Προς το περιεχόμενο

IE9 & NVIDIA Driver Update

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ από τότε που έκανα update τον IE να σκανάρω για νέους drivers της κάρτας γραφικών. Έχω την GF 8600 GS της NVIDIA και μπαίνω κατευθείαν στην ίδια την ιστοσελίδα http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx.

Με τον IE8 μου ζητούσε να κάνω εγκατάσταση το πρόσθετο system requirements Lab, κι αμέσως μετά μου έβγαζε τα αποτελέσματα!

Στον IE9 σταματάει κατά το σκανάρισμα και αν κάνω κλικ (όπως μου λέει), απλά μου ζητάει να ξανακάνω εγκατάσταση το ίδιο πρόσθετο και πάλι απ'την αρχή...

Με τους Opera/Chrome δε γίνεται (λόγω browser), με λειτουργία συμβατότητας στον ίδιο τον ΙΕ9 επίσης δε γίνεται.

Αν επιλέξω να βρω τους drivers manually, θα μου εμφανίσει το τελευταίο update... αλλά δε ξέρω ποιό έχω εγκατεστημένο ώστε να τον επιλέξω! Τον εγκατεστημένο κι από δίπλα τον καινούριο μου τον εμφανίζει μόνο με τον αυτόματο έλεγχο.

Σας κάνει κι εσάς το ίδιο? Κάποια λύση?

scan.png

Δημοσ.

Ναι όντως δεν δουλεύει με ie9. Με firefox δουλεύει πάντως. Αλλιώς manually. Δες στο control panel της nvidia τι έχεις εγκαταστήσει. 266.58 είναι οι τελευταίοι.

Δημοσ.

Πάτα WINDOWS+R και δώσε dxdiag.

Πάτα στην καρτέλα Οθόνη και δες την έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Δες τα τελευταία νούμερα και μετέθεσε την τελεία δύο θέσεις δεξιά. Αυτή είναι η έκδοση των drivers.

Αν π.χ. λέει 0011.9716 έχεις την 197.16, αν λέει 0012.6658 έχεις την τελευταία 266.58

Δημοσ.

Πάτα WINDOWS+R και δώσε dxdiag.

Πάτα στην καρτέλα Οθόνη και δες την έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Δες τα τελευταία νούμερα και μετέθεσε την τελεία δύο θέσεις δεξιά. Αυτή είναι η έκδοση των drivers.

Αν π.χ. λέει 0011.9716 έχεις την 197.16, αν λέει 0012.6658 έχεις την τελευταία 266.58

Thanx mate!

Μόλις το έλεγξα. Τη τελευταία έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...