Προς το περιεχόμενο

Asus Radeon HD 5770 1GB

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ναι μάλλον.. εδώ εγώ τσίμπησα την μοναδική hawk που υπήρχε σε όλα τα καταστήματα multirama & αποθήκη xD

Δημοσ.

Ίσως να έχει μείνει ακόμα μια στα 69 euro στην μεταμόρφωση gts250

Τελικά paulchro πια πήρες ?

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Αξιζει πιο πολυ η 250? Συμπαθω παντως πιο πολυ την 5670 απ αυτη. Απο δευτερα θα παω να την παρω.

Δεν εχει διαφορα 512 απο 1gb? Τι παιζει πιο πολυ ρολο? Το engine clock ή η ram που εχει?

Δημοσ.

Η μνήμη στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν παίζει ρόλο, περισσότερο ρόλο παίζει το engine clock.

Αν και περισσότερη σημασία έχει το chip και ο σχεδιασμός.

Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν εννοείς ο σχεδιασμός της κάρτας έτσι? :-p καλά να σ πω την αλήθεια οποία κ να πάρω απ την 7600 κ εγώ που είμαι άσχετος διαφορά Θα δω..

Δημοσ.

Ναι, δεν εννοώ το πώς φαίνεται η κάρτα, αλλά την αρχιτεκτονική και όλους τους παράγοντες που καθορίζουν την απόδοσή της. Και η ποσότητα της μνήμης παίζει μικρό ρόλο κι αυτόν υπό προϋποθέσεις.

Δημοσ.

Φαντάσου ότι εγώ -κ πιστεύω κ άλλος κόσμος- νόμιζα πως η μνήμη κάνει τη δουλειά. Μου κάνει εντύπωση πως μια κάρτα του 07 όμως , η 7600, παίζει όλα τα καινούρια παιχνίδια που εχω δοκιμάσει, σε lower detail, εννοείται..ευχαριστώ κ πάλι για τισ πληροφορίες πάντως.

Δημοσ.

Δεν ήταν τελείως σάπια η 7600GT, γιατί να μην τα παίζει;

Η μνήμη παίζει ρόλο σε μεγάλες αναλύσεις (πάνω από 1920*1080) και πρέπει να βοηθείται από το memory interface της κάρτας (384bit+). Και δε μιλάμε για σοβαρές διαφορές.

Σε κάρτες με 64, 128bit κ.λπ. η διπλάσια μνήμη δίνει περίπου 1-2% αύξηση επιδόσεων και είναι καθαρά θέμα marketing.

Δημοσ.

Δεν ήταν τελείως σάπια η 7600GT, γιατί να μην τα παίζει;

Η μνήμη παίζει ρόλο σε μεγάλες αναλύσεις (πάνω από 1920*1080) και πρέπει να βοηθείται από το memory interface της κάρτας (384bit+). Και δε μιλάμε για σοβαρές διαφορές.

Σε κάρτες με 64, 128bit κ.λπ. η διπλάσια μνήμη δίνει περίπου 1-2% αύξηση επιδόσεων και είναι καθαρά θέμα marketing.

Καλα το εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι σαπια εντελως. Ειναι 5 χρονων καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...