gaig Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 για αυτους που δεν ειναι απαραιτητο εργαλειο δουλειας(yeah right!) και δεν το θελουν επειδη ταιριαζει με την D&G ζωνη τους, καλυτερα να περιμενουν λιγους μηνες το γιωτοφωνο5. Αν εχει οθονη 4αρα οπως φημολογειται, θα ειναι πολυ καλυτερη αγορα. Το ipad ισως ειναι χρησιμο σε περιπτωσεις που το κινητο ειναι ανεπαρκες και το λαπτοπ υπερβολη, αλλα δεν αντικαθιστα κατι απο αυτα τα 2. Απλα δημιουργει μια νεα θεση, μια νεα αναγκη. Ας σκεφτουν λιγο οι μελλοντικοι αγοραστες αν μπορουν να αντικαταστησουν καποια αλλη συσκευη τους με αυτο ή αν ειναι διατεθιμενοι να κουβαλανε και μια τριτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι λέτε για αυτό εδώ, η οποιοδήποτε PAD, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους, αλλα τα PAD θα έχουν αξια από την στιγμή που θα υπάρξουν δωρεάν WIFI Hot spots Σε όλους τους δρόμους τουλάχιστον τον μεγαλοπόλεων, το να χρεώνεσαι 3G για να "κανεις" την δουλειά σου είναι περιττό, τα καταφέρνανε με πολύ μεγάλη άνεση και προτού βγούν όλα αυτά και στις δουλειές και σε όλα, ακόμα δεν έχει έρθει η εποχή τον PADs κατά την άποψη μου, στο κάτω κάτω πάρε ένα καταραμένο smartphone κανε στείλε 5-10 mail αν σου είναι τόσο απαραίτητο, τώρα 700+ για τέτοιες υπηρεσίες εε όχι! Αυτή είναι ερώτηση για έκθεση φίλε μου. Τί σε κάνει ευτυχισμένο; Τι σε ευχαριστεί; Για πόσο; Όταν θα περάσει η μπογιά αυτής της ευχαρίστησης, τι θα σου καλύψει το κενό; (Ρητορικά τα ερωτήματα και ο καθένας ψάχνει βαθιά μέσα στην λογική του και ακόμα βαθύτερα μέσα στην ψυχή του, να βρει τις απαντήσεις που πολλές φορές μία ζωή σε χρόνο δεν φτάνει ) Προσπαθείς να λύσεις το πρόβλημα του υπερκαταναλωτισμού και τις υπερκαταναλωτικής σκέψεις που το 95% των ελλήνων έχουν υοθετήσει? Θα τα βρείς λίγο δύσκολα πιστεύω, αν και είμαι μαζί σου! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2011 από ootyposoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 839 ευρω.παω να παρω laptop>κανει πιο πολλα πραγματα απο αυτην την μπουρδα.ελεος.τα κινητα και τα Pda εφτασαν τιμες λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tombst0ne Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αξιζει να το παρεις απο αμερικα....που το apple store το εχει 499 δολαρια..δηλαδη 352ευρω!!!!!!!! αλλα ως γνωστον 499 δολαρια εκει 499 ευρω εδω,το γνωστο παραμυθι... με 514 ευρω παιρνεις απο αμερικα το 32gb 3g!! true true 1000 φορές απο αμερικη εγω δεν ξανα περνω τπτ απο Ελλαδα βαζουν 50% πανω απο την αρχικη τιμη τις apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevodifwntas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ένα μικρό σχόλιο σχετικά με τις ισοτιμίες: kindle: Αμερική $139, Αγγλία (με ΦΠΑ 23% -αν θυμάμαι καλά) 111 λίρες... Αν η εταιρία θέλει, ξέρει να βρίσκει λύσεις... Απλά όλοι θεωρούν τον Ευρωπαίο πολίτη 2ης κατηγορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αυτο που μπορω να πω με μεγαλη σιγουρια ειναι πως αυριο θα φαει πολυς κοσμος ακυρο.τα κομματια που εχουν ερθει ελλαδα ειναι ελαχιστα, και οποιος το εχει προπληρωσει θα την πατησει. μιλαω για 100-200 κομματια πανελλαδικα για την καθε μεγαλη αλυσιδα. δεν ξερω αν φταιει το τσουναμι, η αν το καναν επιτηδες για να ξεστοκαρουν τα ipad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 αυτο που μπορω να πω με μεγαλη σιγουρια ειναι πως αυριο θα φαει πολυς κοσμος ακυρο.τα κομματια που εχουν ερθει ελλαδα ειναι ελαχιστα, και οποιος το εχει προπληρωσει θα την πατησει. μιλαω για 100-200 κομματια πανελλαδικα για την καθε μεγαλη αλυσιδα. δεν ξερω αν φταιει το τσουναμι, η αν το καναν επιτηδες για να ξεστοκαρουν τα ipad 1 Όχι φίλε δεν φταίει το τσουνάμι. Απλά βλέπουν δελτία ειδήσεων (δεν έχει ο Έλληνας λεφτά για ρούχα-παπούτσια-τρόφιμα,με λίστα στο super market,άδεια τα καρότσια της λαϊκής,απλήρωτοι λογαριασμοί ΔΕΚΟ, πανάκριβη η βενζίνη κτλ) οπότε σου λέει ο Αμερικάνος τί IPAD 2 να θέλουν αυτοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Σε αυτή την χώρα που ζούμε ακόμη και για αγορά ipad μέσο χρειαζόμαστε , έλεος !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 για αυτους που δεν ειναι απαραιτητο εργαλειο δουλειας(yeah right!) και δεν το θελουν επειδη ταιριαζει με την D&G ζωνη τους, καλυτερα να περιμενουν λιγους μηνες το γιωτοφωνο5. Αν εχει οθονη 4αρα οπως φημολογειται, θα ειναι πολυ καλυτερη αγορα. Το ipad ισως ειναι χρησιμο σε περιπτωσεις που το κινητο ειναι ανεπαρκες και το λαπτοπ υπερβολη, αλλα δεν αντικαθιστα κατι απο αυτα τα 2. Απλα δημιουργει μια νεα θεση, μια νεα αναγκη. Ας σκεφτουν λιγο οι μελλοντικοι αγοραστες αν μπορουν να αντικαταστησουν καποια αλλη συσκευη τους με αυτο ή αν ειναι διατεθιμενοι να κουβαλανε και μια τριτη. Ζώνη έχω Galliano. D&G έχω την αλυσίδα για το πορτοφόλι μου, την οποία τη φωτογράφισα με το iPhone 4G 16GB. Ποιος λέει ότι τα PC είναι για δουλειά? Ποιος λέει ότι το mac είναι για δουλειά, ποιος λέει ότι το iPad είναι για δουλειά??? Ποιος δουλεύει τόσο σε PC? Ας ηρεμήσουμε λίγο! Όλοι γίναμε γραφιάδες, γραφίστες, κλπ.... Το παίρνεις επειδή το γουστάρεις και τίποτα άλλο. Ότι είναι ακριβό δηλαδή είναι για φιγούρα? Να ντυνόμαστε από τη λαϊκή τότε μη μας τα παίρνουν τα καταστήματα με τις παλιοφίρμες! Και τέλος τι σχέση έχει το iPhone με το iPad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ζώνη έχω Galliano. D&G έχω την αλυσίδα για το πορτοφόλι μου, την οποία τη φωτογράφισα με το iPhone 4G 16GB. Ποιος λέει ότι τα PC είναι για δουλειά? Ποιος λέει ότι το mac είναι για δουλειά, ποιος λέει ότι το iPad είναι για δουλειά??? Ποιος δουλεύει τόσο σε PC? Ας ηρεμήσουμε λίγο! Όλοι γίναμε γραφιάδες, γραφίστες, κλπ.... Το παίρνεις επειδή το γουστάρεις και τίποτα άλλο. Ότι είναι ακριβό δηλαδή είναι για φιγούρα? Να ντυνόμαστε από τη λαϊκή τότε μη μας τα παίρνουν τα καταστήματα με τις παλιοφίρμες! ... Καταρχάς τα pc για δουλειά φτιάχτηκαν. Κατά δεύτερον εσύ προφανώς καταναλώνεις ότι είναι shiny και cool δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι όμως το βλέπουν έτσι. Δεν παίρνουν gadgets μόνο επειδή τα γουστάρουν, αλλά επειδή θέλουν να κάνουν 1-2 πράγματα με αυτά και ναι ίσως και να αντικαταστήσουν παλαιότερα gadgets που τους χρησίμευαν (βλέπε laptop). Τώρα εσύ που ντύνεσαι με D&G και έχεις και iphone 4 είσαι πολύ μάγκας ρε παιδί μου, αλλά άσε και τους άλλους να σκεφτούν εάν τους χρησιμεύει κάτι, ίσως να μην θέλουν να κάνουν φιγούρα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ζώνη έχω Galliano. D&G έχω την αλυσίδα για το πορτοφόλι μου, την οποία τη φωτογράφισα με το iPhone 4G 16GB. Ποιος λέει ότι τα PC είναι για δουλειά? Ποιος λέει ότι το mac είναι για δουλειά, ποιος λέει ότι το iPad είναι για δουλειά??? Ποιος δουλεύει τόσο σε PC? Ας ηρεμήσουμε λίγο! Όλοι γίναμε γραφιάδες, γραφίστες, κλπ.... Το παίρνεις επειδή το γουστάρεις και τίποτα άλλο. Ότι είναι ακριβό δηλαδή είναι για φιγούρα? Να ντυνόμαστε από τη λαϊκή τότε μη μας τα παίρνουν τα καταστήματα με τις παλιοφίρμες! Και τέλος τι σχέση έχει το iPhone με το iPad? Να ξερες ποσα περισσοτερα pv υπαρχουν πλεον στους εργασιακους μας χωρους απο οτι στο σπιτι... Το pc το επαιρναν επειδη γουσταραν πριν 15 χρονια, τωρα μεχρι και φπα τριμηνου, θες pc για να το στειλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ρε σεις, επειδη haters ή οχι, ολοι θα γουσταραν να εχουν ενα ipad 2, εστω και αμα δε το γουσταρουν να το πουλησουν απο δω μεσα και να παρουν το αντιστοιχο χρηματικο ποσο. call to the admins, γιατι δεν κανετε ενα lοttery, που να εχει προυποθεση συμμετοχης ενα πολυ μικρο ποσο, πχ 1Ε, συνεπως μολις μαζευτουν 600 ατομα που εχουν βαλει συμμετοχη (και διπλοσυμμετοχες ακομη), με αυτα τα χρηματα να αγοραζεται ενα ipad και να γινεται κληρωση μεταξυ των συμμετεχοντων για να δουν ποιος θα το παρει!. νομιζω πχ 1Ε για την πιθανοτητα 1/600 να κερδισεις ενα ipad θα ενδιεφερε πολλους. αντε να εχει λιγο βαβουρα γιατι εχω βαρεθει να βλεπω παρομοια threads οπου πλακωνονται ποιος την εχει μεγαλυτερη. ψηνεστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ζώνη έχω Galliano. D&G έχω την αλυσίδα για το πορτοφόλι μου, την οποία τη φωτογράφισα με το iPhone 4G 16GB. Ποιος λέει ότι τα PC είναι για δουλειά? Ποιος λέει ότι το mac είναι για δουλειά, ποιος λέει ότι το iPad είναι για δουλειά??? Ποιος δουλεύει τόσο σε PC? Ας ηρεμήσουμε λίγο! Όλοι γίναμε γραφιάδες, γραφίστες, κλπ.... Το παίρνεις επειδή το γουστάρεις και τίποτα άλλο. Ότι είναι ακριβό δηλαδή είναι για φιγούρα? Να ντυνόμαστε από τη λαϊκή τότε μη μας τα παίρνουν τα καταστήματα με τις παλιοφίρμες! Και τέλος τι σχέση έχει το iPhone με το iPad? δε χρειαζοταν να γραψεις τοσες σειρες.. η πρωτη εφτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo13@ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ηταν και θα είναι iBad.. Τώρα το 1 ή 2, δεν κάνει διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Άντε ρε trolls μας έχετε ζαλισει! Ότι αγοράζουμε πρέπει να ειναι για δουλειά. Δουλευτεραδες ολοι με tablets μου γίνατε. Μη χάσετε κανά email και παθετε τίποτα! Είστε κομπλεξικοι μόνο και μόνο που γράφετε σε topic μόνο και μόνο απο ζήλια. Γι' αυτο λοιπόν αγοραστε ρούχα απο τη λαϊκή και πλαστικά Tablets και αφήστε εμάς τα κορόιδα και τους φιγουρατζιδες να κάνουμε φιγούρα! Γατακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις