Προς το περιεχόμενο

Η τιμή του iPad 2 στην Ελλάδα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα.

Ως ασχετος θα ηθελα να ρωτησω περι 3G...

Εχω ακουσει οτι σου προσφερει Internet οπου κ αν εισαι.Αν ειναι αυτο, χρειαζεται καποια μηνιαια συνδρομη?

Η πληρωνουμε τα +150e στην αρχικη τιμη και τελος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι ακριβως ετσι... οι τιμες στην αμερικη δεν εχουν ΦΠΑ γιατι καθε πολιτεια εχει διαφορετικο!

Πχ στη Νεα Υορκη ειναι 18%, οποτε αμα βαλεις τον 23% ΦΠΑ εδω και τα μεταφορικα, περιπου ιδια ερχονται (ενταξει, λιγο πιο ακριβα εδω..)

εγω φιλε μου εννοω να σε φερει ο δρομος απο το αμερικα η να στο φερει καποιος γνωστος σου απο εκει και να σου βγει 352 ευρω καθαρα...ουτε φπα ουτε τιποτα αλλο

αξιζει να το παρεις απο αμερικα....που το apple store το εχει 499 δολαρια..δηλαδη 352ευρω!!!!!!!!

αλλα ως γνωστον 499 δολαρια εκει 499 ευρω εδω,το γνωστο παραμυθι...

Η Apple βγάζει παραπάνω όταν το πουλάει στην Ευρώπη απ ότι στην Αμερική ; ή είναι όλα δασμοί και μεσάζοντες ;

Καλησπερα.

Εχω ακουσει οτι σου προσφερει Internet οπου κ αν εισαι.Αν ειναι αυτο, χρειαζεται καποια μηνιαια συνδρομη?

Καλά εσυ παρά είσαι άσχετος :P

Είναι δυνατόν να γίνετε αυτό που ρωτάς ; Δεν θα πρέπει κάποιος να σου προσφέρει υπηρεσίες internet ; π.χ Vodafon/Cosmote ;

Απλα παιρνεις μια Sim και πληρώνεις ένα πάγιο ανάλογα με το πακέτο που διαλεγεις. Όπως και στα κινητα.

Καλησπερα.

:mrgreen:

Αν αυτο το ακουγα την 1 απριλια θα ηταν πολυ πετυχημενη φαρσα! :lol:

Πχ στη Νεα Υορκη ειναι 18%, οποτε αμα βαλεις τον 23% ΦΠΑ εδω και τα μεταφορικα, περιπου ιδια ερχονται (ενταξει, λιγο πιο ακριβα εδω..)

Δεν υπαρχει "πχ".. Ειναι συκεκριμενο! Αφενος, δεν εχουν tax ολες οι πολιτειες και αφετερου ο μεσος ορος ειναι κατω και απο 10% !

Πανακριβο σε σχεση με αλλες χωρες εννοει.Αλλα ας μην γελιωμαστε και 600ε να ζηταγανε, οι κατεστραμενοι που θα πανε να το παρουν πρωτοι στην ουρα, θα το επαιρναν, οποτε καλα κανουν και τους εκμεταλλευονται.

Δεν έχω καμία αντίρρηση, αλλά βρίσκω το timing του σχολίου από άστοχο έως και εμπαθές, τη στιγμή που αυτό γίνεται σε ένα thread που ενημερώνει ότι ενώ η apple κρατάει την τιμή του iPad2 ίδια με του 1, στην Ελλάδα είναι και 20 ευρώ φθηνότερο στο WiFi. Δεν είναι σπουδαίο ποσό τα 20 ευρώ, αλλά σε ένα thread με "θετικό" νέο, το να έχουμε σχόλια αλά "έχει αθηναϊκές πινακίδες" είναι βαρετό...

Σε σχεση με τον μισθο μου και αυτον του αμερικανου ή του αγγλου :-(

Σύμφωνα με τη λογική σου ο Ινδός επισκέπτης του... insomnia.in :) θα πρέπει να απαιτεί να πωλείται 15 δολάρια για να ανταποκρίνεται στο μισθό του... ;)

Δεν έχω καμία αντίρρηση, αλλά βρίσκω το timing του σχολίου από άστοχο έως και εμπαθές, τη στιγμή που αυτό γίνεται σε ένα thread που ενημερώνει ότι ενώ η apple κρατάει την τιμή του iPad2 ίδια με του 1, στην Ελλάδα είναι και 20 ευρώ φθηνότερο στο WiFi. Δεν είναι σπουδαίο ποσό τα 20 ευρώ, αλλά σε ένα thread με "θετικό" νέο, το να έχουμε σχόλια αλά "έχει αθηναϊκές πινακίδες" είναι βαρετό...

Σύμφωνα με τη λογική σου ο Ινδός επισκέπτης του... insomnia.in :) θα πρέπει να απαιτεί να πωλείται 15 δολάρια για να ανταποκρίνεται στο μισθό του... ;)

Λες ψεματα, Δεν υπαρχει τετοιο φορουμ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...