SpirosLouis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σας, Έχω εγκαταστήσει τον Filezilla Server εδώ στο home pc που έχω που τρέχει και windows xp. Τον κάνω εγκατάσταση κανονικά λειτουργεί κανονικά και άμα κάνω restart τον υπολογιστή μου δεν μου ανοίγει. Βασικά ανοίγει το παράθυρο που λέει "Connect to server" βάζω Server address: 127.0.0.1 Port: 14147(αυτήν που είχα προκαθωρίσει δηλαδή από την εκγατάσταση) Password: τον κωδικό μου Και μόλις πάω να μπώ αρχεί και μου γράφει: > Connecting to server... Error, could not connect to server Trying to reconnect in 5 seconds Reconnecting to server... Error, could not connect to server Trying to reconnect in 5 seconds Και συνεχίζεται αυτό μέχρι να κλείσω το πρόγραμμα. Γιατί δεν μπορώ να μπώ; Ο κωδικός είναι σωστός!!! Αν μπορείται ρε παιδιά βοηθήστεμαι για τον χρειάζομαι για κάτι εργασίες που θέλω να κάνω.
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Όταν έκανες εγκατάσταση το πρόγραμμα επέλεξες να γίνει εγκατάσταση σαν service και να τρέχει μαζί με τα windows; Μήπως στο έκοψε κανένα antivirus/firewall; Πάτα WINDOWS+R και δώσε services.msc Δες αν η υπηρεσία FileZilla FTP Server τρέχει και αν είναι ο τύπος εκκίνησης στο αυτόματο.
SpirosLouis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τα άφησα στα defaults στην εγκατάσταση..δηλαδή να ξεκινάει μαζί με τα windows...επίσης έκλεισα και το firewall του AVG το οποίο και χρησιμοποιώ αλλά τίποτα...
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δες στα services, εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα. Γι αυτό δεν μπορεί να συνδεθείς με τον server.
SpirosLouis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 τι να πω εδώ και λίγη ώρα και μετά από αλλεπάληλα restart του υπολογιστή μου μπένει κανονικά...πιστευώ μπορεί να ευθήνεται ή external ip που αλλάζει κάθε φορά που κάνω restart το rooter.
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Η εξωτερική ip θα ήταν υπεύθυνη αν δεν μπορούσες να συνδεθείς απομακρυσμένα. Τοπικά δεν παίζει ρόλο. Μάλλον αργεί να ξεκινήσει το service. Μπορείς να το λύσεις πάντως το θέμα με την ip με ένα DynDNS. Κάνε έναν λογαριασμό, ενεργοποίησε ένα free service, δήλωσε ένα πρόθεμα μαζί με κάποιο από τα δωρεάν επιθέματα που σου δίνει και δώσε τα στοιχεία στο router σου, στο τμήμα για DDNS, έτσι ώστε να ανανεώνεται αυτόματα η υπηρεσία και να έχεις ένα σταθερό όνομα για να συνδέεσαι στον ftp server εξωτερικά.
SpirosLouis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Έχω κάνει ένα domain και το χρησιμοποιώ κιώλας αλλά το πρόβλημα με εμένα είναι ότι το rooter μετά από restart αλλάζει ip. Δεν έχω ασχολειθεί ιδιαίτερα να δώ πως θα την κάνω σταθερή..αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου. Δεν νομίζω να αργεί απλά να ξεκινήσει το services αφού μπορεί να το ανοίξω τον server και μετά από κανα 15 λεπτό αφότου έχουνε ανοίξει τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.