ice25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 τώρα δεν θέλω να είμαι καχύποπτος άλλα θα το πω πριν καιρό δοκιμάζοντας το backtrack έκανα ανακατεύθυνση ολα τα πακέτα του δικτύου μου στο laptop μου έκανα κάτι πειράματα για το αν μπορώ να κλεψω snifarontas τους κωδικούς μου απο το facebook λοιπόν στα άλλα pc του δικτύου όταν πατούσα κάποιες σελίδες μου εμφανίζονταν ακριβός έτσι... χωρίς να λέω οτι κάτι τέτοιο γίνετε στην περίπτωση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 noasgr δοκίμασε και τούτο να δούμε αν η απάντηση κρύβεται σε κάποιο error message. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 τώρα δεν θέλω να είμαι καχύποπτος άλλα θα το πω πριν καιρό δοκιμάζοντας το backtrack έκανα ανακατεύθυνση ολα τα πακέτα του δικτύου μου στο laptop μου έκανα κάτι πειράματα για το αν μπορώ να κλεψω snifarontas τους κωδικούς μου απο το facebook λοιπόν στα άλλα pc του δικτύου όταν πατούσα κάποιες σελίδες μου εμφανίζονταν ακριβός έτσι... χωρίς να λέω οτι κάτι τέτοιο γίνετε στην περίπτωση σου. Εδώ δεν ξέρω/μπορώ να σερφάρω, λες να ξέρω να "snifάρω" (ακούγεται κάπως αυτό ε!) noasgr δοκίμασε και τούτο να δούμε αν η απάντηση κρύβεται σε κάποιο error message. Κάνω κάτι λάθος; Γράφω στο τερματικό firefox, τρέχει ο browser αλλά από εκεί και πέρα ότι και αν κάνω σε αυτόν, στο τερματικό δεν αλλάζει κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 αρα ο firefox δεν σου επιστρέφει σφάλματα σίγουρα δεν είναι πρόβλημα ταχύτητας του wi-fi?? μπορεί να βλέπει δίκτυα αλλά να έχει χαμηλή ταχύτητα. με δεξί κλικ στο εικονίδιο του ασυρμάτου δικτύου και μετά πληροφορίες σύνδεσής τη ταχύτητα σου βγάζει? να συνδεθεις μέσο καλωδίου δοκίμασες? έτσι απλά για να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αφού στο chromium δουλευουν οι σελίδες κανονικά τότε είναι κάποιο πρόβλημα του firefox με κάποιο addon που έχεις βάλει. Θα μπορούσες να μεταφέρεις κάπου προσωρινά και σε άλλη τοποθεσία τον κρυφό φάκελο .firefox που υπάρχει στο home. Με αυτό τον τρόπο διαγράφεις τα πάντα από τον firefox bookmark, addon κτλ και είναι σαν να του έχεις κάνει φρέσκια εγκατάσταση και θα μπορείς να δείς αν όντος είναι από κάτι που έχεις βάλει και σου δημιουγεί το πρόβλημα. Μετά για να το ξαναεπαναφέρεις στην κατάσταση που ήταν πριν απλά θα ξαναμετακινήσεις τον φάκελο στην ίδια θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Θα μπορούσες να μεταφέρεις κάπου προσωρινά και σε άλλη τοποθεσία τον κρυφό φάκελο .firefox που υπάρχει στο home. Ο φακελος ειναι .mozilla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αφού στο chromium δουλευουν οι σελίδες κανονικά τότε είναι κάποιο πρόβλημα του firefox με κάποιο addon που έχεις βάλει. Θα μπορούσες να μεταφέρεις κάπου προσωρινά και σε άλλη τοποθεσία τον κρυφό φάκελο .firefox που υπάρχει στο home. Με αυτό τον τρόπο διαγράφεις τα πάντα από τον firefox bookmark, addon κτλ και είναι σαν να του έχεις κάνει φρέσκια εγκατάσταση και θα μπορείς να δείς αν όντος είναι από κάτι που έχεις βάλει και σου δημιουγεί το πρόβλημα. Μετά για να το ξαναεπαναφέρεις στην κατάσταση που ήταν πριν απλά θα ξαναμετακινήσεις τον φάκελο στην ίδια θέση. Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι πως και με τον chromium το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Από τι είπες όμως μόνο στο insomnia η κάνω λάθος? Το insomnia τον τελευταίο καιρό πάντως έχει μερικά προβλήματα στην απόκριση του,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 το insomnia σέρνεται για την ακρίβεια, σε βαθμό ενοχλητικό πολλές φόρες http://www.insomnia.gr/topic/403334-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-couk/ παιδιά κάτι παίζει η είναι σύμπτωση?? άσχετο και εγώ με 10.10 είμαι αλλά 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/403329-windows-7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-internet/ σαν πολλά παρόμοια προβλήματα μαζεύτηκαν αν και ο φίλος παραπάνω έχει win7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Από τι είπες όμως μόνο στο insomnia η κάνω λάθος? Το insomnia τον τελευταίο καιρό πάντως έχει μερικά προβλήματα στην απόκριση του,. Ναι, αλλά άλλο το "πάω αργά" και άλλο το "δεν φορτώνω με τίποτα". Όπως αναφέρω στο πρώτο post, με το ίδιο pc, την ίδια σύνδεση, το ίδιο router κτλ όλα πηγαίνουν καλά με win 7.. το insomnia σέρνεται για την ακρίβεια, σε βαθμό ενοχλητικό πολλές φόρες http://www.insomnia.gr/topic/403334-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-couk/ παιδιά κάτι παίζει η είναι σύμπτωση?? άσχετο και εγώ με 10.10 είμαι αλλά 64bit Έκανα copy τα sites που αναφέρονται στο thread (μιας και δεν θα έχω πρόσβαση σε αυτό στο linux) για να τα δοκιμάσω και να σας πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Παίδες ένα τελευταίο up μπας και δεν πεθάνει η ελπίδα τελευταία. Μέχρι τώρα έκανα ό, τι μου προτείνατε, ό, τι έψαξα-βρήκα στο net αλλά τίποτα.. Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό του insomnia.gr που υποψιάζεστε; Αν ναι, γνωρίζετε άλλη σελίδα με το ίδιο χαρακτηριστικό για να δοκιμάσω αν φορτώνει ή όχι; Αν το πρόβλημα ήταν στο router, δεν θα έπρεπε να είχα το ίδιο πρόβλημα σε περιβάλλον windows? 1000 sorry αν γίνομαι κουραστικός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δοκιμασε κατι απλο.πατα στον firefox tools>options>advanced>network>settings και βαλε no proxy αν δεν ειναι ηδη τσεκαρισμενο.απλη σκεψη αλλα ποτε δεν ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δοκιμασε κατι απλο.πατα στον firefox tools>options>advanced>network>settings και βαλε no proxy αν δεν ειναι ηδη τσεκαρισμενο.απλη σκεψη αλλα ποτε δεν ξερεις Κάνω render μια 3d σκηνή που απ΄ ότι βλέπω θα πάρει κάποιες ώρες ακόμη οπότε θα δοκιμάσω την πρότασή σου το βράδυ.. ΑΛΛΑ! Αν το πρόβλημα ήταν στον ffx, δεν θα έπρεπε με τους άλλους browsers να δουλεύουν όλα σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ναι,εκτος αν εχει proxy μεσα στο λειτουργικο και σε ubuntu δε θυμαμαι πως βγαινει.οποτε δοκιμαστικα το βγαζεις απο τον ff και βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.