Προς το περιεχόμενο

bd rom bc 5500s ata device driver update

thanasis3aris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα BD-RE (Blu-ray Disc recordable) και θέλω να γράψω κάποια Blu-Ray video είτε iso είτε mkv για να τα δω στο PS3. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα όπως το Nero αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί μου γράφει:

Ελεύθερος χώρος: 0 byte

Δεσμευμένος χώρος: 0 byte

Χωρητικότητα: 0 byte

Η μονάδα δίσκου που χρησιμοποιώ είναι η: bd rom bc 5500s ata device

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δε νομίζω να φταίει ούτε το Nero ούτε το ImgBurn ούτε το BD. Έχω την ενημέρωση 1.83 και η ενημέρωση της sony για τη συσκευή μου είναι η 1.06 1.06 update. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ.

PS: Χρησιμοποιώ Windows 7 unlimited.

Δημοσ.

Μην κάνεις καμιά τέτοια αναβάθμιση ενδέχεται να το χαλάσεις και αν το ψιλιαστούν δεν το αλλάζουν ή το λιγότερο θα έχεις περιπέτειες για να το αλλάξουν.

Το ποιο πιθανό είναι να μην είναι συμβατό το συγκεκριμένο δισκάκι (μάρκα,μοντέλο),αν το κάνει και σε άλλα ή σε όλα τα δισκάκια τότε το πας πίσω.

Τι δισκάκι είναι;;

Δημοσ.

Το πρόβλημα στο βγάζει μονο οταν προσπαθήσεις να γράψεις blue ray disks η και με απλά dvd η cd ? Εδώ Solution δίνουν μια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα και έχει δουλέψει σε αρκετούς,αν θέλεις δοκίμασε το.

Δημοσ.

Το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα BD. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη σελίδα που μου πρότεινες την είχα ψάξει πριν ποστάρω εδώ αλλά δυστυχώς δεν βρήκα λύση στο πρόβλημά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...