Heatspreader Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Όση θέλουν ένα Pad - θα βρουν την χαρά τους! Κάτι μας είπες τώρα... Καλορίζικο φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Όταν θα και αν δεχτεί το πλήγμα ας ρίξουν τις τιμές να τσιμπήσω και εγώ ένα iPad και ένα mbp. Από τη στιγμή που τώρα δεν έχει ανταγωνιστή, δυστυχώς πουλάει τα προϊόντα της σε υψηλές τιμές. Φιλανθρωπικό ίδρυμα δεν είναι. Η τιμές δεν διαφέρουν πολλή και με τα υπόλοιπα Pad. Θα έλεγα ότι πχ το 16 με wiFi είναι και Ποιο φθηνό από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό. Κάτι μας είπες τώρα... Καλορίζικο φίλε! Θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 I know... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ παιδια, πηγα σημερα να παρω εκτυπωτη απο γνωστο καταστημα και ειδα και επιασα το ipad2 δε το ειχα ποτε μου το ipad ωστε να ξερω πολλα , μα ειναι ΤΕΛΕΙΟ καθως ειδα εκει που το ειχαν και το δουλεψα λιγο... τελειο! τιμη δε ρωτησα κτλπ τα σπαει κυριολεκτικα απο οσο καταλαβα....ΑΠΟΛΑΥΣΗ! καπου διαβασα οτι το εχουν προ παραγγειλει 10 000 ελληνες!!!!!! τοσοι πολλοι θα το εχετε και εγω οχι? κλαψ..... μεγια σας παιδια οσοι το πηρατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amvrosiusd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αν ειναι να ξαναφερουν οταν εχει φυγει η κ@βλα του κοσμου τοτε θα ειναι πολοι αυτοι που δεν θα το παρουν.τετοια πραγματα ειναι να τα αγοραζεις απο την πρωτη μερα ωστε να το χαρεις για 365 μερες.αν ειναι να το παρεις 4 μηνες μετα οταν περασει η μπογια του τοτε αστο καλυτερα.ηδη θα βγενουν φημες για το επομενο μοντελο και πολλοι θα το ξανασκευτουν και ισως να μην αγορασουν.αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 αν ειναι να ξαναφερουν οταν εχει φυγει η κ@βλα του κοσμου τοτε θα ειναι πολοι αυτοι που δεν θα το παρουν.τετοια πραγματα ειναι να τα αγοραζεις απο την πρωτη μερα οστε να το χαρεις για 365 μερες.αν ειναι να το παρεις 4 μηνες μετα οταν περασει η μπογια του τοτε αστο καλυτερα.ηδη θα βγενουν φημες για το επομενο μοντελο και πολοι θα το ξανασκευτουν και ισως να μην αγορασουν.αυτα Συμφωνω μαζι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλά ας μου το έδιναν εμένα και σε 6 μήνες από τώρα και δεν θα έλεγα όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cavafy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Κάποιοι ελάχιστοι σίγουρα τα έχουν να τα δώσουν από εκεί και πέρα από τα ακριβά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού έως αντίστοιχα μεγάλα σκάφη που βλέπω καθημερινά δίνονται μισοτιμής και πολύ παρακάτω αφού η φούσκα έσκασε και η όποια ρευστότητα υπήρχε στην αγορά χάθηκε από το κλείσιμο της στρόφιγγας από τις τράπεζες. Επειδή όμως μας ενδιαφέρει η κοινωνία στην οποία ζούμε, αξίζει να δούμε το ψυχολογικό προφίλ αυτού του κόσμου, πως δλδ αγοράζει και γιατί ποντάρει σε αυτό το όνειρο και σε αυτό το σύνολο η κριτική μας θα κάνει καλό αν αντί να συνεχίζουν να μιμούνται τα πρότυπα που οδηγούν την οικονομία τους και την οικονομία μας σε κατάρρευση, αφού το χρήμα που φεύγει προς τις άλλες χώρες δεν επιστρέφει σε εμάς παρά μόνο μέσω των δανείων!!! Αμφιβαλω αν η κοινωνια βαζει μυαλο τοσο ευκολα, ακομα και οσοι πνιγονται αν τους δινοταν η ευκαιρια θα τα ξανακαναν, και μην ξεχνας οτι ενα ακριβο γκατζετακι σε περιοδους ανεχειας, "φαινεται" ακομα περισοτερο. αν και η μεγαλυτερη ευθυνη ανηκει στον