Προς το περιεχόμενο

Η τιμή του iPad 2 στην Ελλάδα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<br /><br />

<br />

το ξέρεις όμως ότι δεν έχει usb?<br />

<br /><br /><br />

Ναι εννοιτε ότι το ξέρω! Δεν το χρειάζομαι! Απλά ανάφερα ότι κανένα Pad δεν έχει - και δεν είναι κριτική σωστη.

Maybe... This will Be Legendary!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι εννοιτε ότι το ξέρω! Δεν το χρειάζομαι! Απλά ανάφερα ότι κανένα Pad δεν έχει - και δεν είναι κριτική σωστη.

Maybe... This will Be Legendary!

Τα περισσότερα έχουν Mini-usb πάνω τους (δηλαδή θέλει ένα τύπου adaptor για να βάλεις απευθείας usb-stick ή ότι άλλο), και Sd-slot.

Οπως και το iPad με ανταπτορα.

Το ipad επιτρέπει να γίνονται οι μεταφορές μόνο συγκεκριμένων αρχείων δηλαδή Photos/videos και μάλιστα συγκεκριμένων τύπων αρχείων υποστηρίζοντας μόνο ένα μικρό αριθμό formats. Όσο αφορά τα videos η apple ανακοίνωσε ότι το imovies (που είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί αυτόν τον adaptora) είναι optimized για τα videos files από ipad2/ipod/iphone4 και για να βάλεις από άλλη φωτογραφική μερικές φορές χρειάζεται να το "ξεγελάσεις" κάνοντας μία μετατροπή πιο πριν από άλλο πρόγραμμα. Γενικά το ipad δεν υποστηρίζει το explore όλων των τύπων αρχείων, όπως και όταν συνδέσεις το Ipad με το pc δεν μπορείς να δεις όλα τα αρχεία που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Το ότι έχει usb adaptor με extra κόστος 40 30 δολάρια δεν λέει τίποτα.

Επισης μια μικρη παρενθεση-επισημανση... επειδη τυχαινει να ειμαι ρουμανια αυτο το καιρο, εξω βλεπεις φουλ Dacia, ο μεσος μισθος ειναι 300 ευρω κ ολοι μα ολοι (ΟΛΟΙ) εχουν το iphone 4... επισης στο μοναδικο mall μιας πολης 150.000 κατοικων το πρωτο περιπτερο ειναι ενας official Apple Reseller... ειναι fashion icon για fashion victims... ειναι η never ending battle μεταξυ ουσιας κ ντιζαιν, ειναι ενα κραμα απο ολα μαζι, λιγο το οτι κανει οσα κανει, λιγο οτι ειναι ομορφο, αλλα περισσοτερο γιατι εχει το σημα τις apple, γιατι κακα τα ψεμματα ακομα αν ο χ-ψ κατασκευαστης κανει copy paste το προιον και το πουλαει 399 και μονο επειδη κανει 399 δεν ειναι το ιδιο...

Ουσιαστικα ειναι μια συσκευη πολυτελειας που ξερεις οτι ΑΞΙΖΕΙ 399 και γιαυτο τα δινεις για να την παρεις απο αμερικη κτλ αλλα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ που κοστιζει 599... ειναι σαν ενα boxter και ενα s2000, με το 1/4 της τιμης εχεις εφαμιλες επιδοσεις αλλα το ενα ειναι porsche και το αλλο honda...

Ισως οριμασει ο ελληνας γιατι για τον αμερικανο δεν ειναι κατι να παρει κατι που κανει σε αντιστοιχια τιμης-μισθου αναλογικα 100 ευρω, ειναι τα ρεστα απο τα ψωνια του σουπερ μαρκετ... για την ελλαδα ειναι 1 μισθος μετα φορων... τι πας να κοντραρεις κ τι πας να δειξεις... που ειδα προσφατα μια ταινια του 1985 και ειχαν τα 3λιτρα τα μπετονια γαλα και 4 καδους σκουπιδιων ανα μονοκατοικια?! ειναι σαν ο πακιστανος να παρει ενα παπι και να παει βολτες, εφτασε τον ελληνα? αυτα τα εκανε ο σταθης ψαλτης το 83

Τελος παντων, βγηκα εντελως off topic παλι, αλλα πιστευω οτι η ουσια ειναι 100% on topic

To Ρουμανια κοματι και τα 300 ευρω μεσος μισθος δεν λεει τιποτα, ειμαι σε μια χωρα που ο μεσος μισθος με το ζορι περναει τα 120 ευρω και ομως στο διαλειμα για φαγητο στα μισα εστιατορια βλεπεις ενα σκασμο ipad 2, φυσικα το 1 δεν ηρθε καν εδω επισημα, και ομως δεκαδες να μην πω εκατονταδες ειναι προθυμοι να πληρωσουν περιπου 1000 ευρω για το 16αρι wifi στην παραληλη αγορα, μιλαμε για τρελα λεφτα για τα εδω δεδομενα, δεν ειναι τιποτα περισοτερο απο μουρη και η αναγκη να ζησουν το καταναλωτικο ονειρο που στην τελικη ειναι δικαιωμα τους, το γεγονος οτι καποιοι πεινανε δεν σημενει οτι πεινανε ολοι, ιδιετερα στις αναπτυσομενες οικονομιες (στις οποιες συμπεριλαμβανεται και η Ρουμανια) οπου εισαι η φτωχομπινες η εχων και κατεχων δεν υπαρχει μεσαια ταξη.

Σε δευτερο τονο, επιτελους το 1 το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι εξαιρετικο μηχανακι απλα για σερφαρισμα και για καταναλωση μουσικης/ταινιων θα πεσει στα 200-250 ευρω μεταχειρισμενο λογω της υπερπροσφορας απο αυτους που αναβαθμιζουν στο 2 και επιτελους αξιζει να επενδυσει κανεις (προσωπικα ασχετα αν το αντεχει η τσεπη μου η οχι πανω απο 250 ευρω δεν δινω για κατι που η χρηστικη του αξια, για μενα παντα μιλαω, περιοριζεται στον καναπε)

To ίδιο δεν ισχύει και για τον hdmi αντάπτορα της apple; Σε αυτό το επίπεδο τιμών δεν κυμαίνεται;

cavafy, είναι καθαρά θέμα καταναλωτικής παιδείας και θέμα παιδείας γενικότερα. Αν όμως γύρω σου βλέπεις ακριβά αντικείμενα πολυτελείας να τα κρατάνε άτομα που έδωσαν ένα μηνιάτικο για να τα αγοράσουν τότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Για αυτό έλεγα ότι ο μιμητισμός είναι αυτός που οδήγησε τόσο κόσμο στο να βγάλουν πιστωτικές και να πάρουν καταναλωτικά δάνεια είτε για να πάρουν ακριβά αντικείμενα πολυτελείας είτε για να πάνε διακοπές!!!

Αφού το κάνουν οι άλλοι, ας το κάνω και εγώ... και εκεί ποντάρουν οι εταιρείες για να πουλήσουν και δεν ήταν λίγες που έβγαζαν οι ίδιες κάρτες στους πελάτες τους την εποχή που οι τράπεζες είχαν πάρα πολύ χρήμα για να δώσουν, βασικά δεν είχαν αλλά δεν είχαν και το ρίσκο αφού γινόντουσαν cdo και έφευγαν από τα χέρια τους.

To ίδιο δεν ισχύει και για τον hdmi αντάπτορα της apple; Σε αυτό το επίπεδο τιμών δεν κυμαίνεται;

Διόρθωση το set usb/sd κάνει 30. 40 dollars ευκαιρία είναι ο hdmi adaptor kai 30 o vga adaptor. To αστείο είναι ότι όταν είχε βγει το ipad1 έχω την εντύπωση ότι υπήρχε hdmi adaptor αλλά δεν έκανε export τα πάντα παρά μόνο videos από συγκεκριμένα προγράμματα και τώρα βγάλανε τον hdmi adaptor όπου κάνει και φόρτιση και τελείως dublicate το display. H πολιτική εδώ είναι τελείως ξεκάθαρη όσο αφορά τα περιφερειακά. Κάπου είχα διαβάσει (διορθώστε όποιος ξέρει) ότι δεν βάζει θύρες η apple στο Ipad, ώστε αφενός μεν να μην πληρώνει δικαιώματα για αυτές για το Ipad και να μετακυλύει το κόστος στους adaptores και αφετέρου δε για να την πληρώνουν όλες οι άλλες εταιρίες που θέλουν να φτιάξουν έναν adaptor δικαιώματα για τον 16pin connector που έχει στις συσκευές της.

