redfish Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ο αδερφος μου παραγγειλε απο τα multirama φλωρινας το καινουργιο μοντελο με την 17αρα οθονη. ο τυπος που εχει το καταστημα το εχει παραγγειλει απο το bestdeals.gr και το πληρωσε 2500ευρω ενω στον αδερφο μου του το χρεωσε 2700, οσο γραφει στο site του multirama. επισης μπορεις να το παραγγειλεις και απο το bestdeals.gr στα 2529ευρω. τι να κανουμε τωρα σ'αυτη την περιπτωση???
telegamesvg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 χμ... ακυρωνεις την παραγγελια και το παραγγελνεις απ'ευθειας απο το bestdeals ?
redfish Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 το παραλαβαμε εχθες. σημερα ειδα το κουτι οτι το παραγγειλε απο το bestdeals και μπηκα στο site να δω την τιμη.
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 8. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών Ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει προϊόν που έχει αγοράσει απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων MULTIRAMA απλά και μόνο λόγω μεταμέλειας (αλλαγής γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις: Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, στο κατάστημα από το οποίο αγοράσθηκε το προϊόν. Επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται δηλαδή τα Σάββατα). Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κλπ) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσης, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κλπ). Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό P.O.S. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ: α) Υπολογιστές και λοιπά προϊόντα κατά παραγγελία (Built-To-Order), β) ανοικτές συσκευασίες κινητών τηλεφώνων (σκισμένη ταινία ασφαλείας), γ) ανοικτές μνήμες ψηφιακών και USB αποθηκευτικά μέσα, δ) ανοικτά αναλώσιμα (μελάνια, χαρτιά, CD, DVD, κλπ, ε) ανοικτά προγράμματα/software και παιχνίδια (games), στ) εκτυπωτές που έχουν χρησιμοποιηθεί (έχουν χρησιμοποιηθεί τα μελάνια τους), ζ) συνδέσεις Internet, η) προϊόντα από τα οποία λείπει το σειριακό νούμερο, θ) για προϊόντα που αγοράσθηκαν με καταναλωτικό δάνειο δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων λόγω αδυναμίας ακύρωσης του καταναλωτικού δανείου, ο καταναλωτής δικαιούται αποκλειστικά να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. Προϊόν το οποίο έχει πωληθεί με επιπλέον δώρο (πχ δωρεάν μνήμη κλπ) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών. Ο καταναλωτής ευθύνεται να αποθηκεύσει (backup) και διαγράψει (delete) τυχόν δεδομένα (data) που κατέγραψε ή προγράμματα (software) που εγκατέστησε σε σκληρό δίσκο ή οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μέσο επιστρεφόμενου προϊόντος. Η MULTIRAMA δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή αποκάλυψη τέτοιων δεδομένων ή προγραμμάτων. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η MULTIRAMA , κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις. Η MULTIRAMA διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών τη, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα ή τα καταστήματά της. Η πολιτική επιστροφών της MULTIRAMA δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο 210 8181180 υπ΄όψιν SITE αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την Multirama, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 6 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΚ 185 31, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ SUPPORT PLUS Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 801-11-15000 ή με fax στο 210 8181180 ή στο email [email protected]. Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη. Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία. http://www.multirama.gr/legal/sales
disqualified Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ακριβώς. Δεν ανοίγεις τη συσκευασία του και το γυρνάς πίσω και ειναι υποχρεωμένοι να το πάρουν χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις
redfish Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 δυστηχως το'χει ανοιξει και το'χει χρησιμοποιησει.
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Απ ότι κατάλαβα (και εκεί που λέει ότι είσαι υπεύθυνος να πάρεις backup από τα δεδομένα που έχεις μέσα στο PC πριν το επιστρέψεις) μπορεί να το έχει ανοίξει και χρησιμοποιήσει (λογικό anyway, μπορεί να το επιστρέψει κάποιος επειδή του είναι μικρό το πληκτρολόγιο πχ, έχει το δικαίωμα). Απλά πρέπει να έχει κρατήσει και να μην έχει καταστρέψει τη συσκευασία. Τώρα αν ανοίγοντας το έσκισε το κουτί, βίασε τα αφρολέξ και ατίμασε τα πλαστικά σακουλάκια ... μάλλον υπάρχει πρόβλημα
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 8. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών Αυτό έκανα και εγώ με μία TV που πήρα πρόσφατα και μάλιστα όχι Online. Πήγα την άλλη μέρα και μου έδωσαν τα λεφτά μου σε μετρητά, χωρίς πολλά πολλά.
redfish Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 μπορει καποιος που εχει καταστημα multirama να παιρνει προιοντα απο αλλα καταστηματα και να τα πουλαει στην τιμη των multirama? γιατι την στιγμη που υπαρχει στο site της multirama το συγκεκριμενο μοντελο, δεν το παραγγειλε απο εκει αλλα απο ενα αλλο καταστημα και εβγαλε κερδος 200ευρω. αν το αναφερω στο κεντρικο multirama μπορουν να κανουν κατι?
ivyhae Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Σιγουρα εχεις δικαιωμα επιστροφης του macbook σε αυτο δεν τιθεται θεμα αλλα να σε ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση?Πριν το αγορασεις δεν ρωτησες ποσο εχει?Φανταζομαι ρωτησες και συμφωνησες στα 2700.Εδωσες ενα τοσο μεγαλο ποσο για ενα λαπτοπ και δεν ειδες ποιος το εχει ποιο φθηνο?Εγω δεν βλεπω να σε εξαπατησε κανεις εδω αφου στο πουλησε στην τιμη που το κοστολογει το multirama 2700 και οχι 2800 η 3000.Το ποσο το αγορασε αυτος ειναι ενα αλλο θεμα
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τα Multirama είναι τόσο ακριβά που αν θέλουν μπορούν να ψωνίζουν και από τον Κωτσόβολο και να στο πουλάνε εσένα με κέρδος!
redfish Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Σιγουρα εχεις δικαιωμα επιστροφης του macbook σε αυτο δεν τιθεται θεμα αλλα να σε ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση?Πριν το αγορασεις δεν ρωτησες ποσο εχει?Φανταζομαι ρωτησες και συμφωνησες στα 2700.Εδωσες ενα τοσο μεγαλο ποσο για ενα λαπτοπ και δεν ειδες ποιος το εχει ποιο φθηνο?Εγω δεν βλεπω να σε εξαπατησε κανεις εδω αφου στο πουλησε στην τιμη που το κοστολογει το multirama 2700 και οχι 2800 η 3000.Το ποσο το αγορασε αυτος ειναι ενα αλλο θεμα δεν παρεξηγω γιατι δεν ειναι δικο μου και δεν το πληρωσα εγω. ο αδερφος μου που ειναι αγυριστο κεφαλι επεμενε να το παραγγειλει απο τα multirama και του ειπα ας το παρει απο εκει. και γενικως δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη σε ακριβα προιοντα απο το internet. ηξερα οτι η τιμη στα multirama ειναι 2700. πανω κατω στα περισσοτερα καταστηματα αυτη ειναι η τιμη. εκτος απο καποια που για καποιο λογο δεν τα εμπιστευομε, οπως, techneasy, pc station. το θεμα ομως ειναι οτι ο τυπος το παραγγειλε απο αλλο καταστημα και οχι απο το κεντρικο καταστημα multirama και ετσι εβγαλε κερδος 200ευρω.
EstellePr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 δεν παρεξηγω γιατι δεν ειναι δικο μου και δεν το πληρωσα εγω. ο αδερφος μου που ειναι αγυριστο κεφαλι επεμενε να το παραγγειλει απο τα multirama και του ειπα ας το παρει απο εκει. και γενικως δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη σε ακριβα προιοντα απο το internet. ηξερα οτι η τιμη στα multirama ειναι 2700. πανω κατω στα περισσοτερα καταστηματα αυτη ειναι η τιμη. εκτος απο καποια που για καποιο λογο δεν τα εμπιστευομε, οπως, techneasy, pc station. το θεμα ομως ειναι οτι ο τυπος το παραγγειλε απο αλλο καταστημα και οχι απο το κεντρικο καταστημα multirama και ετσι εβγαλε κερδος 200ευρω. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις, είναι να πάς και να του κουνήσεις το δαχτυλάκι και να του πείς : ''γιατί κακέ πωλητή έβγαλες κέρδος απο μένα 200 ευρώ? για μ@κ@κ@ με περνάς??'' Προφανέστατα θα σου πεί ναι, μιας και η έτοιμη απάντηση του θα είναι ''ας το ψάχνατε καλύτερα κύριε, δεν ευθύνομαι εγώ για την επιλογή του προϊόντος, του καταστήματος και της τιμής που κάνατε''. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το υπαναχωρήσεις της αγοράς σου, να το επιστρέψεις, ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ την επόμενη αγορά, κι όχι μετά, και ΜΕΤΑ να το παραγγείλεις.
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το multirama που το αγορασες ειναι franchise ή του δικτύου; Ίσως εχει σημασία αυτό ως προς το που προμυθεύεται το εμπορευμα του. Δεν χανεις τπτ να μιλήσεις με τα κεντρικά. Όμως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θα σου πουν ας το έπαιρνες απο εκεί που το είχε φθηνότερα. Βέβαια ολη αυτη η ιστορια για 160 ευρω, την στιγμή που έσκασες 2700 μου φαίνεται αστείο.
skiabox Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Use ebay. Αν το έχεις πάρει στα χέρια σου μπορείς να μας πεις αν φωτίζεται πιο πολύ το πλήκτρο 5 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.