Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για Νανά Μούσχουρη

nakostyphoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αν και μου αρέσουν γενικά τα περισσότερα της τραγούδια ψάχνω για αυτό που λέει "Το φεγγάρι πηγε κι έπεσε στο ποτάμι το βαθύ... ,το φεγγάρι είναι κόκκινο το ποτάμι είναι βαθύ... κάπως έτσι πάει.

Πάντως αν έχεις πολλά θα τα ήθελα αν υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να τα πάρω !

Δημοσ.

Το τραγουδι που ζητας λεγεται "Το φεγγαρι ειναι κοκκινο"

Μουσικη: Μανος Χατζιδακις

Στοχοι: Νικος Γκατσος

Εχει κυκλοφορησει ενα CD με τιτλο "Η Νανα Μουσχουρη τραγουδα Μανο Χατζιδακι" αλλα δεν το εχω... Παντως αν θελεις την αυθεντικη εκτελεση του τραγουδιου ειναι στη "Ρωμαϊκη Αγορα" και το τραγουδαει ο Βασιλης Λεκκας...

Δημοσ.

Ευχαριστώ θα ψάξω να βρώ το αλμπουμ .

Πάντως με ενδιαφέρει η Μούσχουρη καλώς ή κακώς αν ακούσω κάτι μου αρέσει έστω και αν δεν είναι η αυθεντική εκτέλεση και τελικά μου αρέσει περισσότερο και από αυτήν.Για παράδειγμα κάποια τραγου΄δια του Ξηλούρη που τα άκουσα πρώτα από τον Νότη τα προτιμώ από τις ευθεντικές εκτελέσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

protimas ta tragoudia tou ksilouri ermineymena apo ton noti??? kala katalava i diavazw lathos....elpizw na diavazw lathos.....giati prin tolmisei kai piasei tetoia song sto stoma tou o notis ( pou kata t'alla sto eidos tou mia hara einai ) , tha eprepe prwta na exei skeftei poly kala.....kai profanws den to ekane....

eleos...as min isopedwnoume ta panta pleon...den einai dynaton...sygrinoume ta asygrita!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...