Chemical Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Γεια σας Πως μπορώ να κάνω yank γραμμές απο ένα αρχείο και put μεσα σε ενα διαφορετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 εε τι εννοεις ? δεν εχω καταλαβει τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εννοώ το αντίστοιχο cp και paste, στον vi ονομάζεται yank και put. Στην περίπτωση μου θέλω να κάνω cp μερικές γραμμές απο ένα αρχείο, και paste μέσα σε ένα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Θα ανοίξεις τα αρχεία στο ίδιο instance του vi είτε σε διαφορετικά tabs (:tabopen :tabnew και αλλάζεις μεταξύ τους με :tabnext και :tabprevious). Εναλλακτικά θα τα ανοίξεις σε διαβορετικούς buffers ή θα κάνεις split τον vi οριζόντια ή κάθετα για να ανοίξεις τα 2 αρχεία(:sp και :vsp commands). Μετά ότι κάνεις yank θα κρατιέται στον buffer που μπορείς να διαβάσεις στο άλλο αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Λαμπρά! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.