Προς το περιεχόμενο

Τιμή...φαρμακείου!

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω ενα laptop latitude D 520 DELL.

παρουσιασε καποιο προβλημα το touchpad.Αλλοτε κολλούσε και αλλοτε δεν υπακουε.

Ζητησα βοήθεια,εκτος εγγυησης ,απο την DELL μου έστειλαν τιμη παρακλώ 220 ευρώ συν 100 ευρώ για εργασία,συνολο 320 ευρώ!

Υπάρχει δυνατότητα να παρω touchpad ενδεχομένως και αλλη μάρκα και απο που αν ξερετε σε χαμηλότερη τιμή.

Αλλα περαν αυτου ενας σχετικός με υπολογιστες,χρήστης και οχι τεχνικος προθημοποιηθηκε να του ριξει μια ματια,κατι εγινε με την επιφάνεια αλλα περιέργως απενεργοποιηθηκαν το δεξι και αριστερο κλικ.

Παρότι η επανατοποθέτηση εγινε αρκετα πορσεχτικα,οι επαφες μπηκαν κανονικα η μεν κυλυση του κέρσορα ειναι υποφερτή ομως δεν γινεται ενεργοποιηση προγραμματων με τα κλικ παρα μονο με διπλο χτυπημα επανω στην επιφανεια του touchpad κλπ.

Πάσα βοήθεια ευπροσδεκτη

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να το επισκευάσεις στην αντιπροσωπεία. Μπορείς να βρεις το ανταλλακτικό σε καποιο ηλεκτρονικό κατάστημα και να σου το τοποθετήσει ένας τεχνικός που έχει εμπειρία σε laptops και να σου βγει πολυ φθηνότερα. Είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση... Μέχρι τοτε υπάρχουν και τα ποντίκια!

Δημοσ.

Τα κουμπιά θα νέκρωσαν διότι θα σας έφυγε το ribbon του clickboard. Ξανά άνοιξέ το και επανατοποθέτησέ το. Το touchpad αν και σε π.χ. MiniXP ή καθαρή εγκατάσταση παρουσιάζει κακή συμπεριφορά, δυστυχώς θέλει αλλαγή. Είναι πάμφθηνα πάντως, αλλά μπελαλίδικο να τ' αλλάξεις αν είναι κολλημένα κάτω από την μεμβράνη του uper case.

Δημοσ.

παιδιά πες τε μου πουλάνε touchpad στο εμποριο ,ξέρει κανεις κατι εστω ας μου στειλει μηνυμα.Οσο για το ποντικακι σωστό ειναι και εχω ενα μικρουλι αλλά ξέρεις καμμια φορά παιρνεις το laptop και τον εχεις στα ποδια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις με ποντίκι....

Οσο για το κλιπακι το εχουμε συνδέσει ,αυτο καναμε νομισαμε οτι δεν το ειχαμε κουμπωσει και τον ξανανοιξαμε.

Δημοσ.

320 ευρώ για το πιο άχρηστο εξάρτημα (touchpad) που υπάρχει?

Παίρνεις ένα μικρό ασύρματο mouse και κάνεις την δουλειά σου πιο γρήγορα.

Αλλιώς, όπως σου είπαν οι προλαλήσαντες. Ψάξιμο για το ανταλλακτικό, μέσω ιντερνετ κατά προτίμηση (π.χ ebay) για να το βρεις πιο φθηνό.

Χρειάζεται όμως αρκετή δουλειά για την αντικατάσταση:

http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd520/en/sm_en/compnts.htm#wp999507

http://support.dell.com/support/edocs/systems/latd520/en/sm_en/palmrest.htm#wp1000139

Δημοσ.

Καλημέρα επειδή έψαξα αρκετά να βρώ σε ελληνικό κατάστημα τέτοια εξαρτήματα, πείτε μου αν έχετε υπόψη σας εσείς κανένα...δεν βρήκα πουθενά,τώρα για E Bay βρήκα μεν αλλά δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιες αγορές και δεν προτίθεμαι να μπω σε τέτοιες διαδικασίες.

Φίλε ergidis στείλε μου μήνυμα με πλήρες τηλέφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...