Palp Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Απροβλημάτιστο multitasking κ full res games Στα παιχνίδια το κύριο λόγο τον έχει η κάρτα γραφικών και όχι ο επεξεργαστής, και ειδικά στις μεγάλες αναλύσεις με AAx κτλ.
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Είναι εργαλείο αυτός με i7. Στα παιχνίδια όπως είπε και ο φίλος Palp, δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει σωστά, ούτε αν είχε την κάρτα γραφικών που έχω στο PC. Είναι τεράστια η ανάλυση! Ναι, η διαφορά είναι μεγάλη. Απλά ρώτησα να ξέρω περίπου τι παίζει.
leroy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έχω dual boot win 7 κ παίζω call of duty modern warfare 2560x1440 full specs χωρίς το παραμικρό κόλλημα.Έχει την 1GB κάρτα γραφικών.
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι ε? Δοκίμασε και το Crysis 2. Έτσι από περιέργεια.
Palp Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Έχει την 1GB κάρτα γραφικών. Επίσης η μνήμη δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στην κάρτα γραφικών, ο πυρήνας είναι. Επειδή έχει πολύ μνήμη δεν πάει να πει και ότι είναι καλύτερη από ένα μοντέλο με λιγότερη μνήμη. Είναι σαν τους υπολογιστές που διαφημίζουν με πολλά MHz επεξεργαστή και πολλή μνήμη στην κάρτα γραφικών και έχει τελικά celeron με κάρτα γραφικών των 20 ευρώ. Δεν ισχύσει πολύ στα Mac αλλά καλό είναι να βλέπουμε τι έχουν σε επεξεργαστή, σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών και να μελετάμε αν θα καλύψουν τις ανάγκες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.