επαναλαμβανομαι. Ρατσιστη μπορεις ευκολα να θεωρησεις καποιον οταν ακουσεις τις ρατσιστικες-παραλογες αποψεις του. Ρατσιστης ως προς το συγκεκριμενο θεμα για το οποιο θα μιλησει. Δεν κανω ποτέ υβριστικους ή αστοχους χαρακτηρισμους, μόνο με επιχειρηματα, όπως βλεπεις. Εχεις την εντυπωση ότι εσυ εκφραζεις «σωστη αντιπαραθεση»? Όταν χαρακτηριζεις συληβδην ένα εθνος αρνητικα, αυτό το θεωρεις λογικο? Εφόσον σε αναγκάζω να επαναλαμβάνεσαι, σε ρωτώ για τρίτη φορά, ξέρεις πολλούς Κύπριους, που αδιαφορούν για τους Έλληνες; Επίσης, επειδή μιλάς ξεκάθαρα και χωρίς υπονοούμενα, σε ρωτώ για δεύτερη φορά, πως έβγαλες το συμπέρασμα, πως είμαι ρατσιστής; Όλοι νομίζεις είμαστε ίδιοι; Για να σε διευκολύνω, είχα γράψει παλιότερα, πως υπάρχουν Κύπριοι που αισθάνονται Έλληνες (δηλαδή μας αγαπούν), και υπάρχουν Κύπριοι, που αισθάνονται προδομένοι από τους Έλληνες (δηλαδή μας μισούν). Από αυτό εδώ, πως έβγαλες, πως είμαι ρατσιστής, ενώ συν τοις άλλοις, ανέφερα, πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτούς; Και κάτι ακόμη, γιατί νομίζω πως κι εδώ θα κάνεις λάθος, τι γνώμη νομίζεις πως έχουν οι Ελληνοκύπριοι για τους Τουρκοκύπριους; Ναι εγω ειμαι στο ψεμα, ευτυχως όμως εσυ γνωριζεις τη πραγματικη αληθεια… Ειπαμε, και να πας στη Κυπρο είναι αδυνατον να ρωτησεις 500χιλ. κοσμο έναν προς έναν. Κανε ψηφοφορια και τοτε μαθε Το πιο λογικο παντως είναι ότι κι εμεις και οι κυπριοι συμπαθουμε αλληλους, όπως δηλαδη συμπαθιουνται μεταξυ τους τα μελη μια οικογενειας. Ε, τώρα, συνεχίζεις τα άστοχα σχόλια. Γιατί το κάνεις αυτό; Έστω και ένα μικρό δείγμα να ρωτήσεις, θα διαπιστώσεις αυτό που ανέφερα. Είναι αδιανόητο, να ρωτήσεις 10 άτομα, και να μην λάβεις και τις 2 απαντήσεις. Η διαφορά που θα έχει, αν τους ρωτήσεις όλους, θα είναι το ποσοστό που θα βγάλεις . Πάντως άξια θαυμασμού είναι η εμμονή σου, πως έχεις δίκιο, για κάτι που απλά θεωρείς πως είναι έτσι, χωρίς να έχεις ρωτήσει κάποιον που γνωρίζει, ή να έχεις διαβάσει οτιδήποτε σχετικό. Και μια ρητορική ερώτηση, οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί, δεν είναι Έλληνες; Οι ΠΑΟΚτσήδες με τους Αριανούς; Οι δεξιοί με τους αριστερούς (σε Έλληνες αναφέρομαι), δεν είναι Έλληνες; Μήπως υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους; Ή εδώ δεν στέκει ότι είμαστε αδέρφια; Εντάξει ξέφυγα λίγο, αλλά ήθελα να τονίσω το τελευταίο λάθος σου. ΥΓ. Τους άστοχους χαρακτηρισμούς, να ξέρεις, πάντα τους επιστρέφω.
ioannnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εφόσον σε αναγκάζω να επαναλαμβάνεσαι, σε ρωτώ για τρίτη φορά, ξέρεις πολλούς Κύπριους, που αδιαφορούν για τους Έλληνες; Επίσης, επειδή μιλάς ξεκάθαρα και χωρίς υπονοούμενα, σε ρωτώ για δεύτερη φορά, πως έβγαλες το συμπέρασμα, πως είμαι ρατσιστής; Όλοι νομίζεις είμαστε ίδιοι; Για να σε διευκολύνω, είχα γράψει παλιότερα, πως υπάρχουν Κύπριοι που αισθάνονται Έλληνες (δηλαδή μας αγαπούν), και υπάρχουν Κύπριοι, που αισθάνονται προδομένοι από τους Έλληνες (δηλαδή μας μισούν). Από αυτό εδώ, πως έβγαλες, πως είμαι ρατσιστής, ενώ συν τοις άλλοις, ανέφερα, πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτούς; Και κάτι ακόμη, γιατί νομίζω πως κι εδώ θα κάνεις λάθος, τι γνώμη νομίζεις πως έχουν οι Ελληνοκύπριοι για τους Τουρκοκύπριους; Kαταρχην δεν εχω πει οτι εισαι ρατσιστης. Εχω σχολιασει καποια ρατσιστικα posts σου, αν θυμαμαι καλα. Σημειωσε πως το αν ξερω κυπριους που αδιαφορουν για τους ελληνες ή το τι γνωμη νομιζω οτι εχουν οι ελληνοκυπριοι για τους τουρκοκυπριους ΔΕΝ εχει καμμια σημασια. Ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του αλλα αυτο δεν αλλαζει τα πραγματα. Ε, τώρα, συνεχίζεις τα άστοχα σχόλια. Γιατί το κάνεις αυτό; Έστω και ένα μικρό δείγμα να ρωτήσεις, θα διαπιστώσεις αυτό που ανέφερα. Είναι αδιανόητο, να ρωτήσεις 10 άτομα, και να μην λάβεις και τις 2 απαντήσεις. Η διαφορά που θα έχει, αν τους ρωτήσεις όλους, θα είναι το ποσοστό που θα βγάλεις . Πάντως άξια θαυμασμού είναι η εμμονή σου, πως έχεις δίκιο, για κάτι που απλά θεωρείς πως είναι έτσι, χωρίς να έχεις ρωτήσει κάποιον που γνωρίζει, ή να έχεις διαβάσει οτιδήποτε σχετικό. Και μια ρητορική ερώτηση, οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί, δεν είναι Έλληνες; Οι ΠΑΟΚτσήδες με τους Αριανούς; Οι δεξιοί με τους αριστερούς (σε Έλληνες αναφέρομαι), δεν είναι Έλληνες; Μήπως υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους; Ή εδώ δεν στέκει ότι είμαστε αδέρφια; Εντάξει ξέφυγα λίγο, αλλά ήθελα να τονίσω το τελευταίο λάθος σου. Ωστε εισαι και στατιστικολογος, διενεργεις γκαλοπς και ρωτας κοσμο? Εγω δεν εχω εμμονες, εσυ εχεις. Εγω ειμαι με τη λογικη και τη πραγματικοτητα. Ουτε γενικευσεις, ουτε απλοποιησεις, ουτε φαντασιωσεις. Τι σχετικο να εχω διαβασει και απο ποιον? Εσυ τι διαβασες? Οι ποδοσφαιρικες ομαδες παλι τι σχεση εχουν? Γιατι μπλεκεις τον χουλιγκανισμο? Τελος θελω να μου εξηγησεις ποιο ακριβως ειναι το "λαθος" μου.
demessakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Kαταρχην δεν εχω πει οτι εισαι ρατσιστης. Εχω σχολιασει καποια ρατσιστικα posts σου, αν θυμαμαι καλα. Σημειωσε πως το αν ξερω κυπριους που αδιαφορουν για τους ελληνες ή το τι γνωμη νομιζω οτι εχουν οι ελληνοκυπριοι για τους τουρκοκυπριους ΔΕΝ εχει καμμια σημασια. Ο καθενας μπορει να εχει τη γνωμη του αλλα αυτο δεν αλλαζει τα πραγματα. Οι 2 πρώτες φράσεις, αλληλοεξουδετερόνονται, οπότε, τις αφήνω ασχολίαστες. Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνείς, πως βγάζεις δικά σου συμπεράσματα, τα οποία, δεν βασίζονται πουθενά, και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και απλά, προσπαθείς, να διαστρεβλώσεις, την πραγματικότητα, επειδή δεν συνάδει με τα πιστεύω σου. Το είχα καταλάβει, και το δέχομαι. Ωστε εισαι και στατιστικολογος, διενεργεις γκαλοπς και ρωτας κοσμο? Εγω δεν εχω εμμονες, εσυ εχεις. Εγω ειμαι με τη λογικη και τη πραγματικοτητα. Ουτε γενικευσεις, ουτε απλοποιησεις, ουτε φαντασιωσεις. Τι σχετικο να εχω διαβασει και απο ποιον? Εσυ τι διαβασες? Οι ποδοσφαιρικες ομαδες παλι τι σχεση εχουν? Γιατι μπλεκεις τον χουλιγκανισμο? Τελος θελω να μου εξηγησεις ποιο ακριβως ειναι το "λαθος" μου. Πάλι μου τα χαλάς. Εσύ είσαι αυτός που κάνεις λόγο για δείγμα 500.000 ατόμων. Για ρίξε μια ματιά, σε προηγούμενα σχόλια σου. Εγώ απλά επισήμανα, πως για να καταλάβεις αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω, αρκεί ένα δείγμα της τάξης των 10 ατόμων (ίσως να είναι και πολλά). Όσον αφορά την συγκεκριμένη (μια, και όχι πολλές) εμμονή, μάλλον δεν κατάλαβες. Οπότε και να πάω να σου εξηγήσω, πάλι μέχρι μεθαύριο, θα προσπαθώ. Εγώ δεν χρειάστηκε να διαβάσω καμιά ερεύνα, ούτε και να ρωτήσω άτομα που έχουν πάει στην Κύπρο, για να βγάλω το αποτέλεσμα, γιατί απλά έζησα εκεί. Αυτό με τις ομάδες, νομίζω πως έγραψα, πως ξεφεύγει από την κουβέντα. Όπως νομίζω πως έγραψα πως ήταν ρητορική ερώτηση . Το πιο μεγάλο από τα λάθη σου, είναι, πως είσαι ισχυρογνώμων.
ioannnis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Οι 2 πρώτες φράσεις, αλληλοεξουδετερόνονται, οπότε, τις αφήνω ασχολίαστες. Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνείς, πως βγάζεις δικά σου συμπεράσματα, τα οποία, δεν βασίζονται πουθενά, και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και απλά, προσπαθείς, να διαστρεβλώσεις, την πραγματικότητα, επειδή δεν συνάδει με τα πιστεύω σου. Το είχα καταλάβει, και το δέχομαι. Τι σημαινει "αλληλοεξουδετερωνονται"? Αυτα που εγραψες κατοπιν δεν εχουν σχεση με τη πραγματικοτητα, ειναι δικες σου αυθαιρετες σκεψεις. Πάλι μου τα χαλάς. Εσύ είσαι αυτός που κάνεις λόγο για δείγμα 500.000 ατόμων. Για ρίξε μια ματιά, σε προηγούμενα σχόλια σου. Εγώ απλά επισήμανα, πως για να καταλάβεις αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω, αρκεί ένα δείγμα της τάξης των 10 ατόμων (ίσως να είναι και πολλά). Όσον αφορά την συγκεκριμένη (μια, και όχι πολλές) εμμονή, μάλλον δεν κατάλαβες. Οπότε και να πάω να σου εξηγήσω, πάλι μέχρι μεθαύριο, θα προσπαθώ. Εγώ δεν χρειάστηκε να διαβάσω καμιά ερεύνα, ούτε και να ρωτήσω άτομα που έχουν πάει στην Κύπρο, για να βγάλω το αποτέλεσμα, γιατί απλά έζησα εκεί. Αυτό με τις ομάδες, νομίζω πως έγραψα, πως ξεφεύγει από την κουβέντα. Όπως νομίζω πως έγραψα πως ήταν ρητορική ερώτηση . Το πιο μεγάλο από τα λάθη σου, είναι, πως είσαι ισχυρογνώμων. Μη μπερδευεσαι, οι 500χιλ. δεν ειναι δειγμα, ειναι ολοτητα. Μονο αν γνωριζεις την αποψη της ολοτητας (με μια ψηφοφορια) μπορεις να ξερεις τι λενε. Αλλιως θα βγαζεις παντα "συμπερασμα" απο δειγμα 10 ατομων... Μα και να εζησες εκει, αν φορας παρωπιδες δε προκειται να αντιληφθεις τι συμβαινει. Μενεις παντα προσανατολισμενος στις εμμονες σου. Με αυτη τη λογικη εισαι κι εσυ ισχυρογνωμων, αφου επιμενεις στην στειρα επιχειρηματολογια σου(εμεινες εκει, ειχες δειγμα 10 ατομων, τα εμαθες ολα) Μεγα σφαλμα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Νομιζω πρεπει να ανοιχτει αλλο θεμα για την Κυπρο.Εχουμε ξεφυγει.''Ειναι Ελληνες οι Κυπριοι?'' θα το ονομαζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.