Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εγω παντως θα το βαλω να το δοκιμασω σε ενα Opteron 165 setup που παραγγειλα και περιμενω, ετσι, για να εχω με κατι να παιζω μεχρι να ερθουν οι μπουλντοζιερηδες. Αν βγαλει προβλημα βλεπουμε.
lionheart75 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Εγω παντως θα το βαλω να το δοκιμασω σε ενα Opteron 165 setup που παραγγειλα και περιμενω, ετσι, για να εχω με κατι να παιζω μεχρι να ερθουν οι μπουλντοζιερηδες. Αν βγαλει προβλημα βλεπουμε. Γιώργο κάντο σύντομα. Μην τυχόν και το αφήσεις για το νέο setup. Και μόνο που σκέφτομαι την ταλαιπωρία και το χρόνο που έφαγα για να το βάλω στο κουτί και να διαπιστώσω εκ των υστέρων ότι έχει πρόβλημα, εκνευρίζομαι. Δεν το έβαλα απλά, είχα ολοκληρώσει και το cable management. Δε λέω, γουστάρω τη φάση αλλά μέχρι ενός σημείου. Μην την πατήσεις και ταλαιπωριέσαι άδικα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλα με τον Opteron δεν προκειται να κατσω για κανενα επικο cable management, οπως ειναι μεσα θα τα πεταξω και θα τους βγαλω τα ματακια χαχα! Εσενα ηταν εντονο το τσιρι τσιρι του τροφοδοτικου? Εννοω, αμα εχει αλλους 4-5 ανεμιστηρες στο κουτι θα το ακουω ή να στησω αφτακι?
Thanos1972 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καποιος ελπιζει να παει και αυτος στο corsair μου φενεται.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Να μη σου φαινεται, αλλη δουλεια δεν εχω να τρεχω πλαισιο και να τσακωνομαι.... Απλα προβληματιζομαι για το κατα ποσο θα ειναι εντελως οκ, αφου 3/3 μεχρι τωρα εδω μεσα απο τη συγκεκριμενη προσφορα ειχαν προβλημα.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χαχαχαχα. Μα δεν θα τσακωθεις.Ο lion δεν τσακωθηκε.
lionheart75 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλα με τον Opteron δεν προκειται να κατσω για κανενα επικο cable management, οπως ειναι μεσα θα τα πεταξω και θα τους βγαλω τα ματακια χαχα! Εσενα ηταν εντονο το τσιρι τσιρι του τροφοδοτικου? Εννοω, αμα εχει αλλους 4-5 ανεμιστηρες στο κουτι θα το ακουω ή να στησω αφτακι? Ακουγόταν πολύ. 8 ανεμιστήρες είχα στο κουτί και ακουγόταν...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ειχα ξεχασει κι ενα γραμμα στο προ-προηγουμενο ποστ (να τουΣ βγαλω τα ματια, δηλαδη στον opteron και λοιπη παρεα, οχι στο τροφοδοτικο) Fixed. Οκ lion, thanks! Τα παραλαμβανω μεσα στη βδομαδα, στηνω το setup το επομενο ΣΚ και ενημερωνω.
probe Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πάντως το 650άρι που παρέλαβα και λειτουργώ από τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Οπότε είναι 3 στα 4 μάλλον το σκορ από αυτούς τουλάχιστον που κάναν ποστ.
kostasR1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 850 άρι που έχω στο PC μου με X58-UD5 και 2xGTX 250 @ SLi κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.