thanasis3aris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Παιδιά πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα BD-RE (Blu-ray Disc recordable) και θέλω να γράψω κάποια Blu-Ray video είτε iso είτε mkv για να τα δω στο PS3. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα όπως το Nero αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί μου γράφει: Ελεύθερος χώρος: 0 byte Δεσμευμένος χώρος: 0 byte Χωρητικότητα: 0 byte Η μονάδα δίσκου που χρησιμοποιώ είναι η: bd rom bc 5500s ata device Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δε νομίζω να φταίει ούτε το Nero ούτε το ImgBurn ούτε το BD. Έχω την ενημέρωση 1.83 και η ενημέρωση της sony για τη συσκευή μου είναι η 1.06 1.06 update. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ. PS: Χρησιμοποιώ Windows 7 unlimited.
TheELF Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μην κάνεις καμιά τέτοια αναβάθμιση ενδέχεται να το χαλάσεις και αν το ψιλιαστούν δεν το αλλάζουν ή το λιγότερο θα έχεις περιπέτειες για να το αλλάξουν. Το ποιο πιθανό είναι να μην είναι συμβατό το συγκεκριμένο δισκάκι (μάρκα,μοντέλο),αν το κάνει και σε άλλα ή σε όλα τα δισκάκια τότε το πας πίσω. Τι δισκάκι είναι;;
thanasis3aris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Είναι TDK και είναι το 2ο BD δισκάκι που χρησιμοποιώ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα στο βγάζει μονο οταν προσπαθήσεις να γράψεις blue ray disks η και με απλά dvd η cd ? Εδώ Solution δίνουν μια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα και έχει δουλέψει σε αρκετούς,αν θέλεις δοκίμασε το.
thanasis3aris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα BD. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη σελίδα που μου πρότεινες την είχα ψάξει πριν ποστάρω εδώ αλλά δυστυχώς δεν βρήκα λύση στο πρόβλημά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.