Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Η αντεπίθεση ποια είναι;;; Αυτό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των χρηστών ipad1, ipad2, θα είναι σαφέστατα καλύτερο και φθηνότερο!!! Αυτό δεν μπορεί να γίνει, γι' αυτό λέμε ότι παίζει μπάλα μόνη της χωρίς αντίπαλο. Ο χρήστης που γουστάρει το iPad 1 είναι πολύ δύσκολο να εντυπωσιαστεί από κάτι άλλο, έως αδύνατο. Βαλέριε παιδί μου ξέχασες το σημαντικότερο, την gpu, http://www.imgtec.com/news/release/index.asp?newsid=449 και τους τέσσερις πυρήνες της, αλλά αυτή είναι μία τελείως διαφορετική αγορά. Τα ipad είναι σοβαρές συσκευές και προορίζονται για σοβαρές δουλειές όχι για παιχνίδια και διασκέδαση, πχ επαγγελματικό μοντάζ/editing με το imovie, επαγγελματικές ηχογραφήσεις με το garageband, επαγγελματικό serfing χωρίς τα σκουπίδια του δικτύου (βλέπε flash) και τέλος πάντων όλα αυτά που το καθιστούν σοβαρή συσκευή-must για κάθε executive που σέβεται και τιμά τις γραβάτες που φορά. Σε είχα συμπαθήσει, γιατί νόμιζα ότι μιλάς λίγο πιο ρομαντικά, λίγο πιο ανθρώπινα. Αλλά δυστυχώς από αυτό το Post βλέπω ότι τραβάς σημαντικά ζόρια φίλε. Μακάρι μέσα από τη ψυχή μου στο λέω, να είχα τα χρήματα, να σου έστελνα ένα iPad να σου έφευγε αυτή η ζήλια και η εμμονή που έχεις με αυτά κράζοντας τα. Είναι στολίδι ρε φίλε και το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια και είναι και πανάκριβο, ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Βαλέριε παιδί μου ξέχασες το σημαντικότερο, την gpu, http://www.imgtec.co....asp?newsid=449 και τους τέσσερις πυρήνες της, αλλά αυτή είναι μία τελείως διαφορετική αγορά. Τα ipad είναι σοβαρές συσκευές και προορίζονται για ................................. τιμά τις γραβάτες που φορά. Δεν σε ενδιαφερει το ipad-2 και γενικοτερα τα apple, μπορεις να μην μας ζαλιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μα τον ενδιαφέρουν, γι' αυτό λέω να του έπαιρνα ένα να έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Σιγά πώς κάνετε έτσι μωρέ, έτσι και αλλιώς του χρόνου θα έχει βγεί καινούργιο, κλάσεις ανώτερο απο το 2 και θα αρχίσει μετά πάλι να κλαίγεται ο Ελληνάρας, που δεύτερο βρακί δεν έχει να βάλει, αλλά 800€ για iPad 2 είχε να δώσει και πλέον θα είναι για πέταμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αυτό δεν μπορεί να γίνει, γι' αυτό λέμε ότι παίζει μπάλα μόνη της χωρίς αντίπαλο. Ο χρήστης που γουστάρει το iPad 1 είναι πολύ δύσκολο να εντυπωσιαστεί από κάτι άλλο, έως αδύνατο. Έχασες επεισόδια (δες το spoiler), but thats ok, dont worry, be happy now!!! Σε είχα συμπαθήσει, γιατί νόμιζα ότι μιλάς λίγο πιο ρομαντικά, λίγο πιο ανθρώπινα.Αλλά δυστυχώς από αυτό το Post βλέπω ότι τραβάς σημαντικά ζόρια φίλε. Μακάρι μέσα από τη ψυχή μου στο λέω, να είχα τα χρήματα, να σου έστελνα ένα iPad να σου έφευγε αυτή η ζήλια και η εμμονή που έχεις με αυτά κράζοντας τα. Είναι στολίδι ρε φίλε και το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια και είναι και πανάκριβο, ναι! Εγώ φίλε μου δεν παρεξηγώ, πίστεψέ με προσωπικά δεν είναι θέμα τιμής το αν με ενδιαφέρει να το αγοράσω ή όχι αλλά και μόνο για την πρόθεσή σου να μου το κάνεις δώρο, εγώ σε ευχαριστώ και θεωρώ την πρόθεση σημαντικότερη από την ίδια την αξία του δώρου. Το ότι δεν αγοράζεις κάτι δεν σημαίνει ότι δεν σε ενδιαφέρει σαν πληροφορία. Δεν θα αγοράσετε όσα αναφέρονται σε αυτό το forum, παρά ταύτα και τα διαβάζετε και άποψη έχετε και εφόσον ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται κάποιος στους συνφορουμίτες του είναι κόσμιος και ευγενικός, όλες οι απόψεις ακούγονται, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εμείς