Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να το μηδενιζω το πρωι και το βραδυ να μου λεει ποσο ογκο εχω χρησιμοποιησει για σερφαρισμα κλπ ? Ευχαριστω.
pigeon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ενα απλο, μικρό, δωρεαν: Mitec Network Meter http://www.mitec.cz/netmet.html και ενα ολοκληρωμένο, αυτοματοποιημένο και "επι πληρωμή": Bandwidth Monitor Pro http://www.bandwidthmonitorpro.com/
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Οι μετρητες αυτοι παιδια μετρανε ενα pc ή οσα ειναι στο ιδιο router ? Εβαλα χθες βραδυ το Netmeter και η εικονα ειναι τραγικη.Εγω για 3 ωρες ειχα ανοιχτο το δικο μου pc χωρις να κατεβασω αρχειο μεγαλο (μονο σερφαρισμα) .Βεβαια αλλα 3 pc στο ιδιο router δεν ξερω τι εκαναν...
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Το NetMeter μετράει τον όγκο δεδομένων που περνάει από την κάρτα δικτύου του PC στο οποίο το εγκατέστησες. 89 Megabytes download για 3 ώρες σερφάρισμα δεν είναι «τραγική εικόνα». Αλλά έχεις δυσανάλογα μεγάλο όγκο δεδομένων που κινήθηκαν από το PC σου αυτό προς τα έξω (upload). Μήπως: 1. Είχες αφημένο ανοιχτό κάποιον torrent client που έκανε seed; 2. Στο PC υπάρχουν φάκελοι διαμοιραζόμενοι μέσω δικτύου και μέσα στο 3ωρο τα άλλα PC του δικτύου «τράβηξαν» αρχεία από αυτούς τους φακέλους;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Το NetMeter μετράει τον όγκο δεδομένων που περνάει από την κάρτα δικτύου του PC στο οποίο το εγκατέστησες. 89 Megabytes download για 3 ώρες σερφάρισμα δεν είναι «τραγική εικόνα». Αλλά έχεις δυσανάλογα μεγάλο όγκο δεδομένων που κινήθηκαν από το PC σου αυτό προς τα έξω (upload). Μήπως: 1. Είχες αφημένο ανοιχτό κάποιον torrent client που έκανε seed; 2. Στο PC υπάρχουν φάκελοι διαμοιραζόμενοι μέσω δικτύου και μέσα στο 3ωρο τα άλλα PC του δικτύου «τράβηξαν» αρχεία από αυτούς τους φακέλους; 1. Οχι.Δεν χρησιμοποιουμε torrent 2. NAI Για πανω απο μια ωρα εβλεπα στο HTPC στν tv απο το pc που ετρεχε το NetMeter Μεγεθος αρχειου αν θυμαμαι καλα πανω απο 2GB.Αυτο εκανε τη δουλεια ?
parsifal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 2. NAI Για πανω απο μια ωρα εβλεπα στο HTPC στν tv απο το pc που ετρεχε το NetMeter Μεγεθος αρχειου αν θυμαμαι καλα πανω απο 2GB.Αυτο εκανε τη δουλεια ? Ορίστε λοιπόν, λύθηκε το «μυστήριο»!
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ορίστε λοιπόν, λύθηκε το «μυστήριο»! Ευχαριστω παρα πολυ.Ειπα κι εγω .... :cry:
badmojo99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 για σου ρε ΓΙΑΝΝΗ platano απο τισ πιο παλιες παρουσιες εδω μεσα πανε χρονια τωρα πισω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.