vagelis81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Μεχρι σημερα η συνδεση που ειχα στο ιντερνετ ηταν στα 2mbps.Απο σημερα ξεκινησα καποια αλλη που φτανει εως τα 24.Ηθελα λοιπον να ρωτησω με ποιο τροπο μπορω να τσεκαρω αν η καινουρια συνδεση εχει ενεργοποιηθει και με ποια ταχυτητα καθ οτι εγω προσωπικα δεν εχω δει καποια διαφορα στον υπολογιστη μου. Ευχαριστω
nemesiskp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Κατεβασε καποιον driver απο το site της nvidia ή της amd.Αυτα συνηθως σου στελνουν με την μεγαλυτερη ταχυτητα.
jadas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω: ftp://ftp.ntua.gr/pub/linux/fedora/linux/releases/14/Fedora/x86_64/iso/ ή δοκιμασε αυτο: http://www.speedtest.net/
nemesiskp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 To speedtest δεν το εμπιστευομαι.Αλλα λεει στην μια μετρηση,αλλα στην αλλη.
jadas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 To speedtest δεν το εμπιστευομαι.Αλλα λεει στην μια μετρηση,αλλα στην αλλη. Με τον εξυπηρετητη στην Κρητη μου βγαζει αρκετα καλα αποτελεσματα συνηθως. Παντως νομιζω ειναι υπεραρκετο για να καταλαβεις αν εχεις καινουρια γραμμη.
nemesiskp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Με τον εξυπηρετητη στην Κρητη μου βγαζει αρκετα καλα αποτελεσματα συνηθως. Παντως νομιζω ειναι υπεραρκετο για να καταλαβεις αν εχεις καινουρια γραμμη. Ας τα δοκιμασει ολα λοιπον.
pigeon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 speedtest.hol.gr απλά & γρήγορα βγάζεις ενα συμπέρασμα. αλλιως ξεκινάς ενα download σε κάποιο γρήγορο κοντινό ftp, οπως γράφτηκε παραπάνω. Πχ το connx έχει κι αυτο εδω: speedtest.ftp.otenet.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.