antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως τα παιδιά του πρώτου poster πρέπει να είναι λογικά 4 χρονών τώρα...:Ρ Υπομονή λίγα χρονάκια ακόμα και θα κάνουν κι εκείνα τις προτάσεις τους στο topic...
blibliki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως τα παιδιά του πρώτου poster πρέπει να είναι λογικά 4 χρονών τώρα...:Ρ[/ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ MPAMPOURAKI!
civperr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Without You - Harry Nilsson http://www.youtube.com/watch?v=P6C_Q-_RTS8
I©y I©e Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα για μπλουζ δυστυχως δεν ξερω. ομως για να χορεψει το ζευγαρι καλο ειναι αυτο: So happy together - The Turtles.
klainmaingr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα... Το θέμα άνοιξε το '03, συνεχίστηκε το '05 και αφήνει την ψυχή του το '08. Καλά τα πήγε..
xardas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 για την εισοδο κατι large για αλλαγη εγω ειχα το you shook me all night long απο ac/dc τωρα για το blues εγω παλι ειχα το romeo and juliet απο dire straits αντε και καλα στεφανα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα...Το θέμα άνοιξε το '03, συνεχίστηκε το '05 και αφήνει την ψυχή του το '08. Καλά τα πήγε.. διαχρονικό φτυάρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.