καθενα προσωπικα μην ξεχναμε οτι με το ονειρο της καταναλωσης μεγαλωσαμε ολοι και ακριβως για αυτο πουλαει η πολυτελεια ακομα και αν οπως ειπα υποθηκευει ο αλλος το μελλον του για να την εχει εστω και προσωρινα το συστημα δεν ειναι απο αυτα που σε αφηνουν να ξεφυγεις ευκολα. Δες παντως και την καλη πλευρα οσοι ειχαν υπομονη μπορουν τωρα να βρουν την χτεσινη πολυτελεια σε τιμες ευκαιριας ειτε λεγεται ipad ειτε λεγεται audi και χωρις μαλιστα με ενεχυρο το μελλον τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τετοιες κοινωνικοφιλοσοφικες συζητησεις -που με το περιεχομενο τους δεν διαφωνω κατ'αναγκην - γινονται μονον με αφορμη προιοντα της Apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Όταν δεν έχεις κάτι Apple μπορείς μόνο να φιλοσοφείς. Όταν έχεις κάτι Apple πρέπει να φιλοσοφείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
richvipshoes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Mερικοι ειναι στον κοσμο τους κ καλα μας κανουν τα αμερικανακια που μας κυβερνουν κ μας αλλαζουν τα φωτα κ ας μην εχουμε δει ακομα τιποτα ,τεσπα παμε παρακατω . Ναι εχετε δικιο ειναι απολυτως πολυ προσιτο για τα ελληνικα δεδομενα κ τους μεσους μισθους ΣΥΜΦΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ , μαλλον οσοι το πιστευουν ΤΙΜΗ=ΕΛΛΑΔΑ=ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ειναι βλαμμενοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ . Προτιμω να παρω ενα λαπτοπ οι δυο NGP ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ η καμια 50' πλασμα(αν ψαξετε βρισκετε κ με αυτατα λεφτα ) με fullhd με 830ε . Τωρα αν για καποιους ειναι μια χαρα λεφτα ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Κ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ . Με λιγα λογια κ απλα ο καθενας κανει οτι θελει κ αγοραζει οτι γουσταρει εξυπνος να μη το παιζει κ επειδη παιρνει κατι που το πληρωνει σαν αμερικανακι κ με το παραπανω κιολας απο εδω ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ,αυτα προς το παρον ,προσωπικα που να εχω η κ να ειχα τα λφετα δεν θα το επαιορνα ποτε για μενα ,οπως κ ποτε δεν ειχα iphone κ με τα ιδια λεφτα ειχα παρει αλλο κινητο που σε αυτα που ηθελα ηταν πολυ ανωτερο τοτε του iphone ,οπως ειπα αυτα προςε το παρον χριρετισματα στα αμερικανακια καμικαζι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 καπου διαβασα οτι το εχουν προ παραγγειλει 10 000 ελληνες!!!!!! αυτα βλεπουν στο μαξιμου και νομιζουν οτι ο κοσμος εχει λεφτα.και βγαζουν και τα παπαγαλακια στα καναλια και λενε: <<καλε για ποια κριση μιλατε?>> και ας ειναι στην φτωχεια και στην ανεχεια ο μεσος ελληνας. προσωπικα εγω δεν θα επαιρνα οποιοδηποτε ταμπλετ γιατι δεν μου καλυπτει καμια απολυτως αναγκη.εχω λαπτοπ και αν χρειαζομουν κατι μικροτερο θα αγοραζα ενα νετμπουκ το οποιο ειναι πιο "value for money" σε σχεση με ενα ταμπλετ.τα ταμπλετ πιο πολυ για φιγουρα ειναι παρα για οτιδηποτε αλλο.