πρέπει είτε να συμφωνήσουμε, είτε να πείσουμε τους άλλους ότι κάνουν λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αυτή είναι η αντιπαθητική πολιτική της Apple που περιγράφεις. Τα έχω αναφέρει και την κράζω συνεχώς! Αν βγει καινούριο iPhone θα γούσταρα να το έχω και ναι, φαντάζομαι θα ζηλέψω. Τι να κάνω όμως? Να μην πάρω iPhone? Θα ασχοληθούμε όμως με τη πολιτική της, ή με το τι μας κάνει ευχαριστημένους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ... Θα ασχοληθούμε όμως με τη πολιτική της, ή με το τι μας κάνει ευχαριστημένους? Αυτή είναι ερώτηση για έκθεση φίλε μου. Τί σε κάνει ευτυχισμένο; Τι σε ευχαριστεί; Για πόσο; Όταν θα περάσει η μπογιά αυτής της ευχαρίστησης, τι θα σου καλύψει το κενό; (Ρητορικά τα ερωτήματα και ο καθένας ψάχνει βαθιά μέσα στην λογική του και ακόμα βαθύτερα μέσα στην ψυχή του, να βρει τις απαντήσεις που πολλές φορές μία ζωή σε χρόνο δεν φτάνει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Με κάνει ευτυχισμένο να έχω έναν Ipad2. Επίσης με κάνει να έχω και ένα Audi A5. Το πρώτο είναι σαφώς πιο προσιτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μόνο;;; Γιατί να μην έχεις μερικές χιλιάδες ipad2 και να βγεις να τα σπάσεις αντί για πιάτα;;; Ένα Audi A5 μόνο;;; Γιατί όχι μία ντουζίνα να τους κάνεις crash test έτσι για πλάκα;;; Πες μου τώρα για να έχεις τα παραπάνω με ποιους πλούσιους γονείς θα άλλαζες την μάνα και τον πατέρα σου; (Ρητορικά και αυτά, δλδ δεν περιμένω να πάρω απάντηση και φυσικά μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου, εξάλλου δεν γνωριζόμαστε) (Είναι το θέμα των αξιών μας που περνάει κρίση, τώρα, που για τους πολλούς η ευτυχία τους είναι ακριβή για να την αποκτήσουν) Πάντα φιλικά, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 πάμφθηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μόνο;;; Γιατί να μην έχεις μερικές χιλιάδες ipad2 και να βγεις να τα σπάσεις αντί για πιάτα;;; Ένα Audi A5 μόνο;;; Γιατί όχι μία ντουζίνα να τους κάνεις crash test έτσι για πλάκα;;; Πες μου τώρα για να έχεις τα παραπάνω με ποιους πλούσιους γονείς θα άλλαζες την μάνα και τον πατέρα σου; (Ρητορικά και αυτά, δλδ δεν περιμένω να πάρω απάντηση και φυσικά μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου, εξάλλου δεν γνωριζόμαστε) (Είναι το θέμα των αξιών μας που περνάει κρίση, τώρα, που για τους πολλούς η ευτυχία τους είναι ακριβή για να την αποκτήσουν) Πάντα φιλικά, Δημήτρης. Ωραία, αν το πάρουμε έτσι όλα τα προιόντα που δεν χρειαζόμαστε για να ζήσουμε είναι άχρηστα, όχι μόνο τα Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ωραία, αν το πάρουμε έτσι όλα τα προιόντα που δεν χρειαζόμαστε για να ζήσουμε είναι άχρηστα, όχι μόνο τα Apple. Άχρηστα;;; Γιατί θεωρείς ταυτόσημη την χρηστικότητα με την όποια ευτυχία προκύπτει από την απόκτηση ενός προϊόντος; (Ρητορικό και αυτό το ερώτημα και όπως βλέπεις παραπάνω δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να απαντάς αφού τα ποστ μου δια μαγείας εξαφανίζονται χωρίς βεβαίως καμία εξήγηση. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Βασικά ζητώ συγγνώμη από τη συντονιστική ομάδα που συνεχίζω και δίνω τροφή για Flame. @digekas Τουλάχιστον εγώ σε κάνω Report. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ηρεμήστε,υπάρχει και το iphad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Βασικά ζητώ συγγνώμη από τη συντονιστική ομάδα που συνεχίζω και δίνω τροφή για Flame. @digekas Τουλάχιστον εγώ σε κάνω Report. Το γνωρίζω και σε συγχωρώ! Jimmy the Fireman, out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις