Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας μπαταρίας για MB Unibody

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους Apple Lovers

έχω το MacBook (13-inch, Aluminum, Late 2008) και δυστυχώς η μπαταρία έχει αρχίσει να τα παίζει. Μου βγάζει Service Battery και κλείνει πολλές φορές απροειδοποίητα χωρίς να εμφανίσει ότι απέμειναν 10 λεπτά κτλ...

Εφόσον προσπάθησα ότι documentation βρήκα στo internet (calibration, reset και δεν συμμαζεύεται) αποφάσισα να πάρω νέα μπαταρία.

Έχετε υπόψιν σας μπαταρίες original και μη, μεγαλύτερης διάρκειας;

Οι μπαταρίες που παίζουν στο e-bay από τους Sellers με καλά feedbacks τι λένε;;;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα αυτό (δεν απαντήσατε κωλόπαιδα :P) με νέα για την μπαταρία

Είχε αρχίσει να κάνει περισσότερα τρελά, έσβηνε χωρίς προειδοποίηση όταν δεν το είχα σε ρεύμα κτλ...

Εν τω μεταξύ πριν 2-3 μήνες είχα προσέξει ότι δεν εφάρμοζε καλά το καπάκι της μπαταρίας αλλά δεν μου είχε κόψει να τσεκάρω να δω τι φταίει...

Σιγά σιγά άρχισε να μπλοκάρει το click του trackpad και όπως το γύρισα σήμερα να δω το καπάκι πρόσεξα ότι προεξείχε αρκετά το καπάκι του αλουμινένιο από κάτω...

Η μπαταρία είχε φουσκώσει τόσο που δεν έκανε καθόλου καλή εφαρμογή πρώτον και δεύτερον έσπρωχνε το trackpad προς τα πάνω με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το click...

Έχω βρει μπαταρίες στο ebay με 35-45 ευρώ, γνήσιες γράφει σχεδόν παντού αλλά 99% καινούργιες και στις λεπτομέρειες ότι μπορεί να μην έλθει στη συσκευασία του κτλ...

1. Παρέχουν εγγύηση από εκεί;

2. Από ελλάδα που μπορώ να απευθυνθώ για να έχω κάλυψη σε περίπτωση που βγει off η μπαταρία;

3. Πως μπορώ να ελέγξω τον φορτιστή ότι δεν προκάλεσε ο ίδιος πρόβλημα στη μπαταρία; Υπάρχει τέτοια πιθανότητα;

Δημοσ.

Φιλε μου αν εχεις σκοπο να κρατησεις το μηχανημα σου πηγαινε στην document-systemgraph και βαλε μια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,το ebay για μπαταριες δεν το συνιστω για διαφορους λογους

Δημοσ.

Φιλε μου αν εχεις σκοπο να κρατησεις το μηχανημα σου πηγαινε στην document-systemgraph και βαλε μια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,το ebay για μπαταριες δεν το συνιστω για διαφορους λογους

Λοιπόν τιμούλα Systemgraph - document κτλ 145 ευρώ...

τιμούλα batteryupgrade 98 ευρώ ... από ένα κατάστημα το οποίο ούτε τηλέφωνα επικοινωνίας έχει ούτε τπτ... δεν μου λέει κάτι παραπάνω από ένα οποιοδήποτε ebay store ... και στο ebay βλέπεις τουλάχιστον feedback...

παρήγγειλα τη συγκεκριμένη από το ebay... ο τύπος έχει 7000+ πωλήσεις με 99,6% Feedback οπότε δεν νομίζω να είναι μούφα η μπαταρία... είδα και την αυθεντική που φούσκωσε λες και είχα βάλει μαγιά μέσα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ζητώ συγνώμη που δεν ενημέρωσα το συγκεκριμένο τόπικ... τα είχα γράψει σε άλλο και μπερδεύτηκα

Το λοιπόν:

Αυθεντική φαίνεται, μέσα σε ένα αντιστατικό σακουλάκι έφτασε.

Ορίστε φωτό:

img0049ac.jpg

img0050wz.jpg

img0052zr.jpg

post-42170-0-43000500-1311582634_thumb.png

Δημοσ.

Σε έχασα.

Γιατί θυμάμαι την Apple να λέει ότι η μπαταρία του unibody δεν ειναι user replaceable και πρέπει να μας φέρετε το μηχάνημα πίσω?

Δημοσ.

Σε έχασα.

Γιατί θυμάμαι την Apple να λέει ότι η μπαταρία του unibody δεν ειναι user replaceable και πρέπει να μας φέρετε το μηχάνημα πίσω?

καλα, η apple τι θα ελεγε δηλαδη?

απλως ξεβιδωνες μερικες βιδουλες και κανεις την αλλαγη

Δημοσ.

καλα, η apple τι θα ελεγε δηλαδη?

απλως ξεβιδωνες μερικες βιδουλες και κανεις την αλλαγη

Έχω νομίζω το πρώτο MB Unibody που βρήκε (Late 2008 - πριν μετονομάσουν το 13,3" σε Pro) και αυτό έχει κανονικά κλιπς και ανοίγει για να αλλάξεις δίσκο, μπαταρία κτλ...

Δημοσ.

Έχω νομίζω το πρώτο MB Unibody που βρήκε (Late 2008 - πριν μετονομάσουν το 13,3" σε Pro) και αυτό έχει κανονικά κλιπς και ανοίγει για να αλλάξεις δίσκο, μπαταρία κτλ...

χμμ, μαλλον εχεις δικιο τωρα που το θυμαμαι καλυτερα. Απο 2009 και μετα ηταν εσωτερικη η μπαταρια.

Αυτο βεβαια δε 8α πτοουσε τη μηλου να λεει πως αν ξεκουμπωσεις την μπαταρια χανεις την εγγυηση ή whateva! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...