Προς το περιεχόμενο

warcraft 3

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι εχει γινει αλλα μου λεει οτι ο σκληρος ειναι γεματος και δεν κατεβαζει updates.δοκιμασα να το ξανα εγκαταστησω παλι τιποτα. απο εναν εξωτερικο παιζω τωρα γιατι εχει ειχα βαλει τα αρχεια πριν απο το φορματ. το προβλημα ξεκινησε πριν απο 3-4 μερες.το φορματ το εκανα πριν κανα μηνα.

2) δεν μου εμφανιζεται η μεγιστη αναλυση απο τον σκληρο του υπολογιστη,ενω απο τον εξωτερικο εμφανιζεται.

εχω δοκιμασει να το αντιγραψω στον σκληρο του υπολογιστη και να δημιουργησω συντομευση αλλα θελει το cd.

edit: ααα και ελενξα τον σκληρο οπου το κανω εγκατασταση το war 3 με το tuneup utilities αλλα δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα

edit 2:το εχω δοκιμασει και σε αλλο σκληρο αλλα παλι τα ιδια

post-209186-0-71525500-1300965799_thumb.png

post-209186-0-54535100-1300965962_thumb.png

post-209186-0-49781200-1300965966_thumb.png

Δημοσ.

οκ τα διορθωσα αλλα τωρα βγηκα κατι νεο.

δεν ξερω γιατι αλλα δεν με αφηνει να κανω update απο το b.net. δοκιμασα να το κανω και μονος μου αλλα και παλι τιποτα.....

για την ωρα το διορθωσα...το κατεβασα απο azeroth τεσπα μπορει να σας χρειαστω αργοτερα

Δημοσ.

αμα το εχεις σε εξωτερικο η ειναι portable το update δεν το περναει γιατι δεν το βρισκει στην registry,πρεπει να φτιαξεις ενα αρχειο στην registry κ να βαλεις που βρισκεται το παιχνιδι

Δημοσ.

στον εσωτερικο ειχα το προβλημα σαν κατι να το εμποδιζε.πανω λεω οτι οσο ειχα αυτο το προβλημα επαιζα απο τον εξωτερικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...