neo24gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 καλησπερα. εχω windows 7 ultimate 64bit. τον σκληρο με το συγκεκριμενο λειτουργικο τον εχω στην θυρα sata4 και θελω να τον συνδεσω στην θυρα sata1. οταν ομως τον συνδεω στην θυρα sata1,δεν μπουταρει. αυτο μπορει να λυθει με την εντολη fixmbr k fixboot ,η ενα απο τα 2,με το recovery cd η με το dvd εγκαταστασης? επισης,η εντολη fixmbr του προγραμματος easybcd κανει την ιδια δουλεια?
TheELF Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Έχεις και άλλο δίσκο στο σύστημά σου;; Πριν αρχίσεις με τα fix-διάφορα μπες στο bios,ξανά βρες τον δίσκο σου στο sata1 και ξανά όρισε τον πρώτη συσκευή εκκίνησις.
vasilisga Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Έχεις και άλλο δίσκο στο σύστημά σου;; Πριν αρχίσεις με τα fix-διάφορα μπες στο bios,ξανά βρες τον δίσκο σου στο sata1 και ξανά όρισε τον πρώτη συσκευή εκκίνησις. +1 αυτο ακριβως μου εγινε και μενα σημερα οταν αλλαξα τη θεση sata για τον σκληρο ξαναεπελεξε την θυρα sata με τον σκληρο απο το bios settings και ολα οκ
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ^...για την ακρίβεια (διατύπωσης), πρέπει να ορίσει τον συγκεκριμένο σκληρό, ως πρώτο στη λίστα, στην επιλογή "boot priority" μέσα από το BIOS setup.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.