ενταξει αν μου το χαριζε καποιος αγνωστος δεν θα ελεγα οχι... ας μας πουν αυτοι που αγορασαν οποιοδηποτε ταμπλετ ποια αναγκη τους καλυψε που δεν μπορουσαν να την καλυψουν μεχρι τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Mπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τετοιες κοινωνικοφιλοσοφικες συζητησεις -που με το περιεχομενο τους δεν διαφωνω κατ'αναγκην - γινονται μονον με αφορμη προιοντα της Apple? Καλώς ή κακώς η apple είναι αυτή που έδωσε τα φώτα πως να μαζεύεις σε σκηνές τους πελάτες/πολίτες έξω από τα καταστήματα, από την προηγούμενη ημέρα, για να μπορέσουν να αγοράσουν τα προϊόντα της, τα οποία φυσικά αγοράζουν τυφλά χωρίς να έχουν προηγηθεί reviews από τρίτους. Δεν βλέπεις εδώ τι λέει ο φίλτατος Αντώνης; Αφού την αγόρασε την συσκευή διαπίστωση ότι οι φωτογραφίες που τραβάει είναι χαμηλής ανάλυσης άρα και ποιότητας. Όταν λοιπόν και άλλες εταιρίες που παράγουν tablet ακολουθούν τον δρόμο της apple εκεί γίνεται η κριτική που τους αρμόζει και αυτά τα ξαναείπα στον Heatspreader σε προηγούμενο ποστ μου. Αμφιβαλω αν η κοινωνια βαζει μυαλο τοσο ευκολα, ακομα και οσοι πνιγονται αν τους δινοταν η ευκαιρια θα τα ξανακαναν, και μην ξεχνας οτι ενα ακριβο γκατζετακι σε περιοδους ανεχειας, "φαινεται" ακομα περισοτερο. αν και η μεγαλυτερη ευθυνη ανηκει στον καθενα προσωπικα μην ξεχναμε οτι με το ονειρο της καταναλωσης μεγαλωσαμε ολοι και ακριβως για αυτο πουλαει η πολυτελεια ακομα και αν οπως ειπα υποθηκευει ο αλλος το μελλον του για να την εχει εστω και προσωρινα το συστημα δεν ειναι απο αυτα που σε αφηνουν να ξεφυγεις ευκολα. Δες παντως και την καλη πλευρα οσοι ειχαν υπομονη μπορουν τωρα να βρουν την χτεσινη πολυτελεια σε τιμες ευκαιριας ειτε λεγεται ipad ειτε λεγεται audi και χωρις μαλιστα με ενεχυρο το μελλον τους. Το ότι δεν αλλάζει εύκολα η κοινωνία το ξέρω, εξάλλου και η μετάβαση στην σημερινή κατάσταση πήρε χρόνια και πολύ κόπο αν και τα ΜΜΕ έκαναν εύκολη την διαδικασία με μόνη αντίδραση του κόσμου σε αυτό τον μονόδρομο της "πληροφόρησης" είτε να αλλάξουν κανάλι, είτε να την κλείσουν. Το δίκτυο όμως είναι διπλής κυκλοφορίας και έστω ένας να αντιληφθεί το πως φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε αρκεί για να αφυπνίσει τον κοινωνικό του περίγυρο και επειδή το "αφυπνίσει" μπορεί να ακουστεί κάπως παράξενα, όπως έχω επανειλημμένα πει, όποιος συνειδητά αγοράζει, ό,τι και αν αγοράζει, αποτελεί συνειδητή επιλογή οπότε και η επιλογή σαν επιλογή είναι σεβαστή. Καλή πλευρά δεν θα έλεγα ότι είναι το σκάσιμο της φούσκας αφού αυτή η λογική δεν διαφέρει και πολύ από τα κοράκια (έτσι αποκαλούνται) που χτυπάνε και παίρνουν τα σπίτια όσων δεν έχουν να πληρώσουν τις δόσεις. Το να το πάρεις μισοτιμής μετά από κάποιους μήνες σημαίνει ότι για να χάσει τόσο γρήγορα την τιμή του, τελικά, εξαρχής δεν άξιζε το ποσό που ζητούσε η εταιρεία και ανεξάρτητα του αν εμείς μπορούμε σήμερα να το αποκτήσουμε πολύ φθηνότερα και νομίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο είμαστε κερδισμένοι, τελικά, αυτό το αρχικό ποσό που ζητούσε η εταιρεία έχει φύγει από την αγορά μας, ποσό το οποίο δεν θα επιστρέψει πίσω με κάποιο τρόπο (βλέπε ανάπτυξη, εξαγωγές, κλπ) οπότε μένουμε με ένα προϊόν το οποίο μπορεί να είναι σε άριστη κατάσταση σαν να το αγοράσαμε σήμερα από το κατάστημα και παρά ταύτα έχει την μισή τιμή. Εμείς δλδ βραχυπρόθεσμα βγαίνουμε κερδισμένοι αλλά μακροπρόθεσμα βγαίνουμε χαμένοι αφού ως μέλη της κοινωνίας μας βιώνουμε και εμείς τις συνέπειες αυτή της συμπεριφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosnvp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 παιδες καλησπερα , μολις μπηκα στο θεμα , οποτε σορρυ αν εχει συζητηθει η ερωτηση που προκειται να κανω ... ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΑ 500 ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ 399$ ?! ?! ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις