Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος απο το Psu (silverstone op850-plus)

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε μπας και στο αλλαξουν ρε συ.Αλλα και παλι,να σου το επισκευασουν,στο εργοστασιο το στελνεις,οχι στην αντιπροσωπεια.Λογικα θα το κανουν καινουργιο(που καινουργιο ειναι)...

Ασε που μπορει να μην αξιζει να κατσουν να σου το επισκευασουν και να σου στειλουν καινουργιο.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάνο τα τίναξε τόσο γρήγορα? :confused:

Τι διάολο...

Το δικό μου ολοκαίνουργιο κάνει θόρυβο απο κάποιο πηνίο / μετασχηματιστή, του Ιούδα ο ανεμιστήρας και εσένα τα τίναξε...

Καλή προσφορά τελικά ... λές να ήξεραν τίποτα? λέω γω τώρα ...

Πάντως έστειλα e-mail στο support της silverstone Europe και θα περιμένω απάντηση και τυχόν οδηγίες τους. Είδωμεν ...

Αν πάντως χρεωθώ τα μεταφορικά για το πήγαινε - έλα Γερμανία (καθώς δεν γνωρίζω καθόλου τι παίξει) δεν νομίζω ότι αξίζει.

Ορίστε το e-mail που τους έστειλα και συγχωρήστε με για τυχόν λάθη συντακτικά ή ορθογραφικά:

Hello. I live in Athens, Greece. Recently i bought from a computer store in my country a product of your company.

Specifically, the Silverstone OP850-PLUS ATX power supply. I also have the receipt of purchase and warranty.

Yesterday I took that out of the box and put it on my new desktop computer.

From the Beginning i noticed an annoying noise coming from the power supply during the operation when the system is idle.

Specifically, that noise is like a whistle or squeak and is very annoying.

When the computer is under load the noise burden stops and comes back again when the system is idle.

I think this is a defective transformer, inductor or a capacitor.

I would like you to provide me with detailed information on how sending you the power supply for inpection and rma because it's my first time.

Thank you in advance, N............

Δημοσ.

Τι γινεται σαν πολλα δεν μαζευτηκαν τα προβληματικα τροφοδοτικα της sivlerstone που ητανε σε προσφορα;Μηπως το καλο μας πλαισιο εχει κανει καμια..........;

• Moderators
Δημοσ.

Κανονιστε οταν θα βαλω τη μπουλντοζα και τις 2x6950 να μου κανει κανα κουλο το 850ρι! devil.png

Δημοσ.

Κανονιστε οταν θα βαλω τη μπουλντοζα και τις 2x6950 να μου κανει κανα κουλο το 850ρι! devil.png

Γιώργο και γώ για αυτό (το αγόρασα) και το έβαλα λόγω 2ης 6950 οσονούπω....

Αν και το 600άρι OCZ δεν θα έχει πρόβλημα.

Πάντως 3 περιπτώσεις με προβληματικά εδώ μέσα δεν είναι καθόλου καλό σκόρ. Κάτι άλλο που παρατήρησα στο psu είναι ότι το μεταλλικό πλάισιό του έχει τριγμούς.

Σαν να μην έχει κουμπωθεί καλά το καπάκι ... Πιστεύω ότι πέραν του θορύβου απο το πηνίο το συγκεκριμένο που έχω θα είχε πρόβλημα και με τριγμούς / συντονισμούς.

Πραγματικά απογοητεύτηκα.

Δημοσ.

Ενημερώνω το thread σχετικά με την εξέλιξη.

Μερικές μέρες μετά το e-mail μου απάντησε η Silverstone λέγοντάς μου να απευθυνθώ στον προμηθευτή μου στην Ελλάδα σχετικά με το rma.

"RMA EU / SilverStone Technology Hamburg

Hi xxxx,

Many thanks for your mail. Please be noted that RMA process can only be succeeded through your supplier.

Your supplier will have to contact SilverStone directly.

So please contact your supplier in order to exchange/ repair this PSU. He is your contact and contract person.

We are not able to exchange the spare parts in advance.

Many thanks for your understanding.

Best Regards "

Πήγε το τροφοδοτικό στο Πλαίσιο, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε το πρόβλημα με τον θόρυβο.

Αντικαταστάθηκε άμεσα με το Corsair TX750 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου το πρότειναν αυτοί, χωρίς να προλάβω να πώ κάτι.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. :)

Δημοσ.

Ενημερώνω το thread σχετικά με την εξέλιξη.

Μερικές μέρες μετά το e-mail μου απάντησε η Silverstone λέγοντάς μου να απευθυνθώ στον προμηθευτή μου στην Ελλάδα σχετικά με το rma.

"RMA EU / SilverStone Technology Hamburg

Hi xxxx,

Many thanks for your mail. Please be noted that RMA process can only be succeeded through your supplier.

Your supplier will have to contact SilverStone directly.

So please contact your supplier in order to exchange/ repair this PSU. He is your contact and contract person.

We are not able to exchange the spare parts in advance.

Many thanks for your understanding.

Best Regards "

Πήγε το τροφοδοτικό στο Πλαίσιο, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε το πρόβλημα με τον θόρυβο.

Αντικαταστάθηκε άμεσα με το Corsair TX750 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα μου το πρότειναν αυτοί, χωρίς να προλάβω να πώ κάτι.

Άντε με γειά Νίκο, χάρηκα πραγματικά.

Δημοσ.

Άντε με γειά Νίκο, χάρηκα πραγματικά.

Να σαι καλά φίλε μου. :)

Tελικά μου έκατσε λαχείο που είχε πρόβλημα μου φαίνεται. :P

Δημοσ.

:) :) :)

Δημοσ.

και 5 έτη εγγύηση. :)

Bασικά να πώ την αλήθεια δεν το πίστευα, περίμενα να αρχίσουμε τα τι και πώς και είχα προετοιμαστεί. :P

Ξηγήθηκαν άψογα τα παιδιά εκεί και επ ευκαιρίας τους ευχαριστώ, για να λέμε και τα καλά.

Χαλάλι λοιπόν η όποια ταλαιπωρία.

Επ ευκαιρίας τσίμπησα μαζί και την μητρική για τον i5 2500k και τώρα το μόνο που μένει είναι να βρώ χρόνο και να ξεβαρεθώ για να αφαιρέσω τα προηγούμενα και να στήσω τα καινούργια στο κουτί. :)

Δημοσ.

Στο corsair θα βάλεις την 6950 ε;

Bασικά και εγώ σε αυτό το δίλημμα βρίσκομαι.

Επειδή δεν παίζει χρήμα αυτή την στιγμή για 2η 6950, μάλλον θα βάλω αρχικά τις δύο 5850 στο Corsair με τον 2500k και η 6950 με τον 955 θα στηθεί εκ νέου στο htpc.

Αργότερα όταν πάρω 2η θα μπούνε στο Corsair. Έτσι λέω να κάνω.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω αρκετή δουλειά, στην ουσία 2 setup πρέπει να στηθούν απο την αρχή. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...