dimitriskle Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καλησπερα στο forum.Οπως αναφερω και στον τιτλο εχω προβλημα στη σύνδεση απο τον υπολογιστή μου.εχω γνησια xp home edition και τα εβαλα πρωτη φορα.Εχω κανει την ενεργοποιηση.Και θελω να κατεβασω τα drivers.προσπαθω να συνδεθω απο τον explorer για να κατεβασω τον mozila γι8α αρχή αλλα τπτ.εψαξα να δω τις ip και ειναι στην αυτοματη επιλογη.το περιεργο ομως ειναι οτι ολα τα λαμπακια στο router αναβουν κανονικα και απο το κινητο συνδεομαι χωρις κανενα προβλημα.εαν κατεβασω τα drivers απο αλλο pc λετε να λυσω το προβλημα?? ευχαριστω για το χρόνο σας, και ελπιζω να μην κουρασα..(και να ειμαι στο σωστο θεμα).Δημητρης
marlia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Επειδή δεν κατέχω και πολυ το άθλημα...αλλα αν δεν εχεις εγκαταστησει τους drivers πως θα μπεις στο ιντερνρτ??? Χρειαζεσαι drivers για modem κτλ..........
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Το ότι στο router ανάβουν τα λαμπάκια είναι καλοοοοοοοοοο Το ότι το κινητό σου συνδέεται κανονικά είναι καλοοοοοοοοο Το ότι δεν μπαίνεις από το Pc μετά από format, δεν είναι καλοοοοο αλλά ούτε και κακοοοο Drivers θέλεις λογικά. Πήγαινε έναρξη->control panel->system->καρτέλα hardware->Device manager Δες ποια σου λείπουν και από τα site του εκάστοτε κατασκευαστή κατέβασε για windows xp τους drivers (εννοείται από άλλο pc που θα έχει ίντερνετ). Αν δεν μπορείς να τους βρεις. Πες μας τι σου λείπει και από τι αποτελείται το σύστημά σου.
dimitriskle Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω πολυ να΄στε καλα.αυριο θα ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.