Σε δευτερο τονο, επιτελους το 1 το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι εξαιρετικο μηχανακι απλα για σερφαρισμα και για καταναλωση μουσικης/ταινιων θα πεσει στα 200-250 ευρω μεταχειρισμενο λογω της υπερπροσφορας απο αυτους που αναβαθμιζουν στο 2 και επιτελους αξιζει να επενδυσει κανεις (προσωπικα ασχετα αν το αντεχει η τσεπη μου η οχι πανω απο 250 ευρω δεν δινω για κατι που η χρηστικη του αξια, για μενα παντα μιλαω, περιοριζεται στον καναπε)

η verizon έβγαλε περιορισμένη προσφορά -100 δολάρια για όλα τα μοντέλα από την ήδη μειωμένη τιμή που έβγαλε η apple. Αυτό κάνει ένα Ipad που κόστιζε καινούργιο 500 Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα να κάνει 300. Άραγε πόσο θα κάνει μεταχειρισμένο?

cavafy, είναι καθαρά θέμα καταναλωτικής παιδείας και θέμα παιδείας γενικότερα. Αν όμως γύρω σου βλέπεις ακριβά αντικείμενα πολυτελείας να τα κρατάνε άτομα που έδωσαν ένα μηνιάτικο για να τα αγοράσουν τότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Για αυτό έλεγα ότι ο μιμητισμός είναι αυτός που οδήγησε τόσο κόσμο στο να βγάλουν πιστωτικές και να πάρουν καταναλωτικά δάνεια είτε για να πάρουν ακριβά αντικείμενα πολυτελείας είτε για να πάνε διακοπές!!!

Αφού το κάνουν οι άλλοι, ας το κάνω και εγώ... και εκεί ποντάρουν οι εταιρείες για να πουλήσουν και δεν ήταν λίγες που έβγαζαν οι ίδιες κάρτες στους πελάτες τους την εποχή που οι τράπεζες είχαν πάρα πολύ χρήμα για να δώσουν, βασικά δεν είχαν αλλά δεν είχαν και το ρίσκο αφού γινόντουσαν cdo και έφευγαν από τα χέρια τους.

Κανεις δεν εβαλε το οπλο στο κεφαλι κανενος για να χρεωθει, εχω βαρεθει να ακουω το οι τραπεζες μοιραζαν αβερτα και τωρα ο κοσμακης δεν εχει να τα δωσει, και εγω ηθελα ipad δεν μπορω ομως να δικαιολογισω ενα 500αρικο για ενα παιχνιδι του καναπε,για αυτο και τωρα μονο θεωρω οτι για μενα εχει νοημα να τσιμπησω το 1 μισοτιμης, ξερω αλλους που θα περιμενουν να πεσει στα 150 με το 3 για να σκεφτουν να παρουν tablet, αλλα στις αναπτυσομενες οικονομιες η στις κοινωνιες οπως η ελλαδα οπου εχεις δεν εχεις πρεπει να δηξεις οτι εχεις, τα ακριβα καταναλωτικα προιοντα πουλανε καλητερα και απο οτι στο αμερικα, ο κοσμος εχει αναγκη να ζησει το ονειρο που τοσα χρονια του πουλησαν ακομα και αν χρειαστει να υποθηκευσει το μελλον του.

\ η verizon έβγαλε περιορισμένη προσφορά -100 δολάρια για όλα τα μοντέλα από την ήδη μειωμένη τιμή που έβγαλε η apple. Αυτό κάνει ένα Ipad που κόστιζε καινούργιο 500 Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα να κάνει 300. Άραγε πόσο θα κάνει μεταχειρισμένο?

Στην απερικη? 200 δολαρια :-D δυστηχως ομως υπαρχει ενα τελωνιο στη μεση:P

Αυτή φίλε cavafy είναι η ουσία και εγώ δεν χρωστάω ούτε ευρώ σε τράπεζες, ούτε φορτωμένες πιστωτικές, αλλά όταν ο άλλος γίνεται θύμα και είναι μέλος της κοινωνίας σου, τότε το λάθος που διαπράττει έχει επίπτωση όχι μόνο στην τσέπη του αλλά παίρνει σβάρνα ολόκληρη την κοινωνία, για αυτό έλεγα ότι χρειαζόντουσαν φάσκελα και με τα δυο χέρια όσοι δεν είχαν και δανειζόντουσαν για να αγοράσουν προϊόντα πολυτελείας. Αν αντί έντονης κριτικής και αποδοκιμασίας δεχόντουσαν συγχαρητήρια για την αγορά τους όπως και γινόταν, τότε όλο και περισσότεροι θα στρεφόντουσαν σε αυτή την τακτική και κάπως έτσι φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα.

Μεταχειρισμένο πόσο έχει σήμερα ένα ipad1; Όσα είναι διατεθειμένος να δώσει κάποιος για να το αγοράσει/ζητήσει κάποιος για να το πουλήσει! Με το που βγήκε το ipad2 η τιμή του έπεσε κατά 100 ευρώ, όταν με το καλό σε κάποιους μήνες βγει το ipad3, δεν θα χάσει άλλα τόσα; Από την στιγμή λοιπόν που δεν ξέρουμε πότε θα βγει το 3 λογικό είναι όσοι σήμερα έχουν ipad1 και είναι ευχαριστημένοι, να το κρατήσουν και να πάνε απευθείας σε ipad3 ή τουλάχιστον μέχρι να βγουν εφαρμογές που θα αξιοποιούν πλήρως το hardware του 3 οπότε και αν τις χρειάζονται θα το αγοράσουν.

Αυτή φίλε cavafy είναι η ουσία και εγώ δεν χρωστάω ούτε ευρώ σε τράπεζες, ούτε φορτωμένες πιστωτικές, αλλά όταν ο άλλος γίνεται θύμα και είναι μέλος της κοινωνίας σου, τότε το λάθος που διαπράττει έχει επίπτωση όχι μόνο στην τσέπη του αλλά παίρνει σβάρνα ολόκληρη την κοινωνία, για αυτό έλεγα ότι χρειαζόντουσαν φάσκελα και με τα δυο χέρια όσοι δεν είχαν και δανειζόντουσαν για να αγοράσουν προϊόντα πολυτελείας. Αν αντί έντονης κριτικής και αποδοκιμασίας δεχόντουσαν συγχαρητήρια για την αγορά τους όπως και γινόταν, τότε όλο και περισσότεροι θα στρεφόντουσαν σε αυτή την τακτική και κάπως έτσι φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα.

Μεταχειρισμένο πόσο έχει σήμερα ένα ipad1; Όσα είναι διατεθειμένος να δώσει κάποιος για να το αγοράσει/ζητήσει κάποιος για να το πουλήσει! Με το που βγήκε το ipad2 η τιμή του έπεσε κατά 100 ευρώ, όταν με το καλό σε κάποιους μήνες βγει το ipad3, δεν θα χάσει άλλα τόσα; Από την στιγμή λοιπόν που δεν ξέρουμε πότε θα βγει το 3 λογικό είναι όσοι σήμερα έχουν ipad1 και είναι ευχαριστημένοι, να το κρατήσουν και να πάνε απευθείας σε ipad3 ή τουλάχιστον μέχρι να βγουν εφαρμογές που θα αξιοποιούν πλήρως το hardware του 3 οπότε και αν τις χρειάζονται θα το αγοράσουν.

Πιστευεις πραγματικα οτι οσοι θα παρουν το 2 τωρα τα εχουν? τιποτα δεν αλαξε, θα το βαλουν σε 24 δωσεις στις πιστωτικες που τους μειναν, εδω που ειμαι οι τραπεζες εχουν τρελα κριτηρια για να σου δωσουν δανειο η πιστωτικη οποτε εχει σε καθε γωνια και απο ενα ενεχυροδανειστηριο.

Οσο για το 1, να πεσει να κατρακυλησει να παρουμε και εμεις :-D σε 3 μηνες απο τωρα που το 2 θα πουλιεται 400 ευρω μεταχειρησμενο που λες οτι θα ειναι το 1 που τωρα παιζει στα 300 με τα χιλιαδες που θα υπαρχουν στην αγορα απο αυτους που το ξεφορτωθηκαν για να αναβαθμησουν?:P

Πιστευεις πραγματικα οτι οσοι θα παρουν το 2 τωρα τα εχουν? τιποτα δεν αλαξε, θα το βαλουν σε 24 δωσεις στις πιστωτικες που τους μειναν, εδω που ειμαι οι τραπεζες εχουν τρελα κριτηρια για να σου δωσουν δανειο η πιστωτικη οποτε εχει σε καθε γωνια και απο ενα ενεχυροδανειστηριο.

Οσο για το 1, να πεσει να κατρακυλησει να παρουμε και εμεις :-D σε 3 μηνες απο τωρα που το 2 θα πουλιεται 400 ευρω μεταχειρησμενο που λες οτι θα ειναι το 1 με τα χιλιαδες που θα υπαρχουν στην αγορα απο αυτους που το ξεφορτωθηκαν για να αναβαθμησουν?:P

Κάποιοι ελάχιστοι σίγουρα τα έχουν να τα δώσουν από εκεί και πέρα από τα ακριβά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού έως αντίστοιχα μεγάλα σκάφη που βλέπω καθημερινά δίνονται μισοτιμής και πολύ παρακάτω αφού η φούσκα έσκασε και η όποια ρευστότητα υπήρχε στην αγορά χάθηκε από το κλείσιμο της στρόφιγγας από τις τράπεζες.

Επειδή όμως μας ενδιαφέρει η κοινωνία στην οποία ζούμε, αξίζει να δούμε το ψυχολογικό προφίλ αυτού του κόσμου, πως δλδ αγοράζει και γιατί ποντάρει σε αυτό το όνειρο και σε αυτό το σύνολο η κριτική μας θα κάνει καλό αν αντί να συνεχίζουν να μιμούνται τα πρότυπα που οδηγούν την οικονομία τους και την οικονομία μας σε κατάρρευση, αφού το χρήμα που φεύγει προς τις άλλες χώρες δεν επιστρέφει σε εμάς παρά μόνο μέσω των δανείων!!!

Για δώστε περισσότερες λεπτομέρειες όσοι το πήραν στα χέρια τους!

digekas : τώρα που ο μεγάλος κυβισμός αρχίζει να μπαίνει στο στόχαστρο της εφορίας και που αρχίζει και αυτή να μηχανογραφείται μετά από 30 χρόνια τι θα γίνουν όλα αυτά τα θηρία? θα τα πετάξουν στη θάλασσα?

Είναι πολύ απλό και μου κάνει εντύπωση που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν η google στήσει καλύτερα το market ή μπουν οι διανομές στο παιχνίδι τότε το brand της apple θα δεχτεί ισχυρό πλήγμα στα μάτια του πολύ κόσμου, το τι κάνουν οι συσκευές είναι αδιάφορο, αυτό εξηγούσα στα ποστ που διεγράφησαν ότι το marketing των εταιριών στηρίζει πλέον την αξία του brand και ο κόσμος βολοδέρνεται σαν άβουλο ον, σαν τα πρόβατα, αν το android μαζέψει πολλά εκεί θα πάνε και τα υπόλοιπα.

Όταν θα και αν δεχτεί το πλήγμα ας ρίξουν τις τιμές να τσιμπήσω και εγώ ένα iPad και ένα mbp.

Από τη στιγμή που τώρα δεν έχει ανταγωνιστή, δυστυχώς πουλάει τα προϊόντα της σε υψηλές τιμές. Φιλανθρωπικό ίδρυμα δεν είναι.

Για δώστε περισσότερες λεπτομέρειες όσοι το πήραν στα χέρια τους!

digekas : τώρα που ο μεγάλος κυβισμός αρχίζει να μπαίνει στο στόχαστρο της εφορίας και που αρχίζει και αυτή να μηχανογραφείται μετά από 30 χρόνια τι θα γίνουν όλα αυτά τα θηρία? θα τα πετάξουν στη θάλασσα?

Εμένα μου άρεσει παρά πολύ! Είναι ακριβός όπως στην διαφήμιση! Browsing κλπ παρα πολύ καλό! Μετά από μισή ώρα, είναι σαν να το έχω χρόνια! Μόνο χάλια η κάμαρες! Μικρή ανάλυση ( η εγώ κάτι κανό λάθος) αλά δεν το πείρα για της κάμαρες!

Ταχύτερο κ απο το iPhone! τα games και η εφαρμογές είναι το ίδιο καλο! Κ η μπαταρία - οντος αντέχει! Απο της 10 μέχρι τώρα ασταμάτητα με αυτό ασχολουμε κ είναι στα 60%. Στέκεται πόλη καλά στο χέρι, και είναι και άνετο. Το εψαξα πολύ, το θέμα, γιατί ήθελα ένα pad ( όχι υποχρεωτικά της apple σκεφτόμουν και το ΧΟΟΜ) και χαίρομαι για την επιλογή μου.

Όση θέλουν ένα Pad - θα βρουν την χαρά